Nem akarok senkit bántani, és kérem ne vegye ezt senki sértésnek.
Személy szerint sajnálom azokat az embereket (jónéhányat személyesen is ismerek) akik annyira maximalisták, hogy semminek nem tudnak örülni,mindenben meglátják a legapróbb hibát.
Nem értem hogy lehet elvárni egy 170 ezer Ft-os telefontól, hogy csak megközelítse egy kb. 250 000 Ft-os kamera + 150 000 Ft os fényképező minőségét egyben. Emellett tökéletesen funkcionáljon telefonként, és Notebook helyettesítőként.
Akiknek ilyen irreális elvárásaik vannak, soha semminek nem fognak tudni örülni, mindenben csak a hibát látják!
Tökéletes ember által alkotott eszköz NINCS! Ugyanúgy csalódnak az sgs3-ban, az iphone 5 -ben.... mert semmi és senki sem tökéletes. Meg kell tanulnunk kompromisszumokat kötni az élet minden területén, ha nem tesszük, mindig csalódni fogunk.
Végezetül: én ma élni fogok az elállási jogommal, és visszviszem a telefont. Nem azért mert nem vagyok megelégedve, hanem mert átverve érzem magam a szolgáltató által, aki most akciósan majd 20 000 Ft-tal olcsóbban adja.
Visszaviszem, és megrendelem újra, ugyanezt a telefont, mert jelenleg nem létezik számomra ennél jobb és kívánatosabb telefon. Valószínűleg egy jó ideig nem is fog.
No de rigel
Ne tûlozzunk már! Kamerába csak azt a szintet vártam volna el, amit a 6 hónapos iPhone hoz s mint tudjuk a sajtó tájékoztatón jóval többet ígértek, az almás képekkel összehasonlítva jobbnak állították be. Akkor az úgy is legyen, ennyit kértem.
Nem kértem, hogy tökéletes legyen, hisz olyan tényleg nincs. Csak annyit kértem ne fagyjon, ne akadozzon, s ha már agyon dicsérik a design-t, akkor az ne okozzon már olyan gondokat, hogy zörög a rezgés, gagyi számítógép módjára összefolynak a kristályok... Igaz, én várok túl sokat!
Nem mondom, hogy sz*r, használhatatlan, csak nagyobb volt a szél, mint a vihar... Többet vártam, ennyi!
Nagyon is jó telefon annak, aki sokkal gagyibbról váltott. De akinek volt Galaxy S II-je, iPhone 4s-e, az nem érez akkora különbséget a gyorsaságban, mint hangoztatva lett, de a hibákat persze érzékeli.
Nem akartam ebből ekkora hype-ot, meg vitát, meg hogy mindenki flegmázik, csak én őszintén leírtam a tapasztalataimat, a véleményem, s hogy ez nekem így nem megfelelő, s amint lesz jobb, váltani fogok. Ennyi
Apropó, gyári böngészőben akad a zoom is, tördelés késik. Ez sem zavarja azokat, akik lassabbról váltott, de én iPhone-on, nem ezt szoktam meg.