2024, 11 28, 17:24:05

Szerző Téma: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24  (Megtekintve 92010 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: [ROM]/MIUI.hu-V4-SpityaMod-2-3-17-b1
« Reply #125 Dátum: 2012, 03 19, 19:49:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:ok: :D

ha nem mondod meg, eszembe nem jut ott keresgélni
köszi
szívesen :)

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #126 Dátum: 2012, 03 19, 21:49:04 »
Hálás köszönet, remélem sikerülni fog!

Sikerült! :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #127 Dátum: 2012, 03 20, 08:30:18 »
Hát azért vannak még itt gondok... 2/3G váltás befagy, nekem 1x a market is behasalt. Picit laggol is, szal kell még ezen javítani. Viszont a telepítésnél bootloder, repatition is volt, minden format, szal belekötni sem lehetne...

GT-I9100 Tapatalk

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #128 Dátum: 2012, 03 20, 08:35:13 »
Hát azért vannak még itt gondok... 2/3G váltás befagy, nekem 1x a market is behasalt. Picit laggol is, szal kell még ezen javítani. Viszont a telepítésnél bootloder, repatition is volt, minden format, szal belekötni sem lehetne...

GT-I9100 Tapatalk
Amíg nem lesz jobb, addig nézd meg turkbey-t, neked szerintem tetszene, amennyire emlékszem még O2 időkből.

masaya

• Vendég
« Reply #129 Dátum: 2012, 03 20, 08:38:29 »
Jó lesz ez  :taps:
Két dolog ami még zavar: Bármilyen theme-t állítok be az értesitősáv fehér marad nem igazodik a theme-hez, ez bug vagy még nem lettek frissítve az új verzióhoz ezek? Másik, hogy nem lehet ne kikapcsolni a képernyő lekerekítést, mert videó lejátszáskor zavaró, elég lenne ha lejátszásnál be lehetne lőni ezt.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #130 Dátum: 2012, 03 20, 09:12:40 »
Amíg nem lesz jobb, addig nézd meg turkbey-t, neked szerintem tetszene, amennyire emlékszem még O2 időkből.
A turkbey már ősidők óta nem tetszik, mert nagyon csicsás. Én már a letisztultabb dolgokat részesítem előnyben :), vagyis nekem a GB-romokon az alap HOLO kékes téma volt fent. Ezt szeretném majd a miui-ra is ;)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #131 Dátum: 2012, 03 20, 09:13:19 »
Jó lesz ez  :taps:
Két dolog ami még zavar: Bármilyen theme-t állítok be az értesitősáv fehér marad nem igazodik a theme-hez, ez bug vagy még nem lettek frissítve az új verzióhoz ezek? Másik, hogy nem lehet ne kikapcsolni a képernyő lekerekítést, mert videó lejátszáskor zavaró, elég lenne ha lejátszásnál be lehetne lőni ezt.
A theme-k valszeg GB-re vannak optimalizálva és nem v4-re, szal ezzel még várnod kell.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #132 Dátum: 2012, 03 20, 17:26:43 »
1 nap nyomkorászás után azt kel mondjam, hogy kuvva nagy csalódás... Nekem a MIUI-nak eddig az egyedisége jött be a legjobban, de mivel a Samura alapoz, így egy fos... A híváskezelést a 2.3.6-s MIUI-val össze sem lehet hasonlítani, annyira pazar volt, most meg full Samu... Próbáltam témát készíteni, hogy akkor legyen ez is eredeti HOLO-s féle kinézet, de valamiért nem írta felül a png-ket, így nekem elsőre nem sikerült a téma telepítése (mellesleg marha egyszerűen kéne mennie). Alig van fent telepített program, de valamiért kuvára laggol és a memóriakezelése sem a legjobb. Ami tetszik a systemui, de azt már megszokhattam volna a régi MIUI-ból, plussz az egyedi galéria app jó húzás volt.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #133 Dátum: 2012, 03 20, 17:30:14 »
1 nap nyomkorászás után azt kel mondjam, hogy kuvva nagy csalódás... Nekem a MIUI-nak eddig az egyedisége jött be a legjobban, de mivel a Samura alapoz, így egy fos... A híváskezelést a 2.3.6-s MIUI-val össze sem lehet hasonlítani, annyira pazar volt, most meg full Samu... Próbáltam témát készíteni, hogy akkor legyen ez is eredeti HOLO-s féle kinézet, de valamiért nem írta felül a png-ket, így nekem elsőre nem sikerült a téma telepítése (mellesleg marha egyszerűen kéne mennie). Alig van fent telepített program, de valamiért kuvára laggol és a memóriakezelése sem a legjobb. Ami tetszik a systemui, de azt már megszokhattam volna a régi MIUI-ból, plussz az egyedi galéria app jó húzás volt.

Most készítek egy ujabb verzsönt, ez sokkal jobb lesz  ;) 

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #134 Dátum: 2012, 03 20, 17:35:59 »
Most készítek egy ujabb verzsönt, ez sokkal jobb lesz  ;)
Te tudod témázni?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #135 Dátum: 2012, 03 20, 17:52:52 »
Te tudod témázni?

Azzal még nem foglalkoztam.

Sebesség javítás, nem laggol annyira. Bele tettem a Gallery3D-t, CM9-kamera-t, CWMMenager appot.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #136 Dátum: 2012, 03 20, 18:26:09 »
Azzal még nem foglalkoztam.

Sebesség javítás, nem laggol annyira. Bele tettem a Gallery3D-t, CM9-kamera-t, CWMMenager appot.
Gallery3D-t nem használom :P, nekem megváltás az új MIUI gallery app. CM9 kamera jobb mint a gyári Samu? CWMManager-t már én is felraktam :P

Én témázni akarooook :D

Nem elérhető judyart

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: official Jelly Bean 4.1
« Reply #137 Dátum: 2012, 03 20, 18:38:38 »
Gallery3D-t nem használom :P, nekem megváltás az új MIUI gallery app. CM9 kamera jobb mint a gyári Samu? CWMManager-t már én is felraktam :P

Én témázni akarooook :D
azt témázás nekem is nagyon hiányzik, nekem nem laggol, de sajna még jópár dolog nem működik, nekem a call filter hiányzik, azt nem lehet indítani, befagy.
Judyart

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #138 Dátum: 2012, 03 20, 19:07:41 »
azt témázás nekem is nagyon hiányzik, nekem nem laggol, de sajna még jópár dolog nem működik, nekem a call filter hiányzik, azt nem lehet indítani, befagy.
Nem vészesen laggol. Ennyit még talán a GB gyári rom is laggolt, ellenben a GB-s MIUI brutál gyors volt.
Nálam a finomhangolás nevezetű app is befagy ha az Akkumulátor történetre nyomok. A témázás csak működik, mert ezért miui a miui, viszont mivel más nevei vannak az appoknak pl. MiuiSystemUI, így elképzelhető, hogy az mtz fájlban is változás lesz a GB-hez képest...

Nem elérhető judyart

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: official Jelly Bean 4.1
« Reply #139 Dátum: 2012, 03 20, 19:44:12 »
Nem vészesen laggol. Ennyit még talán a GB gyári rom is laggolt, ellenben a GB-s MIUI brutál gyors volt.
Nálam a finomhangolás nevezetű app is befagy ha az Akkumulátor történetre nyomok. A témázás csak működik, mert ezért miui a miui, viszont mivel más nevei vannak az appoknak pl. MiuiSystemUI, így elképzelhető, hogy az mtz fájlban is változás lesz a GB-hez képest...
az nálam is fagy...
Judyart

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #140 Dátum: 2012, 03 20, 19:57:03 »
Ezt tegyétek fel, ez jobb lesz:  You are not allowed to view links. Register or Login

Frissült az első hsz.  :)

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #141 Dátum: 2012, 03 20, 20:45:02 »
Ezt tegyétek fel, ez jobb lesz:  You are not allowed to view links. Register or Login

Úgy legyen, ahogy mondod!!  :taps:
Mi lett benne jobb, a leírtakon kívül? Megy minden? Videó, MTP..?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #142 Dátum: 2012, 03 20, 20:48:11 »
Úgy legyen, ahogy mondod!!  :taps:
Mi lett benne jobb, a leírtakon kívül? Megy minden? Videó, MTP..?

Gyorsabb lett, nem laggol, másik kamera van benne, de azt nem tudtam visszaforditani, ugyhogy az nem Magyar.

Nézd meg sokkal jobb.  :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #143 Dátum: 2012, 03 20, 20:52:08 »
Gyorsabb lett, nem laggol, másik kamera van benne, de azt nem tudtam visszaforditani, ugyhogy az nem Magyar.

Nézd meg sokkal jobb.  :ok:
Miért lett gyorsabb? Mit vettél ki belőle? Egyébként amint lefagyasztottam egy pár alkalmazást semmi bajom vele. Szépen pörög, de a témázás nem megy és ez zavar a legjobban most...na meg a samus tárcsázó :S

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #144 Dátum: 2012, 03 20, 20:53:28 »

Köszi spitya, megjelenése óta használom a Te verziódat :), nagyon kíváncsi voltam a v4-re, mert a gb-s nálam nem volt jó, bármelyiket tettem is fel. Bár ez néha döccen egyet, mondjuk akármelyik ics is ilyen, teljesen meg vagyok elégedve! :ok: Itt van néhány képernyőkép az akkuról, az előbb csináltam, van benne egy-két újraindítás témázások miatt, de egyáltalán nem rossz: (klikk a képre!) :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #145 Dátum: 2012, 03 20, 20:53:39 »
Miért lett gyorsabb? Mit vettél ki belőle? Egyébként amint lefagyasztottam egy pár alkalmazást semmi bajom vele. Szépen pörög, de a témázás nem megy és ez zavar a legjobban most...na meg a samus tárcsázó :S

Buil.prop-tweak  ;)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #146 Dátum: 2012, 03 20, 20:56:32 »
Köszi spitya, megjelenése óta használom a Te verziódat :), nagyon kíváncsi voltam a v4-re, mert a gb-s nálam nem volt jó, bármelyiket tettem is fel. Bár ez néha döccen egyet, mondjuk akármelyik ics is ilyen, teljesen meg vagyok elégedve! :ok: Itt van néhány képernyőkép az akkuról, az előbb csináltam, van benne egy-két újraindítás témázások miatt, de egyáltalán nem rossz: (klikk a képre!) :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nálam is hasonló az akku, pedig én nyúzom rendesen. Viszont az a leg szuperebb, ha nem megy a kijelző, azonnal deepsleep   :)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #147 Dátum: 2012, 03 20, 21:02:05 »
Nálam is hasonló az akku, pedig én nyúzom rendesen. Viszont az a leg szuperebb, ha nem megy a kijelző, azonnal deepsleep   :)
Igen, én is ezt vettem észre, keveset használtam, betegállományban vagyok, ennyi deep sleepet még sosem láttam! :shock: :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #148 Dátum: 2012, 03 21, 06:08:51 »
...
Hogyan témázol? APK-kat kibontod, bemásol és újraindít vagy használod a ThemeManagert és mtz theme fájlt hozol létre? Csak mert a MIUI-t azért szerettem, mert ha témázod nem kell újraindítani, a thememanageren keresztül telepítve azonnal változik a külső, csak most ez nem akar összejönni :(

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #149 Dátum: 2012, 03 21, 06:24:03 »
Hogyan témázol? APK-kat kibontod, bemásol és újraindít vagy használod a ThemeManagert és mtz theme fájlt hozol létre? Csak mert a MIUI-t azért szerettem, mert ha témázod nem kell újraindítani, a thememanageren keresztül telepítve azonnal változik a külső, csak most ez nem akar összejönni :(

A theme menedzsert még nem használtam. Csináltam egy biztonsági mentést a témáról, és kiszedtem a backup.mtz fájlt. Azt kell majd szerkesztgetni.