2025, 01 12, 23:33:32

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868849 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kosturica

• Nem: Férfi
  • Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #2050 Dátum: 2012, 04 24, 18:50:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem biztos h pont a One X-hez kapcsolódik a téma, de mivel ilyen telefonom van, gondoltam ideírom! :)
Tudtok esetleg segíteni, van vmi megoldás arra, hogy ha a billentyűzetet használom, és ékezetes betűket akarok írni, ne hozza fel az összes beépített betűt, hanem csak a magyar ékezetes betűket?
A másik, nektek is melegszik a telefon, ha játszotok rajta? Ha nagyobb fájlt töltök le, ill. vmi játékot nyomok be - legyen az 3D-s vagy vmi egyszerűbb - a hátulja is melegszik a lencsénél, meg még az eleje is, nem mondom h zavaróan, de észrevehető! Stock 1.28 ROM.
A kérdés első felére nteeb válaszolt, a másodikra én azt mondom, hogy melegszik másnál is. Te meg azt mondtad, hogy nem zavaró, de észrevehető. Akkor ez is ki van tárgyalva! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #2051 Dátum: 2012, 04 24, 18:55:32 »
A telefonomat megnyomkodhatod :) Engem inkább ne :) Na, pü. megy mindjárt.

Úgy látom, jó fejek élnek Nyíregyházán! Nemhiába - én is onnan származtam fel székesfővárosunkba...
Jó ízléssel megáldva (oromis DUPLÁN, mert HD2-ről váltott)... szuper! :)

Picit visszatérve a vitára, hogy jó-e...: biztos, hogy nem maga a készülék hibás? Hogy lehet, hogy itt a legtöbben tök elégedettek, nyomják, mint állat, mégis vannak, akik belefutnak akadásokba.

(Megjegyezném különben: akár gyári, akár nem, ha akadásokat tapasztalnék zavaró mértékben, én is csalódott lennék! És nem érteném, hogy most akkor mi van? Párhuzamos dimenzióban élünk? Bennem van a hiba, hogy az én gépem nem működik?! Szóval tényleg nem irigylem őket. Szerintem hibás darabokat fogtatok ki, fiúk...!)

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #2052 Dátum: 2012, 04 24, 19:00:14 »
Úgy látom, jó fejek élnek Nyíregyházán! Nemhiába - én is onnan származtam fel székesfővárosunkba...
Jó ízléssel megáldva (oromis DUPLÁN, mert HD2-ről váltott)... szuper! :)

Óh, köszi  ;)
Éppen várom a megtekintést, még nem jött Neo70 :)
Addig eszek, meg megetetem a kígyóimat :)

A melegedős témához: nálam nem melegszik a frissítés óta olyan nagyon. Frissítés előtt szinte sütött, az arcomhoz nyomva már-már kellemetlen volt. De az 1.28 óta csak egy normális melegedést tapasztalok.
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #2053 Dátum: 2012, 04 24, 19:11:55 »
Óh, köszi  ;)

A melegedős témához: nálam nem melegszik a frissítés óta olyan nagyon. Frissítés előtt szinte sütött, az arcomhoz nyomva már-már kellemetlen volt. De az 1.28 óta csak egy normális melegedést tapasztalok.

Galaxy S II, mikor kiírta, hogy kicsit tegyem le, mert annyira forró volt, hogy hozzányúlni nem lehetett... Rátettem az alkaromra kijelzőt, s nem bírtam ott tartani. De ez tényleg nem forrósodik! Igaz, nem is játszom rajta...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kismaci

« Reply #2054 Dátum: 2012, 04 24, 19:12:27 »
Óh, köszi  ;)

OFF
:)

Merre rovod a kilómétereket egyébként, ha nem indiszkréció? A Sóstói erdő fantasztikus levegőjében?
Jaj, már itt érzem az orromban azt az illatot... :)

ON

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2055 Dátum: 2012, 04 24, 19:15:29 »
OFF
:)

Merre rovod a kilómétereket egyébként, ha nem indiszkréció? A Sóstói erdő fantasztikus levegőjében?
Jaj, már itt érzem az orromban azt az illatot... :)

ON
Azért ez nagyon off!! Én meg levittem a kukát...Kb olyan.

Nem elérhető cusing

• Navigáció / Navigation: sync aura és XXX
  • PDA: samsung galaxy s 2
  • PDA ROM: I9100XXLSJ
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #2056 Dátum: 2012, 04 24, 19:19:03 »
Azért ez nagyon off!! Én meg levittem a kukát...Kb olyan.
fenébe....winmónál nem unatkoztunk.... :-(

Küldve,T2-vel.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2057 Dátum: 2012, 04 24, 19:21:08 »
Feltettem én is az 1.28-as update-et. Leginkább a fogyasztásra vagyok kíváncsi.

Nem elérhető CChrys

• PFC Fan
  • PDA ROM: ViperX
« Reply #2058 Dátum: 2012, 04 24, 19:29:34 »
SwiftKeyboard, Google Play

Köszönöm, amire a kérdés vonatkozott, azt megtaláltam, de: ki lehet kapcsolni a Swiftkeyben is azt, hogy ne dobjon fel javaslatokat a szavakra? Ill. hogy lehet beállítani, hogy az Enterre ne smileyt írjon, mert azt sokkal kevesebbet használom, mint az enter eredeti funkcióját! :)

A melegedésre visszatérve, nekem nem zavaró, ez tény, de remélem a telefonnak sem lesz az! 35 fokot ír ki az Androsensor, de amikor éreztem h marha meleg, volt 44 is!

Szerk.: Egy játékot elindítottam, ami letöltött kb 80 mega adatot,töltőn volt közben a masina, közben olyan meleg lett, h a led zölden és pirosan felváltva villogott, nem tudtam ez mi. Aztán neten bogarászva találtam meg, h ilyenkor hagyni kell lehűlni!

Nem elérhető concord

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2059 Dátum: 2012, 04 24, 19:32:33 »
Hát ez érdekes...
Az első X-t szürke árnyalatok vibrálása miatt cseréltettem ki, a szervizben a képernyő tetején észrevettem egy sárga foltot, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget, hisz épp cserélték a telefont. A másikat egy nap után a bal alsó sarokban lévő sárga folt miatt cseréltettem. Most tökig lemerült, töltőre tettem, hófehér indítóképernyőn annak tetején na vajon mit látok?! Igen egy sárga foltot. Nem az a baj, hogy úgy tűnik soha nem lesz 3 napnál régebbi készülékem, hanem az, hogy mindíg testre kell szabnom.
3-ból háromnál sárga folt. Senki sem tapasztalt hasonlót?
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető Kismaci

« Reply #2060 Dátum: 2012, 04 24, 19:35:16 »
Nem biztos h pont a One X-hez kapcsolódik a téma, de mivel ilyen telefonom van, gondoltam ideírom! :)
Tudtok esetleg segíteni, van vmi megoldás arra, hogy ha a billentyűzetet használom, és ékezetes betűket akarok írni, ne hozza fel az összes beépített betűt, hanem csak a magyar ékezetes betűket?
A másik, nektek is melegszik a telefon, ha játszotok rajta? Ha nagyobb fájlt töltök le, ill. vmi játékot nyomok be - legyen az 3D-s vagy vmi egyszerűbb - a hátulja is melegszik a lencsénél, meg még az eleje is, nem mondom h zavaróan, de észrevehető! Stock 1.28 ROM.

Nekem MÉG nincs One X-em, de szerintem a totál normális, ha melegszik, ha játszol. Így van ez a HD2-mel is, de így van még a jelen laptopommal is, sokkal gyorsabban merül és melegszik, ha játszom. :)

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #2061 Dátum: 2012, 04 24, 19:49:51 »
Úgy érzem újabb szerelem született és Neo70 is cseréli a Note-ot One X-re. Megmutattam az összes hibát:
- Sense laggolás
- "Borzalmas" kijelző szivárványosodást, amiben még én sem voltam biztos, hogy látom.
- Felhívtam a figyelmet az akksi gyors merülésére.

De látszott a szemén, hogy neki egy ilyen kell :)
A vissza gombbal nem lesz baj, neki sincs kis keze :)
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető xedamen

« Reply #2062 Dátum: 2012, 04 24, 19:52:00 »
Tök jó hogy akadozik a Fruit Ninja, mert így minden gyümölcsöt át tudok vágni, de ugyanakkor szerintem gáz :( bár az sem mindig akad, van mikor normális! De van hogy nagyon akadozik.  >:(

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2063 Dátum: 2012, 04 24, 19:55:18 »
Hát ez érdekes...
Az első X-t szürke árnyalatok vibrálása miatt cseréltettem ki, a szervizben a képernyő tetején észrevettem egy sárga foltot, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget, hisz épp cserélték a telefont. A másikat egy nap után a bal alsó sarokban lévő sárga folt miatt cseréltettem. Most tökig lemerült, töltőre tettem, hófehér indítóképernyőn annak tetején na vajon mit látok?! Igen egy sárga foltot. Nem az a baj, hogy úgy tűnik soha nem lesz 3 napnál régebbi készülékem, hanem az, hogy mindíg testre kell szabnom.
3-ból háromnál sárga folt. Senki sem tapasztalt hasonlót?
De! A kijelző tetején kb. egy sornyi halvány sárga folt van. fehér és enyhe vajszínű háttérnél lehet észrevenni. Azt hiszem ebből E-care lesz.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2064 Dátum: 2012, 04 24, 19:57:16 »
Tök jó hogy akadozik a Fruit Ninja, mert így minden gyümölcsöt át tudok vágni, de ugyanakkor szerintem gáz :( bár az sem mindig akad, van mikor normális! De van hogy nagyon akadozik.  >:(

Itt valami szoftveres gond lesz.

Nem elérhető xedamen

« Reply #2065 Dátum: 2012, 04 24, 20:02:36 »
Itt valami szoftveres gond lesz.

Nem, én voltam buta... Ha bezárok a feladatkezelővel mindent, akkor jó.......

Nem elérhető CChrys

• PFC Fan
  • PDA ROM: ViperX
« Reply #2066 Dátum: 2012, 04 24, 20:06:15 »

Játszottam egy 10 percet a Free változatával, és azon kívül h nagyon ronda a grafika és én béna vagyok, semmi gond nincs vele, pedig nem is emlékszem mikor volt utoljára újraindítva, vagy akár csak kipucolva a memória, talán pár napja. Semmi akadás nálam.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2067 Dátum: 2012, 04 24, 20:07:06 »

Azert aggaszto, hogy jatek elott kozben be kell zarni a futo alkalmazasokat egy 4 magos vasszivvel megaldott telefonnal. Nyilvan a kesobbi gyari romoktol jobb lesz a teljesitmeny is. Ha meg nem a fozottekkel biztosan.

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
« Reply #2068 Dátum: 2012, 04 24, 20:07:47 »
De! A kijelző tetején kb. egy sornyi halvány sárga folt van. fehér és enyhe vajszínű háttérnél lehet észrevenni. Azt hiszem ebből E-care lesz.
Az e-care cserél is telefont? Te is expansysnal vetted, nem? En ma megnéztem - sajnos - egy videot a szivarvanyosodasrol, hát nálam detto ugyanúgy csinál. Emileztem expasyssal, vissza kellene küldeni, ha elfogadják, valami rma-t küldenek, vagy mit. Aki már cserélt az expansysnal, leirhatna, mennyi ideig tart, lehet gyorsabb az e-care, ha ilyen esetben cserél. Előre is kösz. P

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2069 Dátum: 2012, 04 24, 20:08:41 »

Ha a Sensation-ön egy portolt teljes értékű ROM, 256 megával kevesebb RAM-mal a Sensation-ön képes normálisan működni, akkor nehogy már a One-X-re ne legyen legalább főzött ROM-ból normális... Tolj fel egy 3.5.1-es InsertCoint!

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #2070 Dátum: 2012, 04 24, 20:14:25 »
Ugyan nincsen One X-em de nálam SGS-en futott vagy 5 program ráküldtem a Samurai II Vengeance játékot és egy lagg nem volt benne.  AZ 5 program között volt tapatalk és Opera Mobile is
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető xedamen

« Reply #2071 Dátum: 2012, 04 24, 20:16:30 »
Ha a Sensation-ön egy portolt teljes értékű ROM, 256 megával kevesebb RAM-mal a Sensation-ön képes normálisan működni, akkor nehogy már a One-X-re ne legyen legalább főzött ROM-ból normális... Tolj fel egy 3.5.1-es InsertCoint!

A legújabb Revolution van fent!

Nem elérhető cusing

• Navigáció / Navigation: sync aura és XXX
  • PDA: samsung galaxy s 2
  • PDA ROM: I9100XXLSJ
« Reply #2072 Dátum: 2012, 04 24, 20:16:36 »
Ugyan nincsen One X-em de nálam SGS-en futott vagy 5 program ráküldtem a Samurai II Vengeance játékot és egy lagg nem volt benne.  AZ 5 program között volt tapatalk és Opera Mobile is
küldj rá valami komolyabb játékot,és akadni fog...

Küldve,T2-vel.

Nem elérhető concord

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2073 Dátum: 2012, 04 24, 20:20:12 »
Azért az aggasztó, hogy nálam pl mind a 3 besárgult.
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #2074 Dátum: 2012, 04 24, 20:21:26 »
A legújabb Revolution van fent!

Félek ezt modnani, de akár hardveres hiba is lehet, ha ennyire kiugróan lassú a tiéd. Lehet pl nem megy 2 mag, bár ez nem valami wartburg, hogy na, most akkor kéthengerezzünk :D