Sokáig gondolkodtam, kell-e e nekem egyáltalán az ICS. A meglévő be volt lakva rendesen.
Elég régen nem frissítettem már ROM-ot, csak kernelt. A Touch X -POWER+ 2.0 volt fent.
Azután megláttam ezt a Lite'ning ROM-ot és feltettem előírás szerint.
Hogy utána mi történt, mi nem, én rontottam el valamit, vagy nem, de hol itt fagyott, hol ott. Belefagyott többször a Titanium Backup visszapakolásába, pedig csak az általam telepített programok nagy részét próbáltam. Befagyott az indítóképernyő is többször, alig tudtam valami programhoz férni.
Elég nehezen tudtam előcsalni a CWM-et, hogy visszategyem a mentésből az előzőt, de valahogy összejött újabb ROM-olás nélkül.
Arra viszont pillanatok alatt rájöttem, hogy most már kell nekem az ICS, és próbálkozni fogok újra.
Most viszont ahogy rátettem a ROM-ot, veszem észre hogy a bootnál sokkal érthetőbb a "Welcome" szöveg, utána meg magyarul írja, hogy frissít 300 alkalmazást.
Ó b@sszus, elfelejtettem az Odin előtt CWM-ből adat, cache és dalvik cache törlést.
Na mi lesz ebből? Egyelőre semmi.
Megvan az összes programom, adatom, beállításom, és egyelőre nem fagy semmi.
Végül is no wipe ROM, de nem gondoltam, hogy egy 2.3.5 KI3-ra így törlések nélkül simán rátelepítve jó lesz.
Igaz így maradt a korábbi háttér és lockscreen képernyő.
Ha lesz valami gubanc, majd beszámolok.