Megint kötözködni fogok.
Sosem értettem, miért éri meg a stabil, minden tekintetben működő gyári ROM-ot lecserélni egy olyanra, aminél az eleje azzal kezdődik, hogy [Known Bugs]...
Sok dologban egyetértek veled, én is úgy vagyok vele, ha már van 1 durva hardver a kezeim között elvárható, hogy minden működjön. Viszont én szeretek kísérletezgetni, romolgatni. Olyan romot már én sem pakolok fel, mint anno S1-es időszakban, ami több sebből vérzett. Ezek a Buildek viszont nagyon jól szuperálnak(stabil romok), és 1-2 apróságot leszámítva minden teljesen jól és gyorsan működik. Kinézetre is bejövősebb (legalábbis számomra) mint a Touchwiz felület, ami nem lenne rossz, ha pl lenne benne Landscape mód. Hihetetlen, hogy a Samu 1 majdnem táblagépbe nem teszi bele ezt az apró, ugyanakkor szerintem Kötelező opciót. Ami még bejön ilyenkor az a testre szabhatósága a szoftvernek. Iszonyat, hogy mennyi mindent be lehet állítani benne, ami a mindennapi használatban segítenek. Mindemellett több szabad ram, gördülékenyebb, talán kicsit jobb az üzemideje, illetve nincs telepakolva a (számomra) teljesen felesleges Samus alkalmazásokkal(én általában kb gyári vagy főzött rom felrakásakor vagy 36-40 programot eltávolítok titaniummal) amik futnak a háttérben és olykor zabálják az erőforrásokat.
Plusz, ami most a NOTE-nál előny az a sokkal nagyobb fényerő és hangerő. + Tablet Mod 213 DPI-n iszonyat jól néz ki és még használható is
Persze, most erre lehetne úgy reagálni, hogy pár widgettel + más launcherekkel meg locker programokkal a fentebb leírtakat lehet pótolni, viszont, itt megint képbe jön, hogy mind-mind ramot eszik, ami a notenál így is csücskös, keveslem az 1 giga ramot, min kellene bele 1,5 GB Ram és akkor rendben lennénk, illetve itt minden bele van építve nem kell külön vadászni az appokra.
Röviden összefoglalva a fentieket, más szempontok + más szemlélet jellemzi ezeketet a romokat. Ezért érdemes kipróbálni őket.
Android 4eva!