2024, 11 30, 02:47:08
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982966 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető BigApple

• PFC Fan
TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10650 Dátum: 2013, 06 24, 11:27:24 »
Sziasztok. A google now nektek működik rendesen? Mert nekem két dolgot csinál tökéletesen, ha megkérdezem az időjárást megmondja ill ha benn vagyok suliban jön a kártya h hány perc a hazaút.

De amikor olyat mondok neki h ébresztés reggel 6 óra vagy időzítő 10 percre akkor semmit nem csinál csak szimplán rákeres. Azt akarom elérni amit az s voice tud, ha szólok neki h hívd xy-t akkor hívja xy-t, ha aztmondom ébresztés reggel 6 akkor beállítja az ébresztőt.

Eddig ez a now nekem minden csak nem asszisztens.

Tapatalk 4-el küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető szucsa

• Navigáció / Navigation: Galaxy S6
  • PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: XXS3DPD1
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10651 Dátum: 2013, 06 24, 12:02:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e valakinek közületek regisztrációja a 4pda.ru-ra???
Nekem van regisztrációm, de miért kérdezed?

Nem elérhető tvpisti

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S III
« Reply #10652 Dátum: 2013, 06 24, 17:04:35 »
Nekem van regisztrációm, de miért kérdezed?

Ezt szeretném letölteni, de sehogy sem sikerül regisztrálnom!!!
Save the world, save the cheerleader!

Nem elérhető szucsa

« Reply #10653 Dátum: 2013, 06 25, 08:42:53 »

Ezt szeretném letölteni, de sehogy sem sikerül regisztrálnom!!!
Szia!
Pedig nem nehéz regisztrálni, csak egy kicsit érteni kell az orosz nyelvet. (most milyen jól jött nekem, hogy belém kalapálták)
Letöltöttem. Ez kb.: 30 Mb, ha adsz email címet, akkor elküldöm neked.

Nem elérhető tvpisti

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S III
« Reply #10654 Dátum: 2013, 06 25, 12:15:56 »
Szia!
Pedig nem nehéz regisztrálni, csak egy kicsit érteni kell az orosz nyelvet. (most milyen jól jött nekem, hogy belém kalapálták)

Nagyon rendes vagy. köszönöm szépen a segítségedet!

Save the world, save the cheerleader!

Nem elérhető kiss110

• PFC Fan
  • PDA: Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat
« Reply #10655 Dátum: 2013, 06 26, 07:05:02 »
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.Szeretném rootolni a samsung s3 telót de valamiért nem látja az Odin.A driverek telepitve,mi lehet a gond?
Resurrection_Remix_KK_v5.0.3-20140219-i9300

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #10656 Dátum: 2013, 06 26, 08:18:28 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy barátom nevében aki S3-ja van.
Ha az SIII felmegy Wifin keresztül a routerre akkor a ping 20-30-ról felmegy 200 körülre. A telefon nem szed le frissítéseket. Szerintetek mitől lehet ez. Illetve mivel lehetne a telefonon kideríteni, hogy mi az ami ennyire megterheli a hálózatot?
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10657 Dátum: 2013, 06 26, 08:37:56 »
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.Szeretném rootolni a samsung s3 telót de valamiért nem látja az Odin.A driverek telepitve,mi lehet a gond?
Rossz a kábel, vagy az usb csatlakozó, vagy a driver.

Tapatalkal S3-ról szóltam én

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #10658 Dátum: 2013, 06 26, 09:36:08 »
Szia!

Szeretném én is elkérni ezt a teljes képernyős hívást.

Köszönöm

Nem elérhető kiss110

• PFC Fan
  • PDA: Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat
« Reply #10659 Dátum: 2013, 06 26, 10:15:40 »
Rossz a kábel, vagy az usb csatlakozó, vagy a driver.

Tapatalkal S3-ról szóltam én

Szia.Melyik drivert ajánlanád,mert ami fent van a Galaxy Advance-hez tökéletes csak az s3-ast nem látja az Odin
Resurrection_Remix_KK_v5.0.3-20140219-i9300

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #10660 Dátum: 2013, 06 26, 11:57:45 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy barátom nevében aki S3-ja van.
Ha az SIII felmegy Wifin keresztül a routerre akkor a ping 20-30-ról felmegy 200 körülre. A telefon nem szed le frissítéseket. Szerintetek mitől lehet ez. Illetve mivel lehetne a telefonon kideríteni, hogy mi az ami ennyire megterheli a hálózatot?
Nincs fix ip cím beállítva? Dhcp-zik?

Szia.Melyik drivert ajánlanád,mert ami fent van a Galaxy Advance-hez tökéletes csak az s3-ast nem látja az Odin
FAQ-ban is van: You are not allowed to view links. Register or Login  ;)

Nem elérhető szucsa

« Reply #10661 Dátum: 2013, 06 26, 14:13:31 »

Szeretném én is elkérni ezt a teljes képernyős hívást.

Köszönöm
Küldtem emailt.

Nem elérhető FifiTheReal

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: WanamLite XXEME2 V6.8 saját szájízre faragva + Siyah v1.9.1
« Reply #10662 Dátum: 2013, 06 26, 14:21:34 »
Sziasztok!

Láma kérdéssel küzdök, de nem jövök rá, hogy miért van ez így.  >:(
You are not allowed to view links. Register or Login-át telepítettem fel és a busyboxot.
A terminálba írva végrehajtódnak a parancsok (pl. lsmod), de ha ezeket egy file-ba írom és futtatom, akkor not found üzeneteket kapok, pedig a scriptben kiíratott $PATH érték ugyanaz, mint a terminálban.
Ha a teljes elérési utat megadom a parancs előtt a scriptben, akkor persze jól lefut.

Majd 15 éve linux-ot használok, de a hajam tépem, nem jövök rá, hogy mi lehet a gond.

Tud valaki segíteni?

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #10663 Dátum: 2013, 06 26, 17:44:49 »
Küldtem emailt.

Nagyon szépen köszönöm, megkaptam.  :ok:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #10664 Dátum: 2013, 06 26, 22:28:42 »
Sziasztok!

Vissza tettem a gyári  romot mert lehet elcsereberèlem egy note 2re ès....
Miután minden szüksèges müveletet megcsináltam visszament a 4.0.4 majd a többi frissítès minden frankon ment ...egèszen naprakèszig frissült
...
Az egèszben a JÒ HÍR az az hogy nem zárt vissza a simlock tehát függeten maradt...(playröl fuggetleitettem)

Akkor ez most felèr egy gyári függetlenítèssel?
Mert ùgy nèz ki!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető mister

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Asus New Padfone Infinity A86
« Reply #10665 Dátum: 2013, 06 27, 09:19:31 »

Üdv !
Ma reggelre a telefonom ezzel fogadott: com.google.process.gapps folyamat leállt. Azóta nem tudk belépni a Playáruházba.
Gyári Telenoros csak rootolva van meg Siyah kernel.

Tud valaki megoldást? :F

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #10666 Dátum: 2013, 06 27, 11:19:44 »

Üdv !
Ma reggelre a telefonom ezzel fogadott: com.google.process.gapps folyamat leállt. Azóta nem tudk belépni a Playáruházba.
Gyári Telenoros csak rootolva van meg Siyah kernel.

Tud valaki megoldást? :F

menj az  alkalmazások play áruház és adatok törlése általában az segít.

Nem elérhető mister

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Asus New Padfone Infinity A86
« Reply #10667 Dátum: 2013, 06 27, 14:08:40 »
menj az  alkalmazások play áruház és adatok törlése általában az segít.

Sajnos nem segített, pedig utána újra is indítottam.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #10668 Dátum: 2013, 06 27, 14:45:18 »
Sajnos nem segített, pedig utána újra is indítottam.

esetleg próbáld a frissítések törlése részt vagy a gyorsítótár törlése.

Nem elérhető fphs

« Reply #10669 Dátum: 2013, 06 27, 17:00:29 »
Sziasztok!
Kezdő androidosként kérdeznék pár olyan dolgot, amire hetek óta nem találok összegzett választ. Ne haragudjatok, ha sok sületlenséget kérdezek, melyek számotokra egyértelmű.
Először is szeretném rootolni. Melyikkel érdemes, az autoroot-tal vagy a sima roottal? Fontos, hogy CWM legyen fent? Előző telefonom s advance volt. Nem kellene, hogy ennél ne értsem ezeket a dolgokat, de nem értem.
Mielőtt szeretnék belemélyülni a romolásba pl:4.2.2 leak, mi a következő lépés a root után (itt most a nehézségi szintekre gondoltam)? Titanium backup progival fagyasztgathatok folyamatokat, gyorsítva az alap rendszert? Vagy cseréljek kernelt? No de milyet és hogyan?
Igazából itt kezdem elveszíteni a fonalat. Tudom sokan azt gondolják, na öreg itt fejezd be a turkálást, te csak telefonáljál meg játszál és kész. Ez való neked! Valamilyen szinten meg is értem őket, de szeretnék egy picit jobban érteni hozzá. Szerintem nem lehetetlen megfelelő válaszok után.
Tehát kernel cserénél járva itt jön be a képbe a recovery? De abból is melyiket? A FAQ-ban látok pár kernelt, abból is jó pár van. Milyen a gyári kernel? Adott rom pl: a legújabb 4.1.2 kernele?
Köszönöm, hogy leírhattam ezeket a dolgokat és remélem segítetek eligazodni ebben az útvesztőben.
fphs

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #10670 Dátum: 2013, 06 27, 18:30:58 »
Sziasztok!
Kezdő androidosként kérdeznék pár olyan dolgot, amire hetek óta nem találok összegzett választ. Ne haragudjatok, ha sok sületlenséget kérdezek, melyek számotokra egyértelmű.
Először is szeretném rootolni. Melyikkel érdemes, az autoroot-tal vagy a sima roottal? Fontos, hogy CWM legyen fent? Előző telefonom s advance volt. Nem kellene, hogy ennél ne értsem ezeket a dolgokat, de nem értem.
Mielőtt szeretnék belemélyülni a romolásba pl:4.2.2 leak, mi a következő lépés a root után (itt most a nehézségi szintekre gondoltam)? Titanium backup progival fagyasztgathatok folyamatokat, gyorsítva az alap rendszert? Vagy cseréljek kernelt? No de milyet és hogyan?
Igazából itt kezdem elveszíteni a fonalat. Tudom sokan azt gondolják, na öreg itt fejezd be a turkálást, te csak telefonáljál meg játszál és kész. Ez való neked! Valamilyen szinten meg is értem őket, de szeretnék egy picit jobban érteni hozzá. Szerintem nem lehetetlen megfelelő válaszok után.
Tehát kernel cserénél járva itt jön be a képbe a recovery? De abból is melyiket? A FAQ-ban látok pár kernelt, abból is jó pár van. Milyen a gyári kernel? Adott rom pl: a legújabb 4.1.2 kernele?
Köszönöm, hogy leírhattam ezeket a dolgokat és remélem segítetek eligazodni ebben az útvesztőben.
fphs
1. rootolás
autoroot, használd egészséggel, ha érdekel, akkor utána triangle away, az nullázza a számlálót. ha megveszed a mobile odin progit, akkor a továbbiakban sem cwm-re, sem pcre nincs szükséged a romoláshoz, mert azzal lehet cwmhez való zip fájlokat, illetve odinba való tar.md5 fájlokat  is telepíteni.

2. a titaniummal tudod fagyasztani, akár eltávolítani a fölösleges szemetet, ehhez támpont az aláírásomban az én romom link, valamint a tb-nek van itt topikja, ott vannak a cikk linkek is róla

3. kernelt akkor cserélj, ha tudod, miért akarsz cserélni. gyorsabb? többet tud? olyat, ami neked hiányzik? járd körül, én s3-on nem éreztem semmi hiányát a custom kerneleknek, mindig stock...

4. a kernel és a recovery két külön dolog az s3-on, külön partíció. Általában a custom kernelek nem tartalmaznak recoveryt. recovery tekintetében alapvetően kettő van, ami jó, az egyik a cwm touch recovery, másik a twrp
Az fontos, hogy az s3-hoz valót flasheld, különben...

stock kerneleket teljesen fölösleges cserélgetni, az a jó, ami az adott romhoz van

a custom kernel más tészta, ott van sok kis finomság a cpu húzástól, a governoron keresztül a hang és kijelző turbózásig, ezeket majd akkor, ha már tudod, mit akarsz

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

« Reply #10671 Dátum: 2013, 06 27, 19:06:58 »
1. rootolás
autoroot, használd egészséggel, ha érdekel, akkor utána triangle away, az nullázza a számlálót. ha megveszed a mobile odin progit, akkor a továbbiakban sem cwm-re, sem pcre nincs szükséged a romoláshoz, mert azzal lehet cwmhez való zip fájlokat, illetve odinba való tar.md5 fájlokat  is telepíteni.

2. a titaniummal tudod fagyasztani, akár eltávolítani a fölösleges szemetet, ehhez támpont az aláírásomban az én romom link, valamint a tb-nek van itt topikja, ott vannak a cikk linkek is róla

3. kernelt akkor cserélj, ha tudod, miért akarsz cserélni. gyorsabb? többet tud? olyat, ami neked hiányzik? járd körül, én s3-on nem éreztem semmi hiányát a custom kerneleknek, mindig stock...

4. a kernel és a recovery két külön dolog az s3-on, külön partíció. Általában a custom kernelek nem tartalmaznak recoveryt. recovery tekintetében alapvetően kettő van, ami jó, az egyik a cwm touch recovery, másik a twrp
Az fontos, hogy az s3-hoz valót flasheld, különben...

stock kerneleket teljesen fölösleges cserélgetni, az a jó, ami az adott romhoz van

a custom kernel más tészta, ott van sok kis finomság a cpu húzástól, a governoron keresztül a hang és kijelző turbózásig, ezeket majd akkor, ha már tudod, mit akarsz

Köszönöm szépen a válaszodat!
Ez az amire gondoltam. Specifikus kérdések, specifikus válaszok.
Tehát, ha jól értelmezem, akkor pl: nekem a most fentlévő romom a legfrissebb t-s EMC2-es végűt nevezzük stock romnak? És az abban található kernel a stock kernel?
Tulajdonképpen picit gyorsítani szeretném, ez a cél. Ha el tudom érni roottal és tisztogatással, nekem az elég ( jelenleg). Gondolom kernel cserével még jobban lehet gyorsítani.
A másik amiért érdeklődök, az a leak. Minden ilyen új dolog érdekel és általában nem tudok várni. Szívtam már meg. És ha jól gondolom ezt is recoveryből kellene feltenni.
Ja, és ha még arra is tudnál válaszolni, hogy blademen anno csináltam olyat, hogy telepítés előtt szedtem ki appokat a romból, így az már fel sem települt. Ennél is lehet ilyet csinálni?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10672 Dátum: 2013, 06 27, 19:55:22 »
Tehát, ha jól értelmezem, akkor pl: nekem a most fentlévő romom a legfrissebb t-s EMC2-es végűt nevezzük stock romnak? És az abban található kernel a stock kernel?

a stock rom a gyári rom. amit a samsung kiad, és a kies/szerviz frissít. a kies csak a saját régiódnak megfelelő romlott ajánl fel, azonban a romok bármelyike letölthető, és fel is rakható, csak nem azzal, hanem az odinnal. természetesen a benne lévő kernel a stock kernel, a gyári, módosítatlan kernel

Tulajdonképpen picit gyorsítani szeretném, ez a cél. Ha el tudom érni roottal és tisztogatással, nekem az elég ( jelenleg). Gondolom kernel cserével még jobban lehet gyorsítani.

igen, sokat számít a tisztogatás, és általában elég is, számottevően nem lesz gyorsabb egy custom kernellel, max ha valami nagyon durvát csinálsz (mondjuk komoly multitask nagy excel fájlok között)

A másik amiért érdeklődök, az a leak. Minden ilyen új dolog érdekel és általában nem tudok várni. Szívtam már meg. És ha jól gondolom ezt is recoveryből kellene feltenni.

Rosszul gondolod. Minden gyári romot odinnal, vagy mobile odinnal rakunk fel, kivéve ha linuxot használsz, akkor heimdal-lal
recoveryből (CWM, nem gyári!) custom romokat rakunk fel, ami lehet gyári rom alapú, mint pl. az Omega, vagy a WanamLite, ezek gyakorlatilag felturbózott gyári jellegű/kinézetű romok, vagy éppen lehet CyanogenMod alapú, mint maga a cyan és a miui,  vagy AOSP/AOKP alapú, mint a slim rom, vagy mondjuk a paranoid android

Ja, és ha még arra is tudnál válaszolni, hogy blademen anno csináltam olyat, hogy telepítés előtt szedtem ki appokat a romból, így az már fel sem települt. Ennél is lehet ilyet csinálni?

igen, a CWM-ből telepítendő gyári alapú, vagy cm/AOSP custom romokból lehet törölni, de nem javaslom. Egyszerűbb, és sokkal biztonságosabb a titaniummal kiszedni a szemetet. Én ezt szimplán úgy oldom meg, hogy van egy szűrőm a tbben, amiben azok a bloatwareek szerepelnek, amit az én romom linken is láthattál. romflash után szimplán bekapcsolom a szűrőt, majd batch uninstall, viszlát. (hozzáteszem, hogy gyári romokból nem tudsz appokat törölni flash előtt, szóval ott úgyis csak ez a módszer működik

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fphs

Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10673 Dátum: 2013, 06 27, 20:08:09 »

a stock rom a gyári rom. amit a samsung kiad, és a kies/szerviz frissít. a kies csak a saját régiódnak megfelelő romlott ajánl fel, azonban a romok bármelyike letölthető, és fel is rakható, csak nem azzal, hanem az odinnal. természetesen a benne lévő kernel a stock kernel, a gyári, módosítatlan kernel

igen, sokat számít a tisztogatás, és általában elég is, számottevően nem lesz gyorsabb egy custom kernellel, max ha valami nagyon durvát csinálsz (mondjuk komoly multitask nagy excel fájlok között)

Rosszul gondolod. Minden gyári romot odinnal, vagy mobile odinnal rakunk fel, kivéve ha linuxot használsz, akkor heimdal-lal
recoveryből (CWM, nem gyári!) custom romokat rakunk fel, ami lehet gyári rom alapú, mint pl. az Omega, vagy a WanamLite, ezek gyakorlatilag felturbózott gyári jellegű/kinézetű romok, vagy éppen lehet CyanogenMod alapú, mint maga a cyan és a miui,  vagy AOSP/AOKP alapú, mint a slim rom, vagy mondjuk a paranoid android

igen, a CWM-ből telepítendő gyári alapú, vagy cm/AOSP custom romokból lehet törölni, de nem javaslom. Egyszerűbb, és sokkal biztonságosabb a titaniummal kiszedni a szemetet. Én ezt szimplán úgy oldom meg, hogy van egy szűrőm a tbben, amiben azok a bloatwareek szerepelnek, amit az én romom linken is láthattál. romflash után szimplán bekapcsolom a szűrőt, majd batch uninstall, viszlát. (hozzáteszem, hogy gyári romokból nem tudsz appokat törölni flash előtt, szóval ott úgyis csak ez a módszer működik

Ezer hála és köszönet!  :ok:
Tökéletes válaszokat kaptam. Közbe megcsináltam a root-ot :) Minden rendben ment. A további kérdéseimet majd, ha aktuális lesz.
Üdv

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #10674 Dátum: 2013, 06 27, 20:08:49 »
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...