Reggel tettem fel (wipe nélkül), sajnos azóta indult már újra egyszer
Nálam a 3.4 is csinált ilyet, lehet nem ártana egy full wipe, aztán titanium backup.
Hmmm. Nem tudom, én nem csináltam adat törlést, csak pakoltam egymásra az újabb verziókat.
Sőt magát az ICS főzöttet is másodjára és véletlenül mindenféle törlés nélkül tettem fel. Az első full wipe-osnál akadt egy kis probléma, ezért futottam neki mégegyszer.
A cselekmény hevében meg egyszerűen elfejtettem CWM-ből törölni másodjára. Talán ez volt a szerencse. Azóta csak cache partíció és Dalvik cache törlést csinálok, de a Dalvikot a kernelcsere és a ROM-olás egyébként is megújítja az ICS-nél, vagy újabban, ahogy látom. Néha futtatok még kernel pucoló scriptet is, meg a battery stats-ot törlöm.
A full wipe-ot szokták javasolni, hogy az tuti, meg nem árt, de én ami FC-t meg problémát olvastam a Lite'ning fórumban, talán mind a full wipe-os megoldás után keletkezett.
Ha meg a Titaniummal raksz vissza mindent, akkor az majd ugyanaz, mintha nem csináltál volna adat törlést. Olvastam ilyen véleményt, és lehet benne valami. Persze tudni kell mi az, amit vissza akarsz és lehet állítani.
Ezek alapján én nem erőltetem a full wipe-ot, ha nagyon nem muszáj.
Ha valami nem oké, inkább azzal kell egyedileg foglalkozni, az app vagy adatainak a törlése, újratelepítése,
Igaz nincsenek különösebb problémáim, nem indul újra váratlanul a kütyü.