0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy android 2.3.3 ra felmegy e az ics meg hogy hogy jutok el oda hogy feltegyem a telora mert az odinnal nem jutok sehova mert irják hogy tedd fel a cwm-et de azt nem kezeli a telo sem az odin tehát ha valaki részletesen le tudnál irni hogy mi kell hozzá milyen progi mivel mit kell csinálni mit honnan szedjek le meg kell e hozzá számítógép a telepitéshez akkor azt megköszönném mert reggel 8 óta fórumozok meg youtube videokat nézek de eddig semmi hasznos köszi elöre is.
rém egyszerű! You are not allowed to view links. Register or Login kernelt odinnal tedd fel: tar-t PDA-hoz tallózd, re-partnál NE legyen pipa (emiatt a pit file sem kell) telot DL-ben rádugod, majd miután felismeri start, kb 1-2 perc (se) lefut és kész, lesz cwm-es recovery-d! a roothoz ezután a marketből még le kell szedni a superuser appot.Tapatalked from TsunamICS
sikerült nagyon köszi Fehér Norbertnek és mindenkinek aki segítet az volt a hiba hogy rosz volt a kernel.
Ne törd magad. Egyrészt 2 napig nem érdekelte mit magyarázunk, másrészt tegnap Jaffika89 kvázi megcsinálta helyette...
Nah mostmár ugyjrahúzom én is az SGS-t:) mit ajánlotok? RemICS-t vagy CM9-et?
Nekem a RemICS most szépen zenél.
Néhány hete kizártnak tartottam volna, de Remics 1.3.1. Kernelt meg próbálgasd, nekem pl, a Devil3 1.0 tökéletes a swappel, míg sokaknak (még marcedlinek is, és ez nagy szó) a sema jött be jobban.
a sema kernelt azt odinnal kell már feltenni? pda-hoz betallóz? mert recoveryben nem akarja felismerni a kernelt.
Nem, cwm-es.
pedig az istenért se ismeri fel cwm-ben:S pedig én az ICS-set töltöttem le:D
És melyiket szedted le? A tart vagy a zipet?
ááááááááááááá mekkora állat vagyok.. köszi!:))) még egy kis segítség: a simen lévő számokat hogy lehet itt előcsalogatni?
Előfordul. Személyek -> menü gomb -> importálás
nah érdekes mód igy már felszaladt a sema:) nah akkor elvileg már a tel szám is meglesz:) minden mást megtaláltam:) remélem nekem azaz az asszonynak is beválik:) köszönöm a segítséged!:)
Nincs mit. És próbáld ki a devil kernelt is.
azzal volt alapból de mivel a semat ajánlottad ezért feltettem azt:) de már 5perce csak a kezdőképet látom mióta feltettem a sema-t az normális? ennyi ideig nem szokott bootolni:D pedig volt FR:)
Én csak azt mondtam, sokaknak az a jó. Nekem pl a devil. Elsőre szerintem jó, bár én ott szoktam hagyni, ilyenkor csinálok mást.
Sziasztok. Tudom nem ide tartozik,de nem találtam a kérdésemre normálisan pörgő topikot. Annyi lenne a kérdésem hogy esetleg nem e tudja valaki hogy lehet külön cserélni a külső ezüst keretet,vagy csak érintővel és kijelzővel együtt???
nekem már volt kijelző cserém, a keret maradt, szóval lehet.
akkor vagy nem cserélték ki, vagy nagyon ügyesek voltak a szervizben, ugyanis az egész kijelző blokk (keret / üveg / panel / home gomb + softkey-k) egybe van ragasztva és csak tördeléssel avagy vágással lehet leszedni a "króm" keretet!