2025, 01 12, 19:33:49

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868822 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rigel

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #2000 Dátum: 2012, 04 24, 09:08:36 »
Egy kérdés:
A gyári adatok visszaállítása gyalul mindent a hátértárról? Azokat a file-okat is amiket én másoltam rá?

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #2001 Dátum: 2012, 04 24, 09:13:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem akarok senkit bántani, és kérem ne vegye ezt senki sértésnek.
Személy szerint sajnálom azokat az embereket (jónéhányat személyesen is ismerek) akik annyira maximalisták, hogy semminek nem tudnak örülni,mindenben meglátják a legapróbb hibát.
Nem értem hogy lehet elvárni egy 170 ezer Ft-os telefontól, hogy csak megközelítse egy kb. 250 000 Ft-os kamera + 150 000 Ft os fényképező minőségét egyben. Emellett tökéletesen funkcionáljon telefonként, és Notebook helyettesítőként.
Akiknek ilyen irreális elvárásaik vannak, soha semminek nem fognak tudni örülni, mindenben csak a hibát látják!
Tökéletes ember által alkotott eszköz NINCS! Ugyanúgy csalódnak az sgs3-ban, az iphone 5 -ben.... mert semmi és senki sem tökéletes. Meg kell tanulnunk kompromisszumokat kötni az élet minden területén, ha nem tesszük, mindig csalódni fogunk.
Végezetül: én ma élni fogok az elállási jogommal, és visszviszem a telefont. Nem azért mert nem vagyok megelégedve, hanem mert átverve érzem magam a szolgáltató által, aki most akciósan majd 20 000 Ft-tal olcsóbban adja.
Visszaviszem, és megrendelem újra, ugyanezt a telefont, mert jelenleg nem létezik számomra ennél jobb és kívánatosabb telefon. Valószínűleg egy jó ideig nem is fog.

Na álljunk meg egy szóra! Mivel a vita indítója én voltam ezért bővebben kifejtem amibe nem szerettem volna ilyen szinten belemenni...

Ülsz az autóban, navigon indít...elérsz a célállomás közelébe, feleség kér valamit, hogy nézz meg. Navigon a háttérbe, google kereső elindít. Telefon úgy befagy, hogy a feleségem mosolyog, hogy fél órán keresztül nem bírom újra indítani..gyerekek ordítanak hátul, te meg ott vagy egy papírnehezékkel.. Lehet ezt szépíteni. NE FAGYJON BE EGY 180 ezres készülék! Tegyen bele annyi ramot az a k...a htc, hogy ilyen ne történhessen.

A sense alapból is akadozik..nevetséges egy négymagos csúcs készüléktől. Akku vállalhatatlan, ha használod is. Alaphelyzeti fogyasztásán optimalizáltak, még szerencse..

A sensationnal hasonló problémáim voltak, azt hittem a htc a tavalyi bukta után tanul belőle. Nem így lett, ezért garantált a bukta ebben az évben is. Kár értük...
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #2002 Dátum: 2012, 04 24, 09:16:58 »
Egy kérdés:
A gyári adatok visszaállítása gyalul mindent a hátértárról? Azokat a file-okat is amiket én másoltam rá?

Ennél a pontnál hiányzik a microSD, mert gondolom igen a válasz.
Bár... hmm... valaki erősítse meg.
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #2003 Dátum: 2012, 04 24, 09:19:48 »
Na álljunk meg egy szóra! Mivel a vita indítója én voltam ezért bővebben kifejtem amibe nem szerettem volna ilyen szinten belemenni...

Ülsz az autóban, navigon indít...elérsz a célállomás közelébe, feleség kér valamit, hogy nézz meg. Navigon a háttérbe, google kereső elindít. Telefon úgy befagy, hogy a feleségem mosolyog, hogy fél órán keresztül nem bírom újra indítani..gyerekek ordítanak hátul, te meg ott vagy egy papírnehezékkel.. Lehet ezt szépíteni. NE FAGYJON BE EGY 180 ezres készülék! Tegyen bele annyi ramot az a k...a htc, hogy ilyen ne történhessen.

A sense alapból is akadozik..nevetséges egy négymagos csúcs készüléktől. Akku vállalhatatlan, ha használod is. Alaphelyzeti fogyasztásán optimalizáltak, még szerencse..

A sensationnal hasonló problémáim voltak, azt hittem a htc a tavalyi bukta után tanul belőle. Nem így lett, ezért garantált a bukta ebben az évben is. Kár értük...

Ne írj már csacsiságokat... Hisz a 3. töltés után már 1,5 napot is kibír, mint írták mások, a sense szárnyal, nem akad meg egyszer sem, nem  fagy be, nem tölti újra. Ez mind akkor ha egy widget sincs kint  :D De egy zene, óra, facebook, naptár widgettel már akad, mint a fene néha...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rigel

« Reply #2004 Dátum: 2012, 04 24, 09:20:19 »

Elfogadom az érvelésed, de megérteni nem tudlak, ne haragudj. Én navigálásra dedikált eszközt használok, videózásra kamerát, fotózásra tisztességes fényképezőt. Ha esetleg nincsenek kéznél és kellene valamelyik funkció, akkor ott a telefon. Áthidalásként.
Az előbbi felsorolásból kifelejtettem, hogy teljes értékű navigációs eszközként is álljon helyt!

Nem elérhető xedamen

« Reply #2005 Dátum: 2012, 04 24, 09:21:33 »
Egy kérdés:

Nem, külön van a két opció. Tudom jól, hisz gyári ROM-ot vagy 3x kellett gyalulni, mert annyira jó volt...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rigel

« Reply #2006 Dátum: 2012, 04 24, 09:28:43 »
Nem, külön van a két opció. Tudom jól, hisz gyári ROM-ot vagy 3x kellett gyalulni, mert annyira jó volt...

köszi!

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
« Reply #2007 Dátum: 2012, 04 24, 09:29:01 »

Én ebbe a vitába nem szerettem volna beleszállni, de most hogy másodjára is elolvasom azt a bénázást, hogy "fél órán keresztül" nem bírtad újraindítani... sokkol. Ha hosszan nyomva tartod a bekapcsoló gombot, kb. fél perc alatt újraindul, totál maximum 2 perc után újra a navigációban vagy és már műholdakat is lát. Ez 2 perc! Nem tudom mi tartott fél óráig. Máshol is vannak sokkal nagyobb bénázások. Lásd ASUS, az Eee PAD Transformerre mióta megérkezett az IceCream Sandwich, azóta szinte minden reggel le van fagyva, újra van indulva, ki van akadva. Ez pedig bootol is a reset után 2-3 percig, közben akkut félig leszívta a kiakadástól. Na ez a gáz, mégsem verem magam az adott fórumban, hogy ezt a  censored t viszem vissza, mert nyugodtan kivárom, míg lesz egy frissítés hozzá, vagy ha akarnék, raknék rá főzött ROM-ot, de nem akarok. Egyszerűen várok. Aztán kiadták a Prime-ot gyenge GPS-szel, hibákkal. Mégis nagyon keresett tabletek.

Fél óra... még mindig nem fogom fel. Fél óra alatt 7 km-t lefutok, vagy 50km-t leautózok és te ennyi idő alatt nem tudtad újraindítani? Fél óra... áhhh.... egy faros lemezt újraindítok 10 perc alatt  :taps: :ok:
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető Gabesz839

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X, Nexus4,
« Reply #2008 Dátum: 2012, 04 24, 09:37:43 »
Rengeteget használtam a navigáviót nálam még sosasem fagyott le,és utána is tökéletesen futott minden.

Nem elérhető concord

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2009 Dátum: 2012, 04 24, 09:37:52 »
Olvasom, hogy sokan nincsenek megelégedve a telefon teljesítményével. Nálam minden akadásmentes. Alapból fut háttérben extraként egy hivónév felolvasó és cellafüggő profilválto program, minden online izébe be vagyok jelentkezve, push emil meg stb. Inditottam navit, Chromot, Angry birds-öt, mindent ami a kezem ügyébe került, de semmi lassulást nem éreztem. Abból kiindulva, hogy ez már a harmadik One X-em, bár az előző kettőt kijelző hiba miatt cseréltem a T-nél, nem lehetséges, hogy ennél a szériánál kicsit több a nem igazán sikerült darab mint amit megszoktunk a HTC-től!?
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2010 Dátum: 2012, 04 24, 09:37:56 »
Egy kérdés:

NEM

a gyári visszaállítás törli a /data és /datadata partíciók tartalmát, illetve a cache-t

A /emmc -t békén hagyja, illetve töröl olyan alkalmazásokat is, amiket oda telepítettél, de nem törli a saját mappákat, dcim-et, egyebeket.

Ugyanakkor megjegyzendő, hogy ezek mindaddig igazak, amíg nem bizonyos számkóddal végzed mindezt. Pl samsungon is van egy ilyen klasszikus kód *#....# (nincs HTC-m), ami viszont legyalulja a tárhelyet is, úgyszintén legyalulja a formázás is a tárhely menüben. Szóval nézz utána, de a beállításokban klasszikus Gyári adatok visszaállítása nincs hatással a tárhelyként használt partíciódra.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #2011 Dátum: 2012, 04 24, 09:38:29 »
Elfogadom az érvelésed, de megérteni nem tudlak, ne haragudj. Én navigálásra dedikált eszközt használok, videózásra kamerát, fotózásra tisztességes fényképezőt. Ha esetleg nincsenek kéznél és kellene valamelyik funkció, akkor ott a telefon. Áthidalásként.
Az előbbi felsorolásból kifelejtettem, hogy teljes értékű navigációs eszközként is álljon helyt!

Ok. Én meg all in one készüléknek vettem, ezért téged nem tudlak megérteni. A kategoria legjobbját akartam nem igy lett. Ebben a formában, még az egy éves samsung galaxy 2 vel sem versenyezhet, de mondjuk én a Note hoz viszonyítok, azzal meg főleg nem.
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2012 Dátum: 2012, 04 24, 09:39:09 »
Olvasom, hogy sokan nincsenek megelégedve a telefon teljesítményével. Nálam minden akadásmentes. Alapból fut háttérben extraként egy hivónév felolvasó és cellafüggő profilválto program, minden online izébe be vagyok jelentkezve, push emil meg stb. Inditottam navit, Chromot, Angry birds-öt, mindent ami a kezem ügyébe került, de semmi lassulást nem éreztem. Abból kiindulva, hogy ez már a harmadik One X-em, bár az előző kettőt kijelző hiba miatt cseréltem a T-nél, nem lehetséges, hogy ennél a szériánál kicsit több a nem igazán sikerült darab mint amit megszoktunk a HTC-től!?

A gyártási szórás nagy lehet, ami okozhatja a merőlegesen más véleményeket. (mellesleg ekkora szórást nem vártam a HTC-től...ejnye...)

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
« Reply #2013 Dátum: 2012, 04 24, 09:40:09 »

NEM

a gyári visszaállítás törli a /data és /datadata partíciók tartalmát, illetve a cache-t

A /emmc -t békén hagyja, illetve töröl olyan alkalmazásokat is, amiket oda telepítettél, de nem törli a saját mappákat, dcim-et, egyebeket.

Ugyanakkor megjegyzendő, hogy ezek mindaddig igazak, amíg nem bizonyos számkóddal végzed mindezt. Pl samsungon is van egy ilyen klasszikus kód *#....# (nincs HTC-m), ami viszont legyalulja a tárhelyet is, úgyszintén legyalulja a formázás is a tárhely menüben. Szóval nézz utána, de a beállításokban klasszikus Gyári adatok visszaállítása nincs hatással a tárhelyként használt partíciódra.

Köszönjük  :taps: Most már okosan neki lehet vágni ilyen műveletnek is, aki szükségét érzi  :ok:

Nem elérhető xedamen

« Reply #2014 Dátum: 2012, 04 24, 09:41:17 »
Nem akarok senkit bántani, és kérem ne vegye ezt senki sértésnek.
Személy szerint sajnálom azokat az embereket (jónéhányat személyesen is ismerek) akik annyira maximalisták, hogy semminek nem tudnak örülni,mindenben meglátják a legapróbb hibát.
Nem értem hogy lehet elvárni egy 170 ezer Ft-os telefontól, hogy csak megközelítse egy kb. 250 000 Ft-os kamera + 150 000 Ft os fényképező minőségét egyben. Emellett tökéletesen funkcionáljon telefonként, és Notebook helyettesítőként.
Akiknek ilyen irreális elvárásaik vannak, soha semminek nem fognak tudni örülni, mindenben csak a hibát látják!
Tökéletes ember által alkotott eszköz NINCS! Ugyanúgy csalódnak az sgs3-ban, az iphone 5 -ben.... mert semmi és senki sem tökéletes. Meg kell tanulnunk kompromisszumokat kötni az élet minden területén, ha nem tesszük, mindig csalódni fogunk.
Végezetül: én ma élni fogok az elállási jogommal, és visszviszem a telefont. Nem azért mert nem vagyok megelégedve, hanem mert átverve érzem magam a szolgáltató által, aki most akciósan majd 20 000 Ft-tal olcsóbban adja.
Visszaviszem, és megrendelem újra, ugyanezt a telefont, mert jelenleg nem létezik számomra ennél jobb és kívánatosabb telefon. Valószínűleg egy jó ideig nem is fog.

No de rigel :D Ne tûlozzunk már! Kamerába csak azt a szintet vártam volna el, amit a 6 hónapos iPhone hoz s mint tudjuk a sajtó tájékoztatón jóval többet ígértek, az almás képekkel összehasonlítva jobbnak állították be. Akkor az úgy is legyen, ennyit kértem.

Nem kértem, hogy tökéletes legyen, hisz olyan tényleg nincs. Csak annyit kértem ne fagyjon, ne akadozzon, s ha már agyon dicsérik a design-t, akkor az ne okozzon már olyan gondokat, hogy zörög a rezgés, gagyi számítógép módjára összefolynak a kristályok... Igaz, én várok túl sokat!

Nem mondom, hogy sz*r, használhatatlan, csak nagyobb volt a szél, mint a vihar... Többet vártam, ennyi!
Nagyon is jó telefon annak, aki sokkal gagyibbról váltott. De akinek volt Galaxy S II-je, iPhone 4s-e, az nem érez akkora különbséget a gyorsaságban, mint hangoztatva lett, de a hibákat persze érzékeli.

Nem akartam ebből ekkora hype-ot, meg vitát, meg hogy mindenki flegmázik, csak én őszintén leírtam a tapasztalataimat,  a véleményem, s hogy ez nekem így nem megfelelő, s amint lesz jobb, váltani fogok. Ennyi

Apropó, gyári böngészőben akad a zoom is, tördelés késik. Ez sem zavarja azokat, akik lassabbról váltott, de én iPhone-on, nem ezt szoktam meg.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #2015 Dátum: 2012, 04 24, 09:46:04 »
Egy kérdés:
A háttértár természetesen nem törlődik.

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
« Reply #2016 Dátum: 2012, 04 24, 09:58:38 »
No de rigel :D Ne tûlozzunk már! Kamerába csak azt a szintet vártam volna el, amit a 6 hónapos iPhone hoz s mint tudjuk a sajtó tájékoztatón jóval többet ígértek, az almás képekkel összehasonlítva jobbnak állították be. Akkor az úgy is legyen, ennyit kértem.

Nem kértem, hogy tökéletes legyen, hisz olyan tényleg nincs. Csak annyit kértem ne fagyjon, ne akadozzon, s ha már agyon dicsérik a design-t, akkor az ne okozzon már olyan gondokat, hogy zörög a rezgés, gagyi számítógép módjára összefolynak a kristályok... Igaz, én várok túl sokat!

Nem mondom, hogy sz*r, használhatatlan, csak nagyobb volt a szél, mint a vihar... Többet vártam, ennyi!
Nagyon is jó telefon annak, aki sokkal gagyibbról váltott. De akinek volt Galaxy S II-je, iPhone 4s-e, az nem érez akkora különbséget a gyorsaságban, mint hangoztatva lett, de a hibákat persze érzékeli.

Nem akartam ebből ekkora hype-ot, meg vitát, meg hogy mindenki flegmázik, csak én őszintén leírtam a tapasztalataimat,  a véleményem, s hogy ez nekem így nem megfelelő, s amint lesz jobb, váltani fogok. Ennyi

Apropó, gyári böngészőben akad a zoom is, tördelés késik. Ez sem zavarja azokat, akik lassabbról váltott, de én iPhone-on, nem ezt szoktam meg.

Sógoromnak iPhone 4S van és éppen most akarja cserélni One X-re, de nem csak mert megelegelte a kötöttségeket. Szerinte nagyságrendekkel szebb képet és videót készít a One X, már összemértük hétvégén.
Most komolyan, mi ebben a rossz?: You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt a rezgéses anomáliát már többször olvastam. Nekem normálisan rezeg, nem zörög. Az egyetlen bajom, hogy gyengébb erejű a rezgése, mint a HD2-é volt, így néha nehezen veszem észre utcán sétálva.

Igaz még csak 8 napja van meg, de egyszer sem fagyott, nem volt még újra sem indítva, csak amikor jött a gyári UPDATE.

Nekem nem akad a gyári böngészőben a zoom és a tördelés is villámgyors. Elismerem, hogy "lassabbról" váltottam, HD2-ről, ahhoz képest tényleg villám, de ettől függetlenül van a közelemben és nyomkodok SGSII-t és iPhone4S-t, Sensation-t is és abszolút nem tűnik rosszabbnak a One X.

Én a leírt hibáidat nem tapasztalom, egyedül a Sense felület ami feloldáskor első simításra döcög egyet, aztán megy az is gyorsan. Nekem is tele van pedig pakolva Widget-tel. Van egy olyan sejtésem, hogy ezek a hibák nem mindenkinél jelentkeznek. Nem lehet, hogy rossz darabot fogtatok ki?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #2017 Dátum: 2012, 04 24, 10:01:36 »

Fél óra... még mindig nem fogom fel. Fél óra alatt 7 km-t lefutok, vagy 50km-t leautózok és te ennyi idő alatt nem tudtad újraindítani? Fél óra... áhhh.... egy faros lemezt újraindítok 10 perc alatt  :taps: :ok:

Képzeld el a szitut!
Ülsz az autóba, szétrobbansz az idegtől mert a drága kütyüd épp beadta az unalmast!
Feleséged gyilkos mosollyal néz rád ( az a megmondtam én nézéssel), gyerekek üvöltenek a hátad mögött!
Aki ezt még nem élte át, az nem is tudja miről beszél! ;)

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
« Reply #2018 Dátum: 2012, 04 24, 10:06:36 »
Képzeld el a szitut!
Ülsz az autóba, szétrobbansz az idegtől mert a drága kütyüd épp beadta az unalmast!
Feleséged gyilkos mosollyal néz rád ( az a megmondtam én nézéssel), gyerekek üvöltenek a hátad mögött!
Aki ezt még nem élte át, az nem is tudja miről beszél! ;)

Na jó, jogos. Lámpaláz, hogy megvettem a feleségem ellenzése ellenére ezt a drága telefont és most nézd meg... lefagyot... A gyerekek meg sikítanak, hogy ők samsungot akartak... De akkor sem fél óra, legyen 15 perc ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #2019 Dátum: 2012, 04 24, 10:11:53 »

Indulatok nélkül:
Van az xda-n egy topik,ahol felsorolták a hibákat.You are not allowed to view links. Register or Login,biztosan láttátok már.
Nálam ezek szinte egyáltalán nem jelentkeztek,de nyilván létező problémák.
Egyszer akadt gondom,az elején,egy rakás alkalmazás visszarakása után:iszonyú fogyasztás,laggolás és restartok.Írtam is róla,softreset megoldotta.
(A fenti linket idézve:"Always try to Factory Reset your device if you have a problem. Most of the time this fixes it.")

Még valami:
"Note to people who are planning on buying an HTC One X :
The device is still a great piece of technology, every software has bugs in it at the start! Don't get dissapointed because there are some minor glitches in the software, most of them will be fixed within 7 days from now (Update).
Egy update már jött,javítottak viszonylag hamar,viszonylag kevés dolgot,nyilván újabb update-ek/upgrade-ek várhatók.
Minden készülék és platform más.Lehet őket szeretni és elutasítani,mert nem vagyunk egyformák és mások az igényeink.Ezért nem biztos,hogy az a hibás,akinek nincs gondja vele.

Szóval:
 O->- Peace! :) O->-

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
« Reply #2020 Dátum: 2012, 04 24, 10:16:26 »
Indulatok nélkül:
Van az xda-n egy topik,ahol felsorolták a hibákat.You are not allowed to view links. Register or Login,biztosan láttátok már.
Nálam ezek szinte egyáltalán nem jelentkeztek,de nyilván létező problémák.
Egyszer akadt gondom,az elején,egy rakás alkalmazás visszarakása után:iszonyú fogyasztás,laggolás és restartok.Írtam is róla,softreset megoldotta.
(A fenti linket idézve:"Always try to Factory Reset your device if you have a problem. Most of the time this fixes it.")

Még valami:
"Note to people who are planning on buying an HTC One X :
The device is still a great piece of technology, every software has bugs in it at the start! Don't get dissapointed because there are some minor glitches in the software, most of them will be fixed within 7 days from now (Update).
Egy update már jött,javítottak viszonylag hamar,viszonylag kevés dolgot,nyilván újabb update-ek/upgrade-ek várhatók.
Minden készülék és platform más.Lehet őket szeretni és elutasítani,mert nem vagyunk egyformák és mások az igényeink.Ezért nem biztos,hogy az a hibás,akinek nincs gondja vele.

Szóval:
 O->- Peace! :) O->-

@nteeb

Szívemből beszéltél! Szerintem is csak várni kell az update(eke)t és szépen lassan ezek az apró hibák javulni fognak. És az angol idézet is tök igaz: "every software has bugs in it at the start". Nem a hardware oldalon van a gáz, ami pedig software oldalon van, az javítható. A One X első ICS telefonok között van és itt lett bevezetve a friss Sense 4.0 is, tehát emlékezzetek: "every software has bugs in it at the start".

Nem elérhető rigel

« Reply #2021 Dátum: 2012, 04 24, 10:18:53 »

Hát én meglehetősen háklis vagyok a minőségre, de ebbe nem tudtam belekötni. Pedig nem gagyiról váltottam.
Innentől kezdve lezártnak tekintem a témát, el tudom fogadni hogy te személy szerint csalódtál, őszintén kívánom hogy találj egy igényeidnek megfelelő telefont!
Az elmúlt hetekben szerintem elég jól összekovácsolódott a társaság, nem szeretném ha az ilyen flame-ek megmérgeznék a légkört.
Remélem azért benézel ide akkor is ha eladtad a cuccot, én személy szerint hiányolnám a hozzászólásaidat.

Nem elérhető mpityu

• Navigáció / Navigation: beépített
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: stock 4.0.3
« Reply #2022 Dátum: 2012, 04 24, 10:58:36 »
Csak úgy csöndben kérdezem, miután végigpróbáltam azt a műveletsort, ami a Te mobilodat fejre állította.
Nem lehet, hogy a felnyitás, esetleg nem gyári ROM, lassú net elérés, türelmetlenség (műveletek gyorsan egymás után) okozta a lefagyást? Akár mind együtt?
Mert én 1.28-as gyári ROM-mal semmi gondot nem tapasztaltam. Igaz a net wifis és nem 3G volt.

Nem elérhető boksz1973

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: sensation
« Reply #2023 Dátum: 2012, 04 24, 11:04:53 »
Én nem tudom kinek milyenek a felhasználói szokásai, de nekem egy átlagos pl. hétfői nap így nézett ki:

21:00-00:00 Kaja, Fekvés, One X töltőre
00:00-06:15 alvás, majd ébreszt a One X, majd az órám, majd a TáblaPC... ejj, ideje felkelni.
06:15-06:20 One X töltőről le, levelek csekkolása (100%)
06:50-07:35 Indulás melóba, persze zenével. (Net: Online rádió, PDA Fanclub  :taps:, egyéb Bluetooth: természetesen a zene bluetooth fülessel) (87%)
07:35-8:00 reggeli
08:00-16:00 Keddenként 1 óra WiFi router egy online megbeszélésen (61%), kb. 40-60 perc telefonálás (48%)
16:15-17:00 Irány a 2. munkahely, zenés, netes, bluetooth-os móka ismét. (30%)
17:00-19:15 Vége a jelnyelv tanfolyamnak (29%)
19:15-19:30 Nyomás haza, útközben netes, zenés, bluetoothos móka ismét (22%) uhh, elég lesz vajon a futáshoz?
19:30-20:00 Futós cucc felvétel, bemelegytés. Töltőre dugom, míg bemelegítek. (30%)
20:00-21:00 Irány a városba futni! Na most figyeljetek! NET: kedvenc japán rádió szól! Bluetooth: Bluetooth fülesen nyomja egy órán keresztül, GPS: Még a zsebemből is megy a GPS, folyamatosan jegyzi az utat, merre futok. NET még mindig: folyamatosan követhető a neten, hogy merre futok, mert tolja felfelé az infót online, így ha haverok előtt futok el, sokszor kijönnek elém. NAGYON JÓT FUTOTTAM, meg a mai 12km. (18%) (Hohó, ha nem töltöm, most lenne 10%-on)
21:00-00:00 One X töltőre, had táplálkozzon, én is eszek egy jót, majd PDAfanclub már a Tábla PC-ről az ágyikóban :)

Persze nem hagyom én a kicsikét ennyire lemerülni, csak tegnap akksi tesztet akartam végrehajtani.
Egyébként pedig a WiFi Router használat közben pl. töltőre szoktam dugni, na meg általában 16:00-kor úgy megyek el a munkahelyről, hogy 100%-on a kicsike.
Konklúzió: rohadtul merül, ha kijelzőt is használom, de nem sokkal jobban, mint pl. a HD2-m merült.

A telefon jó! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Nem állítom, hogy nem vagyok elfogult! Igaz, hogy a Sense nekem is "bedöcög", de ez nem a vas hibája, hanem a software-é és simán javulhat még a helyzet. Anno amikor még TouchFlow néven indult ez a HTC Diamond-on, meg a Touch PRO-n, akkor is akadt, majd jött egy új gyári ROM, amiben javítottak rajta, aki meg főzőcskézni mert, még folyamatosabba is belefuthatott. Mindenkinek szíve-joga a főzött ROM. Én lehet, hogy csak 1 év múlva fogok főzött ROM után nyúlni, de lehet az is, hogy 2-3 hónap múlva, nem tudom, de annyira nem is hiányzik még.

Vannak igényeim, azokat a készülék maximálisan kielégíti. Akinek a folyamatosság, tökéletesség, zártság és elronthatatlanság az igénye, ott van az iPhone, vagy akármelyik WinPhone. Azok tényleg gördülékenyek, tökéletesen beoptimalizáltak, viszont személyre szabhatatlanok, ezt az áldozatot kell meghozni mindenkinek, aki a tökéletességre vágyik és nem szeret buherálni, nem fontos a személyre szabhatóság, nem akar  kísérletezni. Van akinek ez az igénye, van akinek az. Személy szerint én is irigylem ezeknek a rendszereknek a gördülékenységét, mégis mást vettem. Havernak pl. Sensation van, ami egy jó készülék és ájuldozik a One X-től. Csak van előrelépés, nem?

Egyébként ezen a készüléken debütált a Sense 4.0, mit várunk? A múltkor Windows Vista-telepítettem a gépemre, mert a munkahelyen az van, 1 héten keresztül a kb 400 frissítést telepítette. Semmi sem jön ki elsőre tökéletesen! Szép lassan majd csiszolódik, én bízom benne. De ha így maradna, nekem akkor is ez kellene és ha újra dönthetnék, ugyanígy döntenék. (Vagy megvenném a Vodánál beats fülessel  >:( )

Bocs a kicsit hosszúra nyúlt írásomért, remélem nem unta szét magát senki túlzottan  :-X

Oromis ? Melyik a kedvenc japán adód ? Csak mert én is nagy Japán fan vagyok :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #2024 Dátum: 2012, 04 24, 11:08:30 »
Csak úgy csöndben kérdezem, miután végigpróbáltam azt a műveletsort, ami a Te mobilodat fejre állította.
Nem lehet, hogy a felnyitás, esetleg nem gyári ROM, lassú net elérés, türelmetlenség (műveletek gyorsan egymás után) okozta a lefagyást? Akár mind együtt?
Mert én 1.28-as gyári ROM-mal semmi gondot nem tapasztaltam. Igaz a net wifis és nem 3G volt.

Lehet, hogy a lassú net elérés a baj, hisz 50 mb/sec-es wifi nem a leggyorsabb!
Nem véletlen törtem meg, mert előtte se volt jó. Reménykedtem! Főzött ROM-mal egy fokkal jobb lett a helyzet.

Főzött ROM-tól csak jobb lett.

Délután csinálok egy videót gyerekek!