0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok!Így, hogy kiderült, nem kapunk 4.3-at, milyen lehetőségek vannak a programok SD kártyára való áthelyezésére?Ill. ha sammobiléről mondjuk az angol 4.3-at felrakom/nám, milyen gikszerre lehet számítani? (modem, imei, stb.)
4.1.2-n is tudsz sd-re másolni program nélkül. Rom támogatja...
Hogyan? Lemaradtam ott, hogy csak valami marha bonyolult módon lehetett még valamikor 8-10 hónapja.
Beállitasok, alkalmazasok. Raklikkelsz egy programra és áthelyezés sd-re...
Hát, nálam nincs ilyen. Nem root függő a dolog?
Hm. Nálam sincs. Most tettem ma vissza 4.1.2-t. Akkor 4.2-től támogatott Akkor root és Link2sd program...Küldve az én GT-I9300-ről Tapatalk használatával
Akkor inkább megvárom a 4.3-at. Ki fogom bírni, ha eddig kibírtam.
Szia. Én is 4.1.2 gyáriról váltottam 4.3 gyári UK-ra és szerencsére nem lett semmi baj... se imei, se hálózati gond.
Jó a recovery mód, de nem mindig.Van aki elfelejti a képernyő lezárási mintát ,hang stb azonosítót.Ilyenkor szovtware frissítést tud csinálni az ember.Ez akkor rossz ha ha idegen kezekbe kerül a készülék.Ebben a módban új lelket tudnak adni a készüléknek.Hiába a sok védelem.Sim kari csere esetén üzit küld stb.Na persze az imei alapján a bemérés is eredményes lehet sok esetben.
SOS! Új romot próbálok tenni a telefonomra, hogy számlálót nullázzam. Megvolt a triangle away kiszedem az aksit mielőtt bebootol, rádugom odin-ra és a Get PIT for mapping-nál elakad és egy idő után FAIL-el abbahagyja a romolást. Mindeközben semmi nem változott a telefonon, ugyanúgy maradt a képernyő ahogy rádugtam. XXEMG4-t próbáltam rátenni.
Igen. Root. Triangle away-ből a legfrissebb. A play áruházban van a leírásban az xda-s oldala, onnan lehet ingyen tölteni. Lefuttatod és utána ne engedd bekapcsolni a telot, mert újra érzékeli a rootot és megint ugrik a számláló :-) Majd pedig odinnal raküldesz egy gyári romot. Kész. Ellenőrzöd.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Megcsináltam ezeket, és a download módban tényleg minden 0 és official, de az eszköz állapotánál az van, hogy módosítva. Abból lehet baj, vagy hogyan lehet eltüntetni ha már nincs root rajta?
SziasztokEzeket a képernyőmentéseket hogy csináljátok? Hiába nyomkodom egyszerre a HOME és a BEKAPCSOLÓ gombot, nincs képernyőmentés. Valamit még be kellene állítani?
jobbról balra is működik:-)
Jé, tényleg
De csak ha a beállításokban a mozgások, gesztusok aktiválva vannak
Semmit nem kell feltenni.Home + bekapcs és kb 2-3 mp-ig nyomvatart!Vagy:Tenyered élét (mint mikor karaténál beállsz az ellenfélnek) ráteszed a képernyő bal oldalára és végighúzod jobbra Tárááááám és van screenshot
Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be. Nekem így eltűnt. Ha mégsem akkor kezd újra és 3+1 fájlos romot küld rá. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről