0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
nincs mit.egy kis érdekesség. xposed modulok csokorba szedve.You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!A következő a gondom. Ha a telefonomat download módban indítom nem látja az Odin, ha be kapcsolva csatlakoztatom a számítógéphez akkor látja. mit csinálok rosszul? A driverek fent vannak a gépen.előre is köszi.
Van. Használj mobil odint.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Pont ez a baj, ahhoz rootolni kell. Ami csak download módban lehetséges.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Köszönöm,de ezt én is tudom.Nekem is a rendes odinhoz kellene megoldás,mert eleve rootolni sem tudom.A mobile odin csak root után jöhet szóba,vagy tévedek?
Bocsi de a drájvereket feltelepítetted? Vagy a kiessel vagy le lehet tölteni anélkül is. Ez az utolsó tippem.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Utána még egyszer nyomd meg a fel hangerőt.
Persze.Fentebb irtam,hogy más Samsung telefonokkal müködik pl:(galaxy s adwance)minden tökéletes
3* is miután kiírja, hogy Downloadig?
Próbáltad más USB csatlakozóba dugni, lehetőleg olyanba, ami a gép hátulján van (alaplapi)? És az USB kábel ugye eredeti és nincs összetoldva másik kábellel (hogy hosszabb legyen)?
Melyik a legjobb, leggyorsabb, legpofásabb telefonkönyv? (Ingyenes)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Exdialer