2024, 11 25, 07:56:18

Szerző Téma: [JB:CM10:HYBRD] PARANOIDANDROID [1.991, True HybridMode, Size & UI on Per App Ba  (Megtekintve 32591 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát ezt nem értem azt írtad, hogy

Én nem akartam mindent megváltoztatni, sőt a systemui-hoz és a framework-höz sem engedtem nyúlni,

azaz, ezek elől a pipát kivetted. Én úgy értettem a kipipálnit, hogy nem bepipálni.  :) Jó ez a magyar nyelv, amikor át akarunk venni valamit angolból (checked, unchecked). :)
Tényleg! :D

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
sonyz7,

Végül meg tudod mondani, hogy mik voltak azok az alkalmazások amiket kijelöltél, és működőkőképes maradt a téma?

Nem elérhető klasszsrac

• PDA: Samsung Nexus Prime
  • PDA ROM: Aokp 38
valamiért nem ment el amit írtam.  :hmm:

Szóval feltettem én is az új siyah-ot és ment is a téma install recoverybe, de utána nem tudott újraindulni. Én mivel az összes applikációra akartam alkalmazni, hogy egységesen nézzen ki, ezért minden pipát ott hagytam. Ezek után a recovery-ben az install, mint említettem jól lement, de utána a lángoló madárnál végtelen ciklusba esett, a wipe cache, dalvik cache sem segített. Jobb híján visszatöltöttem rá az eredeti romot, pedig a téma egyébként jobban tetszik, mint az eredeti.
Melyik téma tetszett?
Tegnap én is szenvedtem ezzel a rommal. Sajnos nem mindegyik téma megy mindegyik rom verzióval.

Galaxy S2 <~> Bezke_Aokp

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Melyik téma tetszett?

Én nem keresgéltem témák után, hanem csak azzal próbálkoztam, amit a rom téma managere közvetlenül lát. Ez pedig egyetlen téma volt, valami dark ice nevezetű csoda. Gondoltam kipróbálom. Gondolom majd ha már kellő idő eltelik, a többi témát is portolják. Egyelőre tetszik a rom. Nagyjából 3-4 napja használom, és nem volt semmi gond.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
sonyz7,

Végül meg tudod mondani, hogy mik voltak azok az alkalmazások amiket kijelöltél, és működőkőképes maradt a téma?
Kicsit játszogattam ezzel a jeges cuccal: ezekből kiszedtem a pipát, tehát nincs bepipálva :D: apex, phone, framework, dropbox, facebook, email és a font. Így elindítva működik a dolog! :ok:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Kicsit játszogattam ezzel a jeges cuccal: ezekből kiszedtem a pipát, tehát nincs bepipálva :D: apex, phone, framework, dropbox, facebook, email és a font. Így elindítva működik a dolog! :ok:

Hát ebben az esetben alig maradt valami ami témázva van nem?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Hát ebben az esetben alig maradt valami ami témázva van nem?
Azért elég sok ;): calculator, calendar, camera, contact, gmail, greader, gvoice, mms, settings, systemui, youtube. Csak leírattad velem az egészet. :p

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Azért elég sok ;): calculator, calendar, camera, contact, gmail, greader, gvoice, mms, settings, systemui, youtube. Csak leírattad velem az egészet. :p

Sikerült a galád tervem.  :) >:(

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Kivettem azokat amiket írtál, de továbbra is fagy. Feladom a dolgot. Kár, ez a témázás ami a cm9 fölé emelné.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Kivettem azokat amiket írtál, de továbbra is fagy. Feladom a dolgot. Kár, ez a témázás ami a cm9 fölé emelné.
Hogyan fagy? Bootloop? Vagy elindul, de akadozik? Én már a saját kékes témára tettem, de simán megy. Amivel gondom volt az a phone és a framework. Phone-nál fc, frameworknél bootloop. :hmm:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Hogyan fagy? Bootloop? Vagy elindul, de akadozik? Én már a saját kékes témára tettem, de simán megy. Amivel gondom volt az a phone és a framework. Phone-nál fc, frameworknél bootloop. :hmm:

bootloop. Nem tudom miért. A V7-ről csak simán frissítettem wipe cache, dalvik cache, flash, és nem volt factory reset.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
bootloop. Nem tudom miért. A V7-ről csak simán frissítettem wipe cache, dalvik cache, flash, és nem volt factory reset.
Nekem sem volt factory. Próbáld csak a systemui-t feltenni egyedül.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Nekem sem volt factory. Próbáld csak a systemui-t feltenni egyedül.

Ok.

Nem elérhető klasszsrac

• PDA: Samsung Nexus Prime
  • PDA ROM: Aokp 38
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Én nem keresgéltem témák után, hanem csak azzal próbálkoztam, amit a rom téma managere közvetlenül lát. Ez pedig egyetlen téma volt, valami dark ice nevezetű csoda. Gondoltam kipróbálom. Gondolom majd ha már kellő idő eltelik, a többi témát is portolják. Egyelőre tetszik a rom. Nagyjából 3-4 napja használom, és nem volt semmi gond.
Én az elegance téma miatt tettem fel. De az csak a v6-oson ment volna. Meg aztán nem is csinálták meg jól.
Viszont egy barátom segítségével aokp-ra sikerült átrakni. Így most nagyon egyedi a telefon ::)

Galaxy S2 <~> Bezke_Aokp

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Kint van a v9, wipe cache, dalvik, minden rendben :). Érdekes jószág ez az aroma installer, szvsz marha jó ötlet :ok:! Daruma kolléga! Tetszik ez az előbb említett elegance orange téma? Tegnap du megcsináltam a v8-ra, egész jó lett. Ha gondolod feltöltöm majd a v9-re valót valahova, ha kész lesz estig, próbáld ki, persze csak akkor ha tetszik ez a narancsos - zöldes színvilág. :)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Kint van a v9, wipe cache, dalvik, minden rendben :). Érdekes jószág ez az aroma installer, szvsz marha jó ötlet :ok:! Daruma kolléga! Tetszik ez az előbb említett elegance orange téma? Tegnap du megcsináltam a v8-ra, egész jó lett. Ha gondolod feltöltöm majd a v9-re valót valahova, ha kész lesz estig, próbáld ki, persze csak akkor ha tetszik ez a narancsos - zöldes színvilág. :)

Kösz a segítséget, de ha őszinte akarok lenni nem tetszik. Én igazából annak örülnék, ha lenne választék, mint mondjuk a checkrom esetében volt. Tudom nem egy miui szint, de azért az irány jó. Ha lenne 4-5 teljesen jól működő téma, már elégedett lennék, mert abból már azért ki tudom választani a nekem tetszőt. Ami alapból van az is használható, hiszen a sötét fekete/kék tónushoz könnyű hozzáigazítani a többi dolgot.

Kicsit általánosságban nekem pl. az androiddal az a bajom, hogy minden program saját maga témázza magát, ahelyett, hogy lenne egy közös téma manager, ami a kinézetet meghatározná. A miui esetében ez majdnem sikerült, eltekintve attól, hogy a tárcsázóját nem tudom használni a T9 magyar ékezetes keresés hiánya miatt, továbbá az alap launchere eléggé béna. Ha ezt a két dolgot cserélem buktam azt ami jó a miui-ban.

Időközben felfedeztem egy problémát, bár nem tudom, hogy a v9 javítja-e. Én a telefonomat használom modemként a munkahelyemen, és wifi tetherként. Itt van némi bizonytalanság. Néha nem csatlakozik, csak újraindítás után, akkor is lassan, néha pedig elveszti a kapcsolatot. ugyanez egy stock base romnál, mint pl. a VK, Wanamlite villámgyorsan és stabilan megy.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Ha le akarom tölteni a 9-est, akkor ez a hibaüzenet fogad a gombra kattintás után.

This ID doesn't exist!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Én ezt a wifi tethert még életemben nem használtam, mert a munkahelyemen és otthon is van elérhető wifi, most meg vonaton vagyok, azután kórház, még kipróbálni sem tudom :(. A vr téma pont megoldás lenne a különböző programok témázására, ha már kész van, akkor jól működik sokáig,  ha frissül vmi akkor aktualizálni sem mindig kell, csak ha szükséges. Jó lenne valóban ha ezt a rom alapból tudná a témamanageren keresztül, hát egyszer csak eljön az is. :hmm:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Ha le akarom tölteni a 9-est, akkor ez a hibaüzenet fogad a gombra kattintás után.

This ID doesn't exist!
Az ota alatt megy egyelőre! :)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Az ota alatt megy egyelőre! :)

Nem csak, benéztem az official fórumra és ott ezen a linken elérhetőek a verziók.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Sajnos embertelen lassú a fórumján is panaszkodnak.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Nem csak, benéztem az official fórumra és ott ezen a linken elérhetőek a verziók.

Én még reggel fél 6-kor töltöttem le, akkor csak az volt. ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Én még reggel fél 6-kor töltöttem le, akkor csak az volt. ;)

OTA-n gyors közvetlenül a romból?

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Na volt a fórumon valaki olyan kedves, hogy kipublikálta a rapidshare-re.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Most, hogy feltettem a VK után, egyértelműen kijelenthetem, hogy szebb a grafikus megjelenítés, olyan mintha lenne valami nagyon jól működő élsimítás a stock romokhoz képest.