Én azt mondom, hogy ezt a v2.8-at inkább hagyjuk ki.
Már aki használja ezt a LitePro féle főzöttet egyáltalán. Mert itt ebben a fórumban nem nagyon mozog a topicja, bár én kitartok mellette.
Mellesleg már a GB-n is olyat használtam, amit elég kevesen, a Touch X-et.
Visszatérve a 2.8-ra, aki mégis felrakja, az csak full wipe után tegye fel. Különben bugos. Full wipe esetén talán jó, ami elég ciki egy állítólag no wipe-os ROM-nál.
Ahogy elsőnek újrabootol és felépíti a Dalvik cache-t, akkor nem a szokásos üzenetet írja ki, hanem ahogy végigmegy a programokon a nevük helyett számmal jelezve az alábbi üzenet van:
A(z) x megsértette az önkorlátozási StrictMode irányelvet. (Mások ugyanezt jelezték.)
Ezután jön az optimalizálás, és látszólag mégis működik minden, kivéve ami lefagy.
Ilyen a tárcsázó, és ezt írták is a fórumán. Állítólag az adattörlés helyrehozná.
De amelyik app lefagy, a képernyő üzenetnél nem a programnév szerepel, hanem pl. a %1 változó.
Nekem a Samba továbbra is fagyogat, de később elindulva működik.
Volt aki drasztikus akkufogyást jelzett, de az talán lehet, hogy nem közvetlenül és kizárólag a ROM hibája.
Nincs egybegyúrva a Siyah kernellel sem, utólag kell feltenni, persze nem gond.
Szóval valószínűleg ez a v2.8 Lite'ning egy kicsit elhamarkodott kiadás.
Még egy. Az androidos T-Home Műsorújság a szolgáltató miatt nem tud felvételt beállítani, ez az internetes része nem működik néhány hete.
Legalább ez nem ROM hiba.