2024, 11 25, 02:57:23

Szerző Téma: [ROM]/MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.24  (Megtekintve 91728 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető judyart

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy Nexus
  • PDA ROM: official Jelly Bean 4.1
Re: [ROM]/MIUI.hu-V4-SpityaMod-2-3-20-b2.2
« Reply #175 Dátum: 2012, 03 22, 08:14:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A tárcsázóben elkezded gépelni a nevet, tudod a számok alatt ott vannak a betűk  ;) és megjelennek a névjegy találatok.  Na ez nagyon jól működik, de egyeseknek nincs kreativitása e téren, mert ha ékezetes betű van a vezeték név első három betűjébe, akkor ütöm a keresztnevet  :ok:
Ilyen egyszerű.  :p

Az a helyzet hogy sok ember pályát tévesztett itt, biztosan nagyon jó kritikus lett volna belőlük  ;)
na akkor ezért nem értettem ezt, mert nekem működik és még használni is tudom! :D
Judyart

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #176 Dátum: 2012, 03 22, 08:18:51 »
na akkor ezért nem értettem ezt, mert nekem működik és még használni is tudom! :D

Nekem is, meg az adat kapcsolat váltó is, ez meg:  "powerstrip double home gombbal hívása nem megy" fin.om nincs mi ez.  Double home gombbal a hangvezérlés megy  :) Aki tud Angolul annak.  :p

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #177 Dátum: 2012, 03 22, 08:28:27 »
Az elmúlt napokban kipróbáltam rengeteg ICS romot...de mindegyiknél van valami gebasz...pedig a MIUI a szívem csücske  :'(
Spitya, benned van minden reményem, hajrá! Egy stabil ICS MIUI-ért!  :ok:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
« Reply #178 Dátum: 2012, 03 22, 08:46:50 »
Az a helyzet hogy sok ember pályát tévesztett itt, biztosan nagyon jó kritikus lett volna belőlük  ;)

Sokszor belefut az ember ilyenbe, ha elmondja mi az ami nem tetszik neki, és mit szeretne másképp. Komolyan szoftver fejlesztőként mondom, hogy minden tiszteletem azoké, akik a közösség érdekében romok készítésével foglalkoznak. Viszont cserébe néha eléggé érzékenyek. Ha őszinte akarok lenni én szívesen fizetnék is, ha olyan kapnék amit pontosan akarok. Tudom kötözködésnek tűnik, de a sok apró dolog összessége teszi használhatóvá számomra a készüléket. Ha nincs T9 ékezetes tárcsázás, akkor annak használata számomra kényelmetlen. Tételezzük fel az illetőt Édes Évának hívják (sok esetben van ilyen valós név kombináció ami ékezeteket tartalmaz mindkét helyen), ebben az esetben nehéz kitárcsázni. Ilyenkor előveszek egy alternatív tárcsázót, de annak az az ára, hogy az ugye már nem illeszkedik az alap témához, így megy a komponensek vizuális összehangolása. A MIUI-nak pont az a nagy előnye a többi romhoz képest, hogy nagyon szépen témázható, a komponensek önmagukban is jók, nem kell külső alkalmazásokat használni. Amennyiben a tárcsázót cserélem, pont a MIUI lényegét vesztem el.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #179 Dátum: 2012, 03 22, 08:58:02 »
Nekem is, meg az adat kapcsolat váltó is, ez meg:  "powerstrip double home gombbal hívása nem megy" fin.om nincs mi ez.  Double home gombbal a hangvezérlés megy  :) Aki tud Angolul annak.  :p

Az adatkapcsolat váltó nekem továbbra is kifagy, mármint a 2G/3G váltó, azaz ha megnyomom a status bár komponens (vagy az a rész ami ezta  funkciót megvalósítja) fc-vel elszáll.

A double home gombot arra használom, hogy egy shortcut ablakot hívjak elő. Az általam gyakran használt programokat szeretem elérni gyorsan, úgy, hogy nem kell bezárnom az éppen futó alkalmazást. Azok a telefonok, ahol volt keresés gomb, ott azt a gombot fel lehetett használni erre, de sajnos a samsungról lehagyták, így marad a home duble click. A home double click az mint írtad alapból a hangvezérlést indítja, ami nekem nem kell. Ha tiltható akkor a home duble clicket fel tudom használni. A powerstrip egy olyan home screen ami igazából csak arra való, hogy a valódi home screen elé beülve pl. double click segítségével ő maga legyen behívható és a home gombot átengedve magán a valódi home screen aktiválódik. Erre sem lenne szükség, ha a double gombot tudnám programozni, amit a legutolsó jkay lehetővé is tesz.

Az a gond, hogy amennyiben az ICS nem tartalmazza számomra ezen funkciókat igazából semmi pozitív újdonságot nem hoz azon kívül, hogy azzal a tudattal használom, hogy ICS romom van. Az összes ICS újítás számomra érdektelen, igazán semmi forradalmit nem látok.

Nem elérhető judyart

« Reply #180 Dátum: 2012, 03 22, 09:38:00 »
Az adatkapcsolat váltó nekem továbbra is kifagy, mármint a 2G/3G váltó, azaz ha megnyomom a status bár komponens (vagy az a rész ami ezta  funkciót megvalósítja) fc-vel elszáll.

A double home gombot arra használom, hogy egy shortcut ablakot hívjak elő. Az általam gyakran használt programokat szeretem elérni gyorsan, úgy, hogy nem kell bezárnom az éppen futó alkalmazást. Azok a telefonok, ahol volt keresés gomb, ott azt a gombot fel lehetett használni erre, de sajnos a samsungról lehagyták, így marad a home duble click. A home double click az mint írtad alapból a hangvezérlést indítja, ami nekem nem kell. Ha tiltható akkor a home duble clicket fel tudom használni. A powerstrip egy olyan home screen ami igazából csak arra való, hogy a valódi home screen elé beülve pl. double click segítségével ő maga legyen behívható és a home gombot átengedve magán a valódi home screen aktiválódik. Erre sem lenne szükség, ha a double gombot tudnám programozni, amit a legutolsó jkay lehetővé is tesz.

Az a gond, hogy amennyiben az ICS nem tartalmazza számomra ezen funkciókat igazából semmi pozitív újdonságot nem hoz azon kívül, hogy azzal a tudattal használom, hogy ICS romom van. Az összes ICS újítás számomra érdektelen, igazán semmi forradalmit nem látok.
sztem várni kell kicsit míg az ics-re is rá tudják húzni mindazokat a funkciókat amiket a miuiban szeretünk. mekkora anyázás lett volna ha azt mondják, ok akkor várjátok meg míg mindent tökéletesíteni tudunk kb 3-4 hónap... jó ez így majd lesz minden szépen lassan call filter meg ékezetes tárcsázás meg stb.
Judyart

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #181 Dátum: 2012, 03 22, 09:53:38 »
sztem várni kell kicsit míg az ics-re is rá tudják húzni mindazokat a funkciókat amiket a miuiban szeretünk. mekkora anyázás lett volna ha azt mondják, ok akkor várjátok meg míg mindent tökéletesíteni tudunk kb 3-4 hónap... jó ez így majd lesz minden szépen lassan call filter meg ékezetes tárcsázás meg stb.

Engem nem zavar, ha valami később lesz meg, csak legyen tökéletes. Az ékezetes T9 tárcsázás egyébként a magyar miui-ban soha nem volt benne, Spitya talán egyszer/kétszer beletette az egyik saját romjába. A CM9-ben egyébként ez benne van, ott majdnem minden működik, csak a beágyazott flash-ek nem mennek. Mindenhol van valami bibi. :)

Nem elérhető judyart

« Reply #182 Dátum: 2012, 03 22, 10:08:30 »
Engem nem zavar, ha valami később lesz meg, csak legyen tökéletes. Az ékezetes T9 tárcsázás egyébként a magyar miui-ban soha nem volt benne, Spitya talán egyszer/kétszer beletette az egyik saját romjába. A CM9-ben egyébként ez benne van, ott majdnem minden működik, csak a beágyazott flash-ek nem mennek. Mindenhol van valami bibi. :)
ilyen ez a filmes szakma.. :D
Judyart

Nem elérhető mike67

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #183 Dátum: 2012, 03 22, 16:48:21 »
Nekem az üzenetekkel akadt egy sajnálatos gondom. Az SMS-t elküldöm, akkor azt jelzi, hogy sikertelen küldés. Az üzenetet elküldi, legalább is ismerős megkapta, de egy kis sárga háromszög virít az üzenetnél. Mi lehet a hiba?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #184 Dátum: 2012, 03 22, 18:01:49 »
Nekem az üzenetekkel akadt egy sajnálatos gondom. Az SMS-t elküldöm, akkor azt jelzi, hogy sikertelen küldés. Az üzenetet elküldi, legalább is ismerős megkapta, de egy kis sárga háromszög virít az üzenetnél. Mi lehet a hiba?

Nálam ilyen nincs, így nem tudom. De ugye nem írtad át az SMS-központot?? 

Nem elérhető mike67

« Reply #185 Dátum: 2012, 03 22, 18:30:37 »
Nálam ilyen nincs, így nem tudom. De ugye nem írtad át az SMS-központot??
Nem. Wanamlite-re tettem fel. Előtte persze wipe. Egyszer valamelyik Bezke rommal járt így. Hamar dobtam miatta. Ezt nem szeretném, mert egyébként nagyon szeretem.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #186 Dátum: 2012, 03 22, 19:47:41 »
Még nem tettem fel a b2 verziót, de pl. ma azt vettem észre ha rányomok a home gombra alapból bekapcsolta a lámpa appot. Ha röviden nyomtam, ha hosszan akkor is, de a baj az volt, hogy utána kikapcsolni sem mindig tudtam, csak restart... Nálatok?

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #187 Dátum: 2012, 03 22, 20:06:18 »
Még nem tettem fel a b2 verziót, de pl. ma azt vettem észre ha rányomok a home gombra alapból bekapcsolta a lámpa appot. Ha röviden nyomtam, ha hosszan akkor is, de a baj az volt, hogy utána kikapcsolni sem mindig tudtam, csak restart... Nálatok?
B2-n nincs ilyen nálam. Nekem spitya 1-en nem csinálta, a két spitya verzió között galnet volt fent és az ugyan ezt csinálta, ezért is vártam ezt a javítást, és most nagyon jó lett.

Nem elérhető mike67

« Reply #188 Dátum: 2012, 03 22, 20:26:06 »
Én is jártam így. Csak az akku kivétel segített.

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #189 Dátum: 2012, 03 23, 07:51:32 »
Spitya!
Szeretném megkérdezni, hogy az  :warez:-ben hol vannak elrejtve a POI ikonok? Tudom nem ebbe a témába illik, de hátha tudod a választ. Geocaching ládákat meg tudom jeleníteni, de nem a saját ikonukkal. Ezeket szeretném beépíteni.
Köszi.

Moderator Comment Ezt valami :warez: fóromon kérdezd !

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #190 Dátum: 2012, 03 23, 15:20:30 »
Spitya!  Már 4! perce írtad, hogy tölthető az eheti, a tied már kész is ugye? ;) Komolyra fordítva hány sec múlva lesz kész?  :D

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #191 Dátum: 2012, 03 23, 15:23:41 »
Spitya!  Már 4! perce írtad, hogy tölthető az eheti, a tied már kész is ugye? ;) Komolyra fordítva hány sec múlva lesz kész?  :D

Még le sem jött az eredeti  :p

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2012, 03 23, 15:28:30 »
:'(  :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Re: Re: [ROM]/MIUI.hu-V4-SpityaMod-2-3-20-b2.2
« Reply #193 Dátum: 2012, 03 23, 18:47:16 »
Akkor kapd össze magad me az első miui nagyon gyengusz :) (na de ez nem a te hibád...)

Tapatalk I9100-ről

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #194 Dátum: 2012, 03 23, 19:24:08 »
Ha megvan feldobom énis :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #195 Dátum: 2012, 03 23, 20:04:46 »
És ez mi?

"Hi everyone,

Just building a few more of the ICS devices now, the GB deodexing is underway. All ROMS will be uploaded soon.

MMS FC Errors on SGS2, Sensation and Honor

As a result of changes by Xiaomi, they have ruined a new hack modification i made last night which is now fixed (sort of) but there is a bug that no compose bar is visible for the app. For this reason these 3 ROMS are suspended from release till further notice."

Adtak ki egyáltalán ICS ROM-t ma?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #196 Dátum: 2012, 03 23, 20:42:57 »
És ez mi?

"Hi everyone,

Just building a few more of the ICS devices now, the GB deodexing is underway. All ROMS will be uploaded soon.

MMS FC Errors on SGS2, Sensation and Honor

As a result of changes by Xiaomi, they have ruined a new hack modification i made last night which is now fixed (sort of) but there is a bug that no compose bar is visible for the app. For this reason these 3 ROMS are suspended from release till further notice."

Adtak ki egyáltalán ICS ROM-t ma?

Akkor törölték a linket.  Amugy csak most néztem, tényleg fc-zik az mms.  :(

Pedig már kész van 90%-a  :hmm:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #197 Dátum: 2012, 03 23, 20:59:36 »
Akkor törölték a linket.  Amugy csak most néztem, tényleg fc-zik az mms.  :(