Ha feltolom ezt a ROM-ot akkor tudok rátölteni ugyanúgy pl. egy GoLaunchert amivel megváltoztatom a kinézetet? Ezt ugye lehet témázni...stb.
Természetesen lehet.
Olvastam, hogy probléma lehet a google fiókkal való szinkronizálással. Ez mennyire valós?
Szerintem semennyire, nekem tökéletesen működik.
OFF
Nekem személy szerint az a gondom, hogy mindegyik romban van valami ami hiányzik, ezért a sok lehetőség közt mérlegelve azt választom aminek a hiányosságait a leginkább el tudom viselni. A vicces az, hogy ezek a problémák aprók, valószínűleg programozói szempontból elvben könnyen megoldhatóak lennének, de nincsenek megoldva, és engem idegesítenek.
1. CM9 rom, vagy cm9 alapú romok (ez is ugye az)
Alapvetően tetszenek, de nincs komoly témázási lehetőség (egyelőre), ott a kék/fekete kinézet, ha tetszik jó, ha nem nem. sajnos még ennél a romnál sem működik még, vagy pontosabban nem készült téma. Az egyik legnagyobb gondom az, hogy a telefont nem lehet home gombbal felvenni, ezt tetézi az, hogy az általam utált jobbra sodró kézmozdulattal kell felvenni, ami ha a telefon a bal kezemben van, akkor ez igen kényelmetlen. Vonatkozik ez a lock feloldásra is. A widgetlocker és egyéb alternatívák ezt megoldják, de én zat vettem észre, ha a gyári lockert nem tudod tiltani, akkor néha az aktiválja magát. Itt tetszik, az, hogy van T9 magyr ékezetes tárcsázás, ami lehetővé teszi azt a jövőben, hogy ha lesz téma ami igazán tetszeni fog a gyári tárcsázót használjam.
2. miui rom
A miui elvben tökéletes lenne a témázás kinézet szempontjából, mert bár a home gombbal való hívásfelvétel nincs, minden részében témázható, a tárcsázója és sms kezelője jó, nem kell alternatívát használni. Az egyetlen gond az, hogy a launchere eléggé béna, de használható azért. A gingerbread alatt sem volt még tökéletes, ez fokozottam igaz az ics-re is. Ha esetleg teljesen kész lesz, akkor erős alternatíva. Egyedül a T9 magyar ékezetes tárcsázás hiányzik. Ha lenne és minden tökéletesen működne benne, akkor azt használnám. HTC desire telefonomon az ment, mert ott tökéletesen működött minden.
3. samsung stock alapú romok
A témázása messze elmarad egy miutól, de gingerbread alatt összességében mégis ez volt a legjobb választás. A jkay nagyon jól konfigurálhatóvá tette a telefon értesítési, lock és egyéb beéllításait, és a custom romok közül kellően sok volt ami erősen témázható volt.A T9 magyar ékezetes tárcsázás volt csak amiről le kellett mondani.