Nekem is, meg az adat kapcsolat váltó is, ez meg: "powerstrip double home gombbal hívása nem megy" fin.om nincs mi ez. Double home gombbal a hangvezérlés megy Aki tud Angolul annak.
Az adatkapcsolat váltó nekem továbbra is kifagy, mármint a 2G/3G váltó, azaz ha megnyomom a status bár komponens (vagy az a rész ami ezta funkciót megvalósítja) fc-vel elszáll.
A double home gombot arra használom, hogy egy shortcut ablakot hívjak elő. Az általam gyakran használt programokat szeretem elérni gyorsan, úgy, hogy nem kell bezárnom az éppen futó alkalmazást. Azok a telefonok, ahol volt keresés gomb, ott azt a gombot fel lehetett használni erre, de sajnos a samsungról lehagyták, így marad a home duble click. A home double click az mint írtad alapból a hangvezérlést indítja, ami nekem nem kell. Ha tiltható akkor a home duble clicket fel tudom használni. A powerstrip egy olyan home screen ami igazából csak arra való, hogy a valódi home screen elé beülve pl. double click segítségével ő maga legyen behívható és a home gombot átengedve magán a valódi home screen aktiválódik. Erre sem lenne szükség, ha a double gombot tudnám programozni, amit a legutolsó jkay lehetővé is tesz.
Az a gond, hogy amennyiben az ICS nem tartalmazza számomra ezen funkciókat igazából semmi pozitív újdonságot nem hoz azon kívül, hogy azzal a tudattal használom, hogy ICS romom van. Az összes ICS újítás számomra érdektelen, igazán semmi forradalmit nem látok.