2024, 11 28, 05:32:04

Szerző Téma: Galaxy Note - ICS ROM  (Megtekintve 145004 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #175 Dátum: 2012, 04 08, 22:26:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ennek felrakásakor kellenek a wipe-ok?
A sima repack fent van..
Vagy csak simán install CWM-ből? :oops:
A leírás alapján nem kell wipe, csak sima install.
if you come from Middle and Full of AlBa
1) just flash ZCLP5 ICS Full Repack
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #176 Dátum: 2012, 04 08, 22:26:09 »
Igen, de nemsokára leér. Most 60%-nál tart. :)

Küldve az én GT-N7000-emről Tapatalk használatával.
Nekem most 460 MB letöltése után megállt !!és nem nagyon megy tovább
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #177 Dátum: 2012, 04 08, 22:27:02 »
A leírás alapján nem kell wipe, csak sima install.
if you come from Middle and Full of AlBa
1) just flash ZCLP5 ICS Full Repack
Hopp....azt nem is néztem.. :ok:

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #178 Dátum: 2012, 04 08, 22:39:14 »
Hopp....azt nem is néztem.. :ok:

Szerintem teljes wipe nem kell csak cash meg dalvik.

Stunner 4.2 és 4.3 között is elég volt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #179 Dátum: 2012, 04 08, 22:39:47 »
Már nem tetszik annyira ez az ICS Stunner. Nem jó a barométer szenzor. Mondjuk mindegy mire beindul a viharszezon, addigra már rég másik lesz fent.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #180 Dátum: 2012, 04 08, 22:58:01 »
Nekem most 460 MB letöltése után megállt !!és nem nagyon megy tovább

Van már mirror is, onnan 9 perc alatt jött le. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #181 Dátum: 2012, 04 08, 22:59:41 »
Na ennek örülök, mert a Stunnerben illetve az imilka féle verzióban nem :) 1 kérés, nézd meg nekem pls, hogy mekkora a fényerő a gyári ICS-ben.
Kíváncsi vagyok, hogy ez ICS fícsőr vagy csak az AOSP romokra jellemző. Annyira bejön, hogy a nagy fényerőnek hála napos időben is látom a kijelzőt, + vonaton, ha filmezek látom mit nézek ;)

Gyári ICS? Nekem olyan nincs. Az AlBa nem gyári. Egyébként meg mivel nézzem meg? A szemeimmel? :)

Nem elérhető Cyberpunk

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Motorola Artix 4G
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #182 Dátum: 2012, 04 08, 23:52:41 »
Nocsak kis kellemes észrevétel. Lehet állítani RGB-t meg gammát. :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #183 Dátum: 2012, 04 09, 01:13:17 »

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #184 Dátum: 2012, 04 09, 01:21:02 »
Megint kötözködni fogok. :)

Sosem értettem, miért éri meg a stabil, minden tekintetben működő gyári ROM-ot lecserélni egy olyanra, aminél az eleje azzal kezdődik, hogy [Known Bugs]...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #185 Dátum: 2012, 04 09, 01:30:40 »

Sosem értettem, miért éri meg a stabil, minden tekintetben működő gyári ROM-ot lecserélni egy olyanra, aminél az eleje azzal kezdődik, hogy [Known Bugs]...

Én most nem cserélnem le, viszont ennél a romnál lévő felsorolt "hibák" inkább hiányosságok, amik nekem nem hiányoznak. Egyébként meg mivel teljesen más mint a gyári, tiszta, minden számomra felesleges dologtól mentes, ezért érdekel.

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #186 Dátum: 2012, 04 09, 02:40:30 »
Én most nem cserélnem le, viszont ennél a romnál lévő felsorolt "hibák" inkább hiányosságok, amik nekem nem hiányoznak. Egyébként meg mivel teljesen más mint a gyári, tiszta, minden számomra felesleges dologtól mentes, ezért érdekel.
Értem. Köszönöm.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #187 Dátum: 2012, 04 09, 08:58:28 »
Értem. Köszönöm.

Igazán nincs mit. Egyébként egy cwm backup után érdemes megnézni milyen. :)

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #188 Dátum: 2012, 04 09, 10:21:07 »
Igazán nincs mit. Egyébként egy cwm backup után érdemes megnézni milyen. :)

Lehet, h az én készülékemben van a hiba, de én vért izzadva tudtam visszaállni GB-re. :oops: Sajna ezek az ICS-ek még nem az igaziak :( Néhány ˝rezgő˝ FC után úgy döntöttem még várok. Viszont a CWM mentésekből való visszaállás közben rendre befagyott a Note.  :hmm:  Nagyon sokadikra sikerült a mutatvány. Legalább 5-6 régebbi mentést próbáltam, végül az amelyik elsőre el sem indult mégis lefutott. Ennek mi lehet az oka?
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #189 Dátum: 2012, 04 09, 10:39:03 »
Lehet, h az én készülékemben van a hiba, de én vért izzadva tudtam visszaállni GB-re. :oops: Sajna ezek az ICS-ek még nem az igaziak :( Néhány ˝rezgő˝ FC után úgy döntöttem még várok. Viszont a CWM mentésekből való visszaállás közben rendre befagyott a Note.  :hmm:  Nagyon sokadikra sikerült a mutatvány. Legalább 5-6 régebbi mentést próbáltam, végül az amelyik elsőre el sem indult mégis lefutott. Ennek mi lehet az oka?

ICS-re GB-rol cwm mentes nekem csak ugy mukodik, ha a GB alatt hasznalt kernelt teszem fel eloszor cwm-bol. Utanna viszont siman visszaallitja a rendszert.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #190 Dátum: 2012, 04 09, 11:03:14 »

Én eddig wipe data után vissza tudtam állítani a korábbi GB mentést, de nekem is volt olyan, hogy nem sikerült elsőre. Ugyanakkor mindig telepítve van a Mobile Odin és a kártyán van egy gyári rom a cwm kernellel együtt, azzal biztosan sikerül. :)

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #191 Dátum: 2012, 04 09, 11:40:04 »
Gyári ICS? Nekem olyan nincs. Az AlBa nem gyári. Egyébként meg mivel nézzem meg? A szemeimmel? :)

Bocsi kicsit pontatlanul fogalmaztam. Gyári alatt azt értettem, amit a Samu "szakemberei" fejlesztenek.
Amúgy én a szememmel simán érzékeltem, hogy nagyobb a fényereje. Ez a legjobban akkor jött ki, amikor 1 sima fehér lapot nyitottam meg, ott a fehér valóban fehér volt, a gingeren meg inkább szürkés fehér.:P
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #192 Dátum: 2012, 04 09, 11:44:26 »
Bocsi kicsit pontatlanul fogalmaztam. Gyári alatt azt értettem, amit a Samu "szakemberei" fejlesztenek.
Amúgy én a szememmel simán érzékeltem, hogy nagyobb a fényereje. Ez a legjobban akkor jött ki, amikor 1 sima fehér lapot nyitottam meg, ott a fehér valóban fehér volt, a gingeren meg inkább szürkés fehér.:P

Az AlBa rommal minden rendben, szerintem jó a fényerő.

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #193 Dátum: 2012, 04 09, 11:45:07 »
Nagyon sokadikra sikerült a mutatvány. Legalább 5-6 régebbi mentést próbáltam, végül az amelyik elsőre el sem indult mégis lefutott. Ennek mi lehet az oka?
Én melóban szívtam ezt be épp éjszakás voltam, imilka ics volt fent, marketről leszedtem 1 DPI állító programot, beállítottam 213 DPI-re a telcsit, nyomtam 1 restartot és nem indult el, beragadt az N7000 feliratnál. Szerencsére volt CWM (ginger) mentésem. A sima wipe data/factory reset nem segített elakadt a telepítés. A kulcsa az volt, hogy nyomni kellett neki 1 format systemet is és simán visszatette a mentést.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #194 Dátum: 2012, 04 09, 12:00:12 »
Én melóban szívtam ezt be épp éjszakás voltam, imilka ics volt fent, marketről leszedtem 1 DPI állító programot, beállítottam 213 DPI-re a telcsit, nyomtam 1 restartot és nem indult el, beragadt az N7000 feliratnál. Szerencsére volt CWM (ginger) mentésem. A sima wipe data/factory reset nem segített elakadt a telepítés. A kulcsa az volt, hogy nyomni kellett neki 1 format systemet is és simán visszatette a mentést.

Ezt is linkeltem az első hozzászólásba. :)

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #195 Dátum: 2012, 04 09, 12:07:12 »
Eddig nem voltam oda a Cyanogen modért, szerintem Galaxy S1-2 esetén elég gyengus volt. S1-nél az akksi kezelés finoman szólva katasztrófális volt. S2 esetén pedig a hang nem volt az igazi.
Viszont Imilka azt írta a topikban, hogy "Basically, it works better than AOSP does right now." ezért azt hiszem a mai nap sem fog eltelni romolás nélkül  :taps:

Őszintén szólva ennek a Cyan portnak csak akkor van értelme, ha legalább hetente kiad belőle 1 új verziót, hiszen a nightlyk folyamatosan jönnek nap mint nap. Kérdéses, hogy ezek után mi lesz az AOSP projectel, amit elkezdett. Gondolom, nem lesz rá ideje, hogy mind2-őt vigye.
Valahol olvastam, hogy a Cyanosok szert tettek 1 Note-ra és hamarosan várható valami előre lépés.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #196 Dátum: 2012, 04 09, 12:27:58 »
Eddig nem voltam oda a Cyanogen modért, szerintem Galaxy S1-2 esetén elég gyengus volt. S1-nél az akksi kezelés finoman szólva katasztrófális volt. S2 esetén pedig a hang nem volt az igazi.
Viszont Imilka azt írta a topikban, hogy "Basically, it works better than AOSP does right now." ezért azt hiszem a mai nap sem fog eltelni romolás nélkül  :taps:

Őszintén szólva ennek a Cyan portnak csak akkor van értelme, ha legalább hetente kiad belőle 1 új verziót, hiszen a nightlyk folyamatosan jönnek nap mint nap. Kérdéses, hogy ezek után mi lesz az AOSP projectel, amit elkezdett. Gondolom, nem lesz rá ideje, hogy mind2-őt vigye.
Valahol olvastam, hogy a Cyanosok szert tettek 1 Note-ra és hamarosan várható valami előre lépés.

Az S2-n most már jól működik a CM9, Note-ra is várom a fejlesztést. DHD-n csak azt használtam. :)

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #197 Dátum: 2012, 04 09, 12:43:41 »

Sok dologban egyetértek veled, én is úgy vagyok vele, ha már van 1 durva hardver a kezeim között elvárható, hogy minden működjön. Viszont én szeretek kísérletezgetni, romolgatni. Olyan romot már én sem pakolok fel, mint anno S1-es időszakban, ami több sebből vérzett. Ezek a Buildek viszont nagyon jól szuperálnak(stabil romok), és 1-2 apróságot leszámítva minden teljesen jól és gyorsan működik. Kinézetre is bejövősebb (legalábbis számomra) mint a Touchwiz felület, ami nem lenne rossz, ha pl lenne benne Landscape mód. Hihetetlen, hogy a Samu 1 majdnem táblagépbe nem teszi bele ezt az apró, ugyanakkor szerintem Kötelező opciót. Ami még bejön ilyenkor az a testre szabhatósága a szoftvernek. Iszonyat, hogy mennyi mindent be lehet állítani benne, ami a mindennapi használatban segítenek. Mindemellett több szabad ram, gördülékenyebb, talán kicsit jobb az üzemideje, illetve nincs telepakolva a (számomra) teljesen felesleges Samus alkalmazásokkal(én általában kb gyári vagy főzött rom felrakásakor vagy 36-40 programot eltávolítok titaniummal) amik futnak a háttérben és olykor zabálják az erőforrásokat.
Plusz, ami most a NOTE-nál előny az a sokkal nagyobb fényerő és hangerő. + Tablet Mod 213 DPI-n iszonyat jól néz ki és még használható is :)

Persze, most erre lehetne úgy reagálni, hogy pár widgettel + más launcherekkel meg locker programokkal a fentebb leírtakat lehet pótolni, viszont, itt megint képbe jön, hogy mind-mind ramot eszik, ami a notenál így is csücskös, keveslem az 1 giga ramot, min kellene bele 1,5 GB Ram és akkor rendben lennénk, illetve itt minden bele van építve nem kell külön vadászni az appokra.

Röviden összefoglalva a fentieket, más szempontok + más szemlélet jellemzi ezeketet a romokat. Ezért érdemes kipróbálni őket.
Android 4eva!  :ok:

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #198 Dátum: 2012, 04 09, 12:48:52 »
Az S2-n most már jól működik a CM9, Note-ra is várom a fejlesztést. DHD-n csak azt használtam. :)
CM7-re gondoltam, az én időmben még csak 2.3-as verziók futottak, azoknak a hiányosságát taglaltam az előbb. :)
Reménykedem, hogy lesz hivatalos CM9, mert akkor valszeg lesz előbb utóbb normális MIUI is  :taps:

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #199 Dátum: 2012, 04 09, 13:05:24 »
Másnak is sokat zabál ez a rom. Még csak 1 óra és 70% on vagyok. Stunner 4.3  mal ez kb du 4 fele szokott lenni. Rakom vissza azt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!