2024, 11 28, 13:30:37

Szerző Téma: [JB:CM10:HYBRD] PARANOIDANDROID [1.991, True HybridMode, Size & UI on Per App Ba  (Megtekintve 32612 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
You are not allowed to view links. Register or Login                You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ez egy CM 10 alapú rom és jó néhány opció is elérhető hozzá a paranoid alkalmazás alatt:
- pl. a rom figyelmeztető hangjait lehet ki-be kapcsolni
- vibráció kikapcsolás a honeycomb lock alatt
- különböző akku kijelzésBattery Styles
- MP4 / 3GP videófelvétel
- MTP / Mass Storage
- zárt képernyő
- sense multitask
- tablet mód, ráadásul minden alkalmazásnak külön állítható a dpi-je!!!
stb
+
* beépített tweakek (lehet videókat, fényképeket a külső SD-re menteni)
* egyedi bootanimáció

v1.97
New option: "large" to trick an app thinking the device has a real big screen. some need it, like amazon kindle to jump into tabUI. some even react on it, gdrive will slightly adapt its layout - makes only sense if you give it a small dpi though.
The algorithm to extract the actual layout containers from apk files works more precise and can reveal more than before. there will still be a few apps left who do that layout stuff in java - we will add an override button for that, but in the meantime you can edit /system/etc/paranoid/properties.conf .layout=360 for phone-like UI, 600 for phablet, 720 = tablet, 1280 = super huge tablet
Several bugfixes from us and cm.

v1.95
Finally hardware accelerated recents in TabUI, as fluid as ever. The ugly gradient is gone aswell
Paranoid got its own dir in /system/etc/paranoid - pad.prop is not properties.conf
A clean backup properties file is shipped, you can make a full reset in the panel in case you lost it with all the settings you made
Force option can be activated in the panel, good for widget scaling
The DPI sliders in the panel read min/max props from properties.conf, define them as you like
TabUI Recents are back to a bigger size, this is temporary, we'll look for ways to port the phone implementation as project butter skipped the tabUI code
CM fixed alot of features again, we included them all

v1.6
Built from source - 10/7/2012 - 00:27:58
OTA app changed (This trashes OTA update, please download manually this version). More responsive methods
Merged latest CM changes, including a lot of fixes and improvements for device tree
Improvements on frameworks, fixed for once and finally all DPI related crashes
SystemUI mode can be configured now
Cleanup and speedup of hybrid code via native libs (I'd say 25%)
A lot more of changes, you can check them here: You are not allowed to view links. Register or Login

v1.5
Built from source - 25/6/2012 - 11:3:12
Removed AROMA installer, now using CM kernel, you can install any AOSP kernel
Improvements on OTA app, scheduled checkups
Improvements on Backup app, now it automatically launches on startup after you install a newer (or older) version
Hybrid speedup, less lag, considerably faster list scrolling when pad/pal is in action
Keyboard scaling, an androids first
PAD/PAL bugfixes for apps that still crop images in lower dpis
Settings revamp, speed preferences to switch between modes without having to set up anything, less clutter
Trebuchet extras: 3x4 widgets, speed dial menu button, ... and some weird rocket button which im sure will be very useful to most of you
Pad.prop revamp, new preferences that should pretty much nail it. Im sorry but this trashes your old settings again, do not attempt to restore them unless you do it in a text editor

v1.4
Built from source, 3:03pm COT. Synced with latest Paranoid sources
Fixed most of the issues with pad & pal, now facebook, whatsapp, keyboards, etc will be shown just fine
PAD/PAL work in phonemode 100%, no weird toggles and stuff like that. you get full tablet apps without caveats
Settings cleanup, most of the garbage dpi options are gone, should be more intuitive - i ask you to not bring your old pad.props though some things changed. if you know what you do take a look and edit by hand
Trashed our LatinIME repo - not needed anymore
Fixed OTA 100%, now it should never hang on 99%
Navbar editor is now hidden on tablet mode ... ups missed that one.

v1.3
Built from source, 2:29pm COT. Synced with latest Paranoid sources
Back to siyahKernel, updated to latest version
Force widgets is back
Reorganized options. Now only options left in "Paranoid Settings" are related with hybrid mode, the other ones got moved to their right places
Fixed wrong month index on ParanoidBackup
Added Statusbar Hardware Rendering toggle via Settings > System > Statusbar. You must enable it for using statusbar transparency.
Fixed possible lags (Mostly XHDPI devices, not too much for us)
Reverted libcore fixes by CM team that caused some bugs on network apps
Fixed a bug on hybrid panel that caused missbehaving
General bugfixes
Translated a few things to spanish

v1.2
Built from source, 12:08am COT.
Updated kernel to latest Fluxi xx Kernel
First unified release, compiled from our git
New panel (You already know it if you used betas)
Added ParanoidBackup app
Fixed bugs on beta releases (Battery swapping, overlaps, ui bugs etc)
Recent apps improvement on tab mode (bigger preview)
Removed device dependent codes (as hardware keys toggle), moved sounds & mp4 recording to aroma installer
Error where app shows up in the wrong UI will be fixed
Scaling lockscreen dialogs and so on
Removed hardcoded framework values (yay! )
Removed "Global density", if you STILL want to mess with this one with v1.2, you've not even tested a 50% of what this ROM can do.
Fixed a lot of other things on pad & pal, cleaned up sources
Fixed themes crash on tab mode, still crashes sometimes on phone mode. [Seems this one is totally fixed now. Need to test a bit more]
A HUGE amount of fixes, improvements and so, this version should be rockstable.

v1.1
Kanged from source, 9:26am COT. All features included (even the ones that are on CM9 changelog but not on latest nightly)
Updated kernel to latest siyahKernel
Fixed navbar on phone mode, and now doesn't removes statusbar transparency
Fixed Utils.isScreenLarge() method, now it checks for LCD Density, wich reduces % of error to 0
Improved panel a LOT, including a cool action bar for saving or discarding changes
.force pad feature implemented, now you can resize widgets
Added more descriptive strings to panel
Added customizable toggles for tablet mode. You can choose now between 9 toggles, and a max of 6 of them. You can also reorganize or remove all the toggles.
Removed some battery styles, and HC lockscreen, searching for a common base
Translated a lot of things in spanish XML's (You are not allowed to view links. Register or Login)

v1.0
Kanged from source, 1:04pm COT. All features included (even the ones that are on CM9 changelog but not on latest nightly)
Updated kernel to latest siyahKernel
AROMA Installer is back!. That means this is first 100% Stable version!
Improvements on OTA app
First time in Android history that Per-App-Layout has been realized
Comes with a better panel
Fixed pin screen hot reboot

You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítsd a romot: You are not allowed to view links. Register or Login MD5: 644479d44db6e4dc047c31cd0a32919c
Telepítsd a HYBRID Gapps-t:  You are not allowed to view links. Register or Login
Wipe cache, wipe dalvik ( factory reset is KELL, ha nem CM9 alapú romod volt! )
Reboot

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Ezt a romot használom már a megjelenése óta (két hete), ajánlom figyelmetekbe, igen jól összerakott rom, nem fagy, nem akad, cyan rajongóknak kötelező! :D

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
Nagyon tetszetős, ki is próbáltam, de pl. egy játék, konkrétan sakkozás közben egyszer csak kifagyott, csak az újraindítás segített. Ez elbizonytalanított a stabilitását illetően.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Nagyon tetszetős, ki is próbáltam, de pl. egy játék, konkrétan sakkozás közben egyszer csak kifagyott, csak az újraindítás segített. Ez elbizonytalanított a stabilitását illetően.
Bevallom, nem sokat szoktam játszani, így ilyet nem is tapasztaltam. :oops:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Bevallom, nem sokat szoktam játszani, így ilyet nem is tapasztaltam. :oops:

Visszatettem a romot, mert rájöttem, hogy sakk program (Mobiliana chess) hajlamos kifagyni, ha forgatom a telefont és a ics romban lévő forgatási animáció néha betesz neki, valószínűleg akkor ha közben még felhasználói aktivitás is van. Ilyenkor elfeketedik a képernyő, és egy idő múlva a sakk program el is száll. A telefon maga nem fagy meg. Tetszik a  rom, valamit másképp csinál a grafikus megjelenítéssel, mert a miui-hoz hasonlóan  nagyon finom a rajzolata. A cm9-ben már működik a t9 magyar tárcsázás, ezért tudom a gyári tárcsázót is használni. Egyelőre nem használom, mert nekem ez a sokak által szeretett kék ics kinézet nem a szívem csücske, de ha lesz témázási lehetőség, akkor valószínűleg váltok a gyári tárcsázóra. Itt szerencsére megy a powerstrip ami nekem fontos alkalmazás, mert kell valami amivel akárhonnan tudok programokat indítani, anélkül, hogy a home screen-be kéne visszalépnem és ott bóklásznom. Erre a legalkalmasabb a home double click átprogramozása lenne, amit már a jkay legutóbbi verzióiban programhoz lehetett rendelni, de annak híján marad az előtét home-screen. Sajnos home gombbal való hívás felvétele a cm9-ben nincs benne, az itt sincs. Ez az egyetlen dolog ami nagyon hiányzik. A másik dolog ugye az fm radio, de azt én soha nem használom.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Visszatettem a romot, mert rájöttem, hogy sakk program (Mobiliana chess) hajlamos kifagyni, ha forgatom a telefont és a ics romban lévő forgatási animáció néha betesz neki, valószínűleg akkor ha közben még felhasználói aktivitás is van. Ilyenkor elfeketedik a képernyő, és egy idő múlva a sakk program el is száll. A telefon maga nem fagy meg. Tetszik a  rom, valamit másképp csinál a grafikus megjelenítéssel, mert a miui-hoz hasonlóan  nagyon finom a rajzolata. A cm9-ben már működik a t9 magyar tárcsázás, ezért tudom a gyári tárcsázót is használni. Egyelőre nem használom, mert nekem ez a sokak által szeretett kék ics kinézet nem a szívem csücske, de ha lesz témázási lehetőség, akkor valószínűleg váltok a gyári tárcsázóra. Itt szerencsére megy a powerstrip ami nekem fontos alkalmazás, mert kell valami amivel akárhonnan tudok programokat indítani, anélkül, hogy a home screen-be kéne visszalépnem és ott bóklásznom. Erre a legalkalmasabb a home double click átprogramozása lenne, amit már a jkay legutóbbi verzióiban programhoz lehetett rendelni, de annak híján marad az előtét home-screen. Sajnos home gombbal való hívás felvétele a cm9-ben nincs benne, az itt sincs. Ez az egyetlen dolog ami nagyon hiányzik. A másik dolog ugye az fm radio, de azt én soha nem használom.
Köszi a visszajelzést :ok:, nekem is sokszor elment a kedvem az ics romoktól, mert sötét képernyő fogadott egy - egy program közben, de ez volt az első ahol nem tapasztaltam ilyet. Én úgy gondolom, hogy ameddig a hyperdroid ics meg nem jelenik, ez lesz az a rom, amit használni fogok :). Egy téma van valóban csak, egy fekete - fehér, remélem lesznek vállalkozó kedvű témázók, akik gyártanak többfélét is. Egy vr témát már én is elkövettem, de csak az ablakokat, homokórákat és a tárcsázót cseréltem, lehet hogy elkövetek majd mást is, csak kicsit időhiányban szenvedek :(.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Egy téma van valóban csak, egy fekete - fehér, remélem lesznek vállalkozó kedvű témázók, akik gyártanak többfélét is. Egy vr témát már én is elkövettem, de csak az ablakokat, homokórákat és a tárcsázót cseréltem, lehet hogy elkövetek majd mást is, csak kicsit időhiányban szenvedek :(.

A fentiek érdekelnének, mert az ota nézetben csak egy látható most, és az sem letölthető.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
A fentiek érdekelnének, mert az ota nézetben csak egy látható most, és az sem letölthető.
Feltöltöttem, ez megváltoztatja akkor az ablakokat, a tárcsázó, beállítások, és az alap menük hátterét, akku ikont (kerek vertumus), és az értesítések ikonjat. Szerintem így egy kicsit jobb ez az alap ics kinézet. :)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Feltöltöttem, ez megváltoztatja akkor az ablakokat, a tárcsázó, beállítások, és az alap menük hátterét, akku ikont (kerek vertumus), és az értesítések ikonjat. Szerintem így egy kicsit jobb ez az alap ics kinézet. :)

Köszi. Az akku ikonnal pont nincs bajom, mert ezt ugye olyanra állítom amilyenre tetszik, van vagy 10 féle lehetőség. Az ICS kinézet az igazság szerint nem villanyoz fel, mert szerintem randa. Ez nem a fekete-fehér változat? Nekem ez a fekete alapon kék nem annyira jön be.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Köszi. Az akku ikonnal pont nincs bajom, mert ezt ugye olyanra állítom amilyenre tetszik, van vagy 10 féle lehetőség. Az ICS kinézet az igazság szerint nem villanyoz fel, mert szerintem randa. Ez nem a fekete-fehér változat? Nekem ez a fekete alapon kék nem annyira jön be.
Nem, ez a szürke-kék alap ics-ből csinál fekete-kéket, nekem főleg a szürkével volt bajom. Ha gondolod megcsinálom fehér ikonokkal is, gondoltam is már rá, sokáig olyat használtam ginger alatt is. Erre viszont nincs ota. ;)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Nem, ez a szürke-kék alap ics-ből csinál fekete-kéket, nekem főleg a szürkével volt bajom. Ha gondolod megcsinálom fehér ikonokkal is, gondoltam is már rá, sokáig olyat használtam ginger alatt is. Erre viszont nincs ota. ;)

Ne fáradj vele, kipróbálom, ha tetszik használom, ha nem nem. Gondolom wipe cache, dalvik cache elég.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Ne fáradj vele, kipróbálom, ha tetszik használom, ha nem nem. Gondolom wipe cache, dalvik cache elég.
Igen, elég. Feketébb és kékebb lesz.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Kipróbáltam jól néz ki, köszönöm. Ha jól vettem észre, akkor az ablakok transzparensek lettek. Az akku kijelzés is tetszik egyébként. Megy itt a kavarás a mount nevekkel, és rémisztgetik az embert a siyah használatának veszélyével. Ez bullshit? Egyénként stabilan megy a rom azóta is. Tetszik. Egyedül a hívás felvételt nem komálom, mert ez-az oldalra söprő mozdulat, ha egy kézben fogom a telefont, kényelmetlen. Leginkább akkor ha bal kézben fogom, mert ugye a bal zsebemből veszem elő bal kézzel, és pont a túloldalra kell a hüvelykujjammal söpörni. Jobb lenne lefelé húzva felvenni, vagy simán a képernyőn nyomva egy gombot, nem beszélve a home gombról, de azt sajnos a cm9 nem támogatja. Lehet ezt valahogy változtatni?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Kipróbáltam jól néz ki, köszönöm. Ha jól vettem észre, akkor az ablakok transzparensek lettek. Az akku kijelzés is tetszik egyébként. Megy itt a kavarás a mount nevekkel, és rémisztgetik az embert a siyah használatának veszélyével. Ez bullshit? Egyénként stabilan megy a rom azóta is. Tetszik. Egyedül a hívás felvételt nem komálom, mert ez-az oldalra söprő mozdulat, ha egy kézben fogom a telefont, kényelmetlen. Leginkább akkor ha bal kézben fogom, mert ugye a bal zsebemből veszem elő bal kézzel, és pont a túloldalra kell a hüvelykujjammal söpörni. Jobb lenne lefelé húzva felvenni, vagy simán a képernyőn nyomva egy gombot, nem beszélve a home gombról, de azt sajnos a cm9 nem támogatja. Lehet ezt valahogy változtatni?
Ezt a hívásfelvétel dolgot nem tudom hogy lehet megváltoztatni, viszont a siyah mount hiba valós, érdemes cserélned az újra feltöltött rc6-ra, vagy a 3.01-re. Viszont kijött közben a v8, akár már  frissíthetsz is a kernel csere után.:)

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Ezt a hívásfelvétel dolgot nem tudom hogy lehet megváltoztatni, viszont a siyah mount hiba valós, érdemes cserélned az újra feltöltött rc6-ra, vagy a 3.01-re. Viszont kijött közben a v8, akár már  frissíthetsz is a kernel csere után.:)

Értem. Akkor egyből érdemes frissíteni a legutolsó siyah-ra, vagy hagyjam benne azt a romban van?

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Feltettem a legfrissebb siyah van benne. Viszont van benne egy téma, ami tetszik is, amit fel akarok tenni, de az install hibára fut. Van ötleted, hogy hogyan kell feltenni? Valahová legenerálja a fájlt az biztos, de utána a reboot és a recovery nem találja a fájlt. Tuti ez az emmc/sdcard mizéria az oka.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Feltettem a legfrissebb siyah van benne. Viszont van benne egy téma, ami tetszik is, amit fel akarok tenni, de az install hibára fut. Van ötleted, hogy hogyan kell feltenni? Valahová legenerálja a fájlt az biztos, de utána a reboot és a recovery nem találja a fájlt. Tuti ez az emmc/sdcard mizéria az oka.
Most tudtam csak feltenni a v8-at, és válaszolni: kicseréltem kapásból az újabb siyah 3.1.2-re a kernelt és úgy frissítettem. Ezután kipróbáltam a téma telepítését, kiválasztottam a szükséges appokat, gond nélkül újraindította, telepítette.  :ok:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Most tudtam csak feltenni a v8-at, és válaszolni: kicseréltem kapásból az újabb siyah 3.1.2-re a kernelt és úgy frissítettem. Ezután kipróbáltam a téma telepítését, kiválasztottam a szükséges appokat, gond nélkül újraindította, telepítette.  :ok:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA

???

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
???

valamiért nem ment el amit írtam.  :hmm:

Szóval feltettem én is az új siyah-ot és ment is a téma install recoverybe, de utána nem tudott újraindulni. Én mivel az összes applikációra akartam alkalmazni, hogy egységesen nézzen ki, ezért minden pipát ott hagytam. Ezek után a recovery-ben az install, mint említettem jól lement, de utána a lángoló madárnál végtelen ciklusba esett, a wipe cache, dalvik cache sem segített. Jobb híján visszatöltöttem rá az eredeti romot, pedig a téma egyébként jobban tetszik, mint az eredeti.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
valamiért nem ment el amit írtam.  :hmm:

Szóval feltettem én is az új siyah-ot és ment is a téma install recoverybe, de utána nem tudott újraindulni. Én mivel az összes applikációra akartam alkalmazni, hogy egységesen nézzen ki, ezért minden pipát ott hagytam. Ezek után a recovery-ben az install, mint említettem jól lement, de utána a lángoló madárnál végtelen ciklusba esett, a wipe cache, dalvik cache sem segített. Jobb híján visszatöltöttem rá az eredeti romot, pedig a téma egyébként jobban tetszik, mint az eredeti.
Ok, értem. Én nem akartam mindent megváltoztatni, sőt a systemui-hoz és a framework-höz sem engedtem nyúlni, lehet ezzel értem el a sikeres telepítést. Belenézek a letöltött témába, és csinálok egy másikat próbálgatni.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Ok, értem. Én nem akartam mindent megváltoztatni, sőt a systemui-hoz és a framework-höz sem engedtem nyúlni, lehet ezzel értem el a sikeres telepítést. Belenézek a letöltött témába, és csinálok egy másikat próbálgatni.

Ja értem, lehet, hogy kipróbálom, hogy azokat kipipálom. Egyébként a dt4 kiterjesztésű fájlt, ha az ember kiegészíti zip-el, akkor simán telepíthető kézzel is (gondolom ezzel nem mondtam újdonságot). A múltkor ezt csináltam, hasonló eredménnyel, de akkor sem az volt a baj, hogy úgy csináltam, hanem maga a téma nem működik, ha minden pipálva van.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
A systemui-hoz és a framework-köt kipipáltam, de úgy sem ment.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
A systemui-hoz és a framework-köt kipipáltam, de úgy sem ment.
Én pont ezeket nem pipáltam ki, csak néhány alkalmazást, pl. mms, számológép. Ezeket rendesen megcsinálta.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
Én pont ezeket nem pipáltam ki, csak néhány alkalmazást, pl. mms, számológép. Ezeket rendesen megcsinálta.

Hát ezt nem értem azt írtad, hogy

Én nem akartam mindent megváltoztatni, sőt a systemui-hoz és a framework-höz sem engedtem nyúlni,

azaz, ezek elől a pipát kivetted. Én úgy értettem a kipipálnit, hogy nem bepipálni.  :) Jó ez a magyar nyelv, amikor át akarunk venni valamit angolból (checked, unchecked). :)