az a baj hogy ti mind azt hiszitek hogy mindenkinek pik pak megy ez az egész de ugy nem lehet elmagyarázni hogy mindent leirsz röviditve meg hogy olvasd el pl ha a faq is ki lenne egészitve képekkel tudjátok "prtsc" akkor a kezdö is tudná mit hova nem hogy odin ott ez meg az pl azt sem mondtátok hogy egy bizonyos rom hoz jó e mindenféle kernel vagy csak a hozzá való a jó.ezt sem tudom kitalálni magamtól tehát ezért nem sikerül nekem bár felraktam csak nem volt térerö mert a mobilhálozathoz azt irta,hogy gprs. meg az imei számom is megváltozott de majd valahogy megprobálom megoldani youtube videorol ott legalább mutatják hiába angol. mert ezek szerint az anyanyelvemen senki nem tudja részletesen elmagyarázni.
Belinkelték neked, hogy mit kell csinálni az IMEI ügyében. Elolvastad? Megcsináltad?
FAQ-t elolvastad? Benne van, hogy mit kell csinálni odinnal, zippel, egyébbel.
Annyi fáradtságot sem veszel, hogy úgy írd le amit írsz, hogy ne kelljen mindent háromszor elolvasni, mire megértjük.
De nem, te továbbra is vársz, hogy majd valaki innen távgyógyítással megoldja helyetted, és megsértődsz ha mégsem. Miből gondolod, hogy nincs a többieknek (és nekem is) jobb dolga ennél?