2024, 11 30, 22:26:01

Szerző Téma: [ROM] Lite'ning Rom v3.4 XWLPF - Fast as Lightning  (Megtekintve 11918 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TBGetto

• Nem: Férfi
  • Technikai igazgató
    • Unit Ada PaintBall & Laser Force Center
  • PDA: Note5 N920C
Re: [ROM] Lite'ning Rom v2.2 XWLP2
« Reply #25 Dátum: 2012, 03 27, 16:49:14 »
Nem tudom kinek ki tetszik de nálam még mindig 6.1 a KIRÁLY.
1. Még soha nem fagyott le.
2. Benne van minden ami kell (hívás rögzítő, BLN, tetszetős kinézet)
3. Miután kiheréltem vagy lefagyasztottam a számomra fölösleges programokat és HA NEM CSINÁLOK VELE SEMMIT CSAK OTT PIHEN A POLCON, AKKOR NAPI 5% -OT ESIK AZ AKSI MINDÖSSZE.
Kell ennél több.

Na jó csak egy baja van a GPS -nek baromi lassan találja meg magát és nagyon erős jel kell neki különben az IGO összevissza ugrál. Az a verzió amiben végre minden meg lesz én biztosan nem próbálgatom tovább. 

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #26 Dátum: 2012, 03 27, 17:24:24 »
Nálam megy minden gond nélkül, factory reset után. Nekem nem tűnik lite-nak, tele van minden **arral, viszont lancser csak tw...

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #27 Dátum: 2012, 03 27, 18:27:03 »
Sokáig gondolkodtam, kell-e e nekem egyáltalán az ICS. A meglévő be volt lakva rendesen.
Elég régen nem frissítettem már ROM-ot, csak kernelt. A Touch X -POWER+ 2.0 volt fent.
Azután megláttam ezt a  Lite'ning ROM-ot és feltettem előírás szerint.
Hogy utána mi történt, mi nem, én rontottam el valamit, vagy nem, de hol itt fagyott, hol ott. Belefagyott többször a Titanium Backup visszapakolásába, pedig csak az általam telepített programok nagy részét próbáltam. Befagyott az indítóképernyő is többször, alig tudtam valami programhoz férni.
Elég nehezen tudtam előcsalni a CWM-et, hogy visszategyem a mentésből az előzőt, de valahogy összejött újabb ROM-olás nélkül.
Arra viszont pillanatok alatt rájöttem, hogy most már kell nekem az ICS, és próbálkozni fogok újra.
Most viszont ahogy rátettem a ROM-ot, veszem észre hogy a bootnál sokkal érthetőbb a "Welcome" szöveg, utána meg magyarul írja, hogy frissít 300 alkalmazást.
 :shock: Ó b@sszus, elfelejtettem az Odin előtt CWM-ből adat, cache és dalvik cache törlést.  :-[
Na mi lesz ebből? Egyelőre semmi.  :ok: Megvan az összes programom, adatom, beállításom, és egyelőre nem fagy semmi.
Végül is no wipe ROM, de nem gondoltam, hogy egy 2.3.5 KI3-ra így törlések nélkül simán rátelepítve jó lesz.  :D
Igaz így maradt a korábbi háttér és lockscreen képernyő.
Ha lesz valami gubanc, majd beszámolok.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S5 SM-G900F
  • PDA ROM: SlightROM v2.3
« Reply #28 Dátum: 2012, 03 27, 19:46:29 »
Feltettem kíváncsiságból anzo XXLPQ_PFC_STOCK romját. Itt semmi gond az usb kapcsolattal, sőt megy siyah kernellel is. Tehát a lightening romban van valami guzmi. Nektek ment az usb kapcsolat a számítógéppel? Mármint az sd kártya "felcsatolása" funkcióra gondolok konkrétan.

Nem elérhető Time

« Reply #29 Dátum: 2012, 03 27, 20:53:07 »
Nekem megy gond nélkül az USB csatlakoztatás. Látja a PC az SD kártyákat.   :)

Viszont a kezdeti örömöm addig tartott, míg a Titanium Backupot el nem indítottam próbaképpen. Na ettől kész, lefagyott.
Már az újraromoláson gondolkodtam, de előbb rátettem a legújabb CF-root kernelt. Ez szerencsére helyreütötte.
Tudtam uninstallálni a Titaniumot, azóta megint jó minden.  :ok:
Így utólag és egyelőre talán így jártam a legjobban, hogy adat törlés nélkül simán csak rátettem a régire a Lite'ninget.
Azért egy dalvik cache törlés tényleg nem ártott volna, de így is jónak tűnik.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #30 Dátum: 2012, 03 28, 08:28:50 »
Jön a Lite'ning ROM v2.4 :ok: (download will be available soon.... work in progress)

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #31 Dátum: 2012, 03 28, 18:58:48 »
Én le akartam tölteni a 2.3-at, de a 2.4-nek a letöltő linkje jön be. Szóval most azt töltöm, csak nagyon lassú... :(
Mercury

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #32 Dátum: 2012, 03 28, 20:25:57 »
Meg is szakadt és most már csak a 2.3-ast lehet elérni. Viszont nálam az is megszakad folyamatosan. Nincs valami alternatív letöltési hely hozzá? :hmm:
Mercury

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #33 Dátum: 2012, 03 28, 22:52:38 »
Lenne egy kérdésem:

Az akkumulátorhasználatnál nálam ilyen sávok vannak egy fekete csíkkal a közepén. Ez normális, vagy valami össze van kavarodva? Mert így elég érdekesen néz ki...
Mercury

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #34 Dátum: 2012, 03 29, 18:09:27 »
2.4 hibás volt.
De elérhető már a 2.5  :D
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető Time

« Reply #35 Dátum: 2012, 03 29, 18:55:26 »
A lockscreenen a 2.5-nél szöveget ír, hogy simogassam a kijelzőt dia beállítás mellett.
A 2.2-nél animált ikon volt jobbra feloldás, balra meg kamera.
Ez mitől változott? Jkay nemigen volt ezeken. Esetleg a CF-root kernel?

Nem elérhető Time

« Reply #36 Dátum: 2012, 03 29, 22:37:55 »
A 2.5 mellett fagyott, leállt az e-mail kliens.
Visszatettem a 2.2 verziót.

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #37 Dátum: 2012, 03 30, 12:47:35 »
Nekem is fagyott, amíg nem cseréltem kernelt.
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető Time

« Reply #38 Dátum: 2012, 04 01, 14:10:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is fagyott, amíg nem cseréltem kernelt.
Azt nem írtad, milyen kernelt tettél a Siyah v3.0 beta7 helyett, de gondoltam teszek egy próbát, mert a Lite'ning 2.2 mellett pedig a Samba filesharing fagyott.
Gondoltam hátha, és még közben olvastam valahol, benne is van az update-ek közt, hogy lehet cserélni lockscreent is az LRToolboxszal.
Feltettem a 2.5-öt, és az e-mail kliens fagyott, mint várható volt.
A Samba is hasonló, mint korábban, de annyiban más, hogy a 3. leállás és futtatás után mégis elindult rendesen. Tudtam is csatlakozni a PC-vel wifin.  :)
Az LRTolboxszal hiába tettem fel akár az ICS lockscreent, akár a stockot, nem változott semmi, pedig újraindult, és CWM-ben pakolt fel dolgokat. Igaz az üzenetet nem tudtam elolvasni a gyors újraindulás miatt.
Ezután gondoltam a kernelcsere hátha megoldja az e-mail fagyást. A CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5 kernelt toltam rá, de az e-mail nem változott, fagyott.  :(
A Samba hasonló, de végül is ment.
Így tehát nem jött össze, és visszaraktam CWM-ből a 2.2 mentését.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: [ROM] Lite'ning Rom v2.6 XWLP4 - Fast as Lightning
« Reply #39 Dátum: 2012, 04 04, 15:34:06 »
2.6, XWLP4 tölthető, első hsz. frissítve. :ok:

Nem elérhető Time

« Reply #40 Dátum: 2012, 04 04, 19:37:17 »
Ha jól vettem ki a fórumából, ennél a 2.6 verziónál is FC-zik a stock e-mail kliens.
Állítólag jó lesz, ha törlés van, és itt valószínűleg nem a cache partícióra és a dalvik cache-re gondolnak, mert az smafu. Utóbbit meg úgyis törli, ahogy az első bootnál látom.
Hanem az adattörlésre is. Na szép, "full wipe" kell, hogy jó legyen egy no wipe ROM.  ???
Már amennyiben igaz.

Persze lehet más email klienst telepíteni.
Most a 2.2-nél az email jó, a Siyah 3.0 rc2 mellett 3. indításra megy a Samba is. A CF-rootnál a Samba nem tudott rendesen elindulni.
Majd próbálkozom akár a 2.6-tal vagy az újabbakkal még, mert egyébként tetszik ez a ROM.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #41 Dátum: 2012, 04 05, 08:06:43 »
A 2.6-os verzió nálam már reggel óta kétszer fagyott.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
« Reply #42 Dátum: 2012, 04 05, 10:30:30 »
Hali mindenkinek.
Kérlek benneteket magyarázzátok meg nekem a következő jelenséget. Egyes romoknál ahogy frissítem a telóm az oldalra lapozgatás furcsa módon néha fordítva indul lapozni mint ahogyan elhúzom az ujjam a kijelzőn, vagy csak megmozdul és vissza ugrik. 6.1 például nagyon szépen reagál de talán azóta egyik sem reagál olyan szépen. 2.6 pedig katasztrofális. Mi lehet ennek az oka vagy mi a megoldása. Minden választ előre is köszönök.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
« Reply #43 Dátum: 2012, 04 06, 09:00:55 »
HÁT NEM EGY AKTÍV FÓRUM.

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #44 Dátum: 2012, 04 06, 09:32:35 »
HÁT NEM EGY AKTÍV FÓRUM.

Szerintem eléggé aktív, csak valószínűleg nem tudják mire gondolsz. Esetleg a fejlesztői beállítások alatt az "ablakanimációk skálázása" és/vagy a "áttűnésanimációk skálázása" túl magasra van állítva.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #45 Dátum: 2012, 04 06, 09:34:46 »
Akkor válaszolok, legyen egy kis aktivitás. ;)
A 6.1 még 2.3-as rom volt, ez meg 4.0. Kb. ezzel meg is válaszoltam a lapozásos, laggolásos kérdésedet. Többen meg fognak kövezni, de még nem született olyan ICS rom, sem gyári, gyári vagy aosp alapú főzött, ami felvehetné a KI4 utáni, különösen az LA sorozatú GB cuccokkal a versenyt. De a 6.1 KH3 alapja sem volt már rossz. A jégkrém romok ilyenek: laggolnak, nem reagálnak elég gyorsan, megállnak, fagynak. Ha megnézed, hogy a telefon megjelenési KDD után mennyi rom volt a KI4-ig, akkor ennyi fog kelleni a 4.0-ás jó fw-hez is. Sok. 1-2 hónap. :-X De lehet reménykedni azért, hátha egy dev (ki)talál egy - két megoldást, hogy ezeket a bosszantó dolgokat megoldja. :ima:

Nem elérhető daruma

• PFC Fan
« Reply #46 Dátum: 2012, 04 06, 09:44:21 »
Én is így voltam eleinte, de azért az utóbbi időben találtam olyat ami stabil. A wanamlite szerintem stabil pl. Viszont a cm9 bár egy darabig használtam a legutóbbi frissítés után többször fagyott. A lighteninget is használtam, de a legutolsó frissítés után az is fagyogatott. Ez persze lehet, hogy a kernelnek is köszönhető, mert a BLN támogatás miatt a siyah-ot, vagy abyss szoktam feltenni. Most az abyss-t tesztelem.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
« Reply #47 Dátum: 2012, 04 06, 20:09:25 »
sonyz7 Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod.
Nem keresgetnék tovább ha megtaláltam volna már az igazit. 6.1 pedig már szinte az volt kivéve a GPS és a headsett kezelését. Nagyon sajnálom hogy nem folyatta tovább.
Ha szerinted a türelem a megoldás akkor én csak várok és próbálgatok. Én csak egy átlag felhasználó vagyok  akinek nincs ideje ennél jobban belemászni a dolgokba meg különb már így is csesztet az asszony a sok mobilozásért. Szóval bocsi ha láma kérdés volt.
Még egyszer nagyon köszi.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Re: Re: [ROM] Lite'ning Rom v2.6 XWLP4 - Fast as Lightning
« Reply #48 Dátum: 2012, 04 06, 20:38:39 »
sonyz7 Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod.
Nem keresgetnék tovább ha megtaláltam volna már az igazit. 6.1 pedig már szinte az volt kivéve a GPS és a headsett kezelését. Nagyon sajnálom hogy nem folyatta tovább.
Ha szerinted a türelem a megoldás akkor én csak várok és próbálgatok. Én csak egy átlag felhasználó vagyok  akinek nincs ideje ennél jobban belemászni a dolgokba meg különb már így is csesztet az asszony a sok mobilozásért. Szóval bocsi ha láma kérdés volt.
Még egyszer nagyon köszi.
Nem volt láma egyáltalán! ;)
Tényleg az a baj, hogy a jó ICS romok még váratnak magukra. Ha váltanál a lite'-ról, akkor válaszd a gb romok közül vagy a checkromot, vagy a hyperdroidot. Mind a kettő kiváló rom! :D

Tapatalk

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM] Lite'ning Rom v2.7 XWLP7 - Fast as Lightning
« Reply #49 Dátum: 2012, 04 11, 09:54:45 »
2.7 - XWLP7 1 hsz frissítve! :taps: