Azért linkeltem be mert kezdő motorosoknak ez lenne a leg egyszerűbb nem? Egyszerűen odinnal felteszik az lc1 openeu-t és kész. Nemkell semmi mást tenniük.
Igen, elvileg ez így működhet.
Ma kipróbálhattam volna, de már újra belaktam az AlBa romot.
Történt ugyanis az, hogy Csak nem bírtam ki és felraktam az imilka's CyanogenMod 9 v01-et. Előtte persze csináltam CWM backupot. Megnéztem, szép jó, irány CWM és restore. Egyszer csak azt írja, hogy a System-et nem tudja visszarakni, valahol megszakadt. Na jó, akkor flashelem a zip-et. Az sem megy. Semmi sem megy. Recovery van, de romot nem tudok rárakni. Na jó, akkor PC Odin, rányomom az ICS repackot, amivel persze lett mindjárt egy sárga háromszög is, sebaj így legalább a Triangle.apk-t is kipróbáltam, le is szedte. Vissza a Recoverybe, ugyanaz a helyzet, megszakad a restore. Na jó, akkor hogy frissítsem a rootolás élményét, leszedtem a KJ4-et és a GYIK-ben leírtak alapján végigmentem az egész műveleten. Még mindig nem megy a restore és utána semmi más sem. Na akkor itt már egyértelmű volt, hogy valami hiba van a backupban, gondoltam megpróbálom csak a data részt visszarakni. Szóval ismét elölről KJ4, root, Mobile Odinba ICS repack, flash AlBa v2 zip, Advanced Restore data. Nem megy, md5sum hiba. Ezután kénytelen voltam a szokásos módon visszarakni mindent.