Kint van a v9, wipe cache, dalvik, minden rendben . Érdekes jószág ez az aroma installer, szvsz marha jó ötlet ! Daruma kolléga! Tetszik ez az előbb említett elegance orange téma? Tegnap du megcsináltam a v8-ra, egész jó lett. Ha gondolod feltöltöm majd a v9-re valót valahova, ha kész lesz estig, próbáld ki, persze csak akkor ha tetszik ez a narancsos - zöldes színvilág.
Kösz a segítséget, de ha őszinte akarok lenni nem tetszik. Én igazából annak örülnék, ha lenne választék, mint mondjuk a checkrom esetében volt. Tudom nem egy miui szint, de azért az irány jó. Ha lenne 4-5 teljesen jól működő téma, már elégedett lennék, mert abból már azért ki tudom választani a nekem tetszőt. Ami alapból van az is használható, hiszen a sötét fekete/kék tónushoz könnyű hozzáigazítani a többi dolgot.
Kicsit általánosságban nekem pl. az androiddal az a bajom, hogy minden program saját maga témázza magát, ahelyett, hogy lenne egy közös téma manager, ami a kinézetet meghatározná. A miui esetében ez majdnem sikerült, eltekintve attól, hogy a tárcsázóját nem tudom használni a T9 magyar ékezetes keresés hiánya miatt, továbbá az alap launchere eléggé béna. Ha ezt a két dolgot cserélem buktam azt ami jó a miui-ban.
Időközben felfedeztem egy problémát, bár nem tudom, hogy a v9 javítja-e. Én a telefonomat használom modemként a munkahelyemen, és wifi tetherként. Itt van némi bizonytalanság. Néha nem csatlakozik, csak újraindítás után, akkor is lassan, néha pedig elveszti a kapcsolatot. ugyanez egy stock base romnál, mint pl. a VK, Wanamlite villámgyorsan és stabilan megy.