0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi, megkeresem. CWM nem keríthető elő. Robotolva van a telefon. de sehol sem találom.Csak a háromgombos inításnál, de ott meg nincs backup visszaállítás.
Teljesen egyet értek Veled!!!!!! Annak idején ezért kezdtem el használni a Miui romokat. Ott ez működött, főleg ha magyar szakács főzte. A gyári Samu romokban én sem értem miért nem csinálják meg. Egyébként ezt nem lehet valahogy átírni? Pedig van system\T9DB\Samsung_611_HUlsUN_xt9.ldb. Talán ennek kellene gyárilag is működnie. Talán valamelyik szakács meg tudja oldani. Az AOKP -t is azért szeretem mert azon tökéletesen működik az a funkció. A HTC is meg tudta oldani csak a Samu nem. Persze tudom, hogy van egy csomó ingyenes progi erre, de akkor is!!
Az AOKP -t is azért szeretem mert azon tökéletesen működik az a funkció.
Ott működik? Meg is nézem azt hiszem.
Tényleg Idáig nem is néztem Pár hiba van benne, de szerintem így is használható Milyen sürűn szokta a frissítéseket kiadni a Miui?
Milyen kerneled van fent? Nekem CWM be van backup and restore nekem 5.0.2.7 es van. Gondolom a MIUI ba nem lehet kernel... ? modemet írta Spitya h nincs.
Spitya,Nálam elég laggos (lassú) a MIUI. Lehet a KK5 alap a probléma. Amikor felraktam nem volt infó milyen alap kell, de látom az ICS-t ajánljátok. Kezdjem újra?
Én LPQ-ra tettem fel...nekem is laggolt Igaz nem tudom, neked mennyire, de például ha widgeteket akarok kitenni, és míg "összeszűkül" a kép..iszonyatosan akad :/meg néha lapozásnál is, viszont quadrant 3900-at adott neki.
És már nem laggol, vagy váltottál? Lehet nem tett jót MIUI-nak az új alap.
Spitya!Hogyan lehet reklám mentessé tenni a telefont más romok esetén?Köszi.
tapasztalt már valaki olyat, hogy a bejövő hívásnál csak számot ír ki a nevet nem, hiába van a telefonkönyvben a személy???
Valószínűleg az a baj, hogy nem +36 van a hívószám előtt, hanem csak a 06. Ha ezt javítod jó lesz.
Tegyétek fel hozzá You are not allowed to view links. Register or Login nagyon szép visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
azt belső sd törlése nem segített, a kamera appom cseréje igen! Mostmar működik! Köszi a linket!
valaki segítsen nekem abban hogyan kell ezt a kamera apk-t kicserélni? milyen file managerrel tudom? és azt a permissiont hogy tudom átállítani? bocs a láma kérdésért
köszi, megoldva, működik.ugyanakkor egy dolgot nem találok a beállításokban, ami azért tán alap. a hívásbeállítások hová kerültek?? )
Tárcsázó - beállítások.