2024, 11 23, 23:35:21

Szerző Téma: Sony Xperia S  (Megtekintve 87497 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Baszkupapa

• Nem: Férfi
  • Miszter Röpcsibácsi
    • Röpcsis videók
  • PDA: iPhone Xs 256
Re: Sony Xperia S
« Reply #350 Dátum: 2014, 10 09, 08:53:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ebből van egy 3.1-es, az a tuti. Nézz bele a fórumba, keress rá. A többivel nekem sok bajom volt annak idején...  ;)

Lassítsunk egy kicsit ;)
Miből van 3.1-es ami johohoo?
Megnyitom a linket, az van az első posztban, hogy "Android 4.4 (CM-11.0) for the Xperia S"... Ebből van 3.1? Elnézést kívánok, de ez nekem japánul van. ;)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #351 Dátum: 2014, 10 09, 09:02:24 »
Lassítsunk egy kicsit ;)
Miből van 3.1-es ami johohoo?
Megnyitom a linket, az van az első posztban, hogy "Android 4.4 (CM-11.0) for the Xperia S"... Ebből van 3.1? Elnézést kívánok, de ez nekem japánul van. ;)
Igen. A beta3 RaymanFx-nek az utolsó kiadása. Egyébként egy nagyszerű munka. Utána elengedte az XS-t, az OPPO-sok fogták munkára.
Viszont a csapatába az egyik fejlesztő csinált egy beta 3.1-et, amiben sok hibajavítás, és teljes multilang van. Nekem ezzel a rommal sikerült kibírnia az XS-nek 1,5-2 napot, úgy hogy használtam rendesen.
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #352 Dátum: 2014, 10 09, 09:11:28 »
Igen. A beta3 RaymanFx-nek az utolsó kiadása. Egyébként egy nagyszerű munka. Utána elengedte az XS-t, az OPPO-sok fogták munkára.
Viszont a csapatába az egyik fejlesztő csinált egy beta 3.1-et, amiben sok hibajavítás, és teljes multilang van. Nekem ezzel a rommal sikerült kibírnia az XS-nek 1,5-2 napot, úgy hogy használtam rendesen.
De, ez a folyamat a bootloader nyitásával kezdődik (garancia ugrott), mivel a ROM CM11 alapú, és nem a Sony által aláírt (akár módosított) kernellel megy.
Talán, az igényeidhez, ez, most, korai...
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #353 Dátum: 2015, 05 13, 12:06:48 »
Napot!  ;)
Vagyunk még...?  :D
Újra megmasszíroztam kicsit a bemeszesedett csigolyákat...  :D
Van a gépünkre MIUI 6... 5.5.3
Megy, szépen.
Téma: You are not allowed to view links. Register or Login
Letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login                      letöltéshez jelszó: rb7c