kb 1 hete van nálam a One X, Galaxy 3-ról váltottam, vagyis megvan még az is.
Elötte szemeztem a Sony Xperia S-el, mivel az volt épp ujdonság a palettán.
Anno a Desire idejében elhatároztam, hogy lesz egy HTC-m, mert KELL.
Mivel megláttam valahol az X-et, igy elhatároztam, hogy ezt fogom megvenni.
Olvasgattam én is az elsö tapasztalatokat, kijelzö hiba, akku gyengeség, kamera gyenge, stb stb stb...
Szerencsém volt, mivel a Media Marktban sikerült megtapogatnom, nyomkodnom, szemügyre vennem az X-et.
Irtam is, hogy a kijelzöje közepesen erös nyomásra szinesedik. Kamera nekem megfelelönek tünt, akku idöt nem tudtam nézni, Sense gyors volt.
Igazából mást nem is néztem, nekem meggyözö volt.
Megvettem, kaptam hozzá Monster-t.
Kijelzö gyönyörü, kamerája számomra megfelelöen teljesit.(Erös nyomkodásra sem tudom elöcsalogatni a sokaknál jelentkezö hibát)
Akkuidö elsöre sovány volt, viszont nálam átlag felhasználás melett mostmár elmegy 1-2 napot.
Widgetek vannak böven, sense nem akad, teszi a dolgát, egyedül a kijelzö ébredésnél tapasztalható minimális késés, mivel ilyenkor csak a készenléti mag dolgozik, idö kell mig feláll a rendszer.
Sygic-et használok navigálásra jelenleg, gyors, elvitt mindenhova, nem gondolkozott még email olvasás, netezés, Facebook használat mellett sem.
3G teszi a dolgát(5-6 Mbps), néha jobban pörög mint wifiröl.
Összeségében meg vagyok elégedve, számomra megfelelö, a mindennapi használati igényeimet kielégiti maximálisan.
Egyébként én is örülnék egy 50Mbps wifinek az autómban.