2024, 11 25, 22:18:31

Szerző Téma: Samsung Galaxy S i9000 Android 4.0 ICS ROM-ok  (Megtekintve 95718 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sancho

• Vendég
Samsung Galaxy S i9000 Android 4.0 ICS ROM-ok
« Dátum: 2012, 02 03, 16:09:17 »
Összegyűjtöttem az aktuális ICS ROM-okat és kernel változatokat.

* - van helyi topikja

ROM
Kernel
Ha valami kimaradt, és szerinted érdekes, hasznos, vagy a fentiek közül bármelyik gázos, jelezd! Köszi a nép nevében! :D

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
Re: Samsung Galaxy S i9000 Android 4.0 ICS ROM-ok
« Reply #1 Dátum: 2012, 02 03, 20:28:14 »
Csak egy észrevétel: az első kernel Devil, nem "Devli"
De köszi a gyűjteményt!

Sancho

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2012, 02 03, 20:37:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak egy észrevétel: az első kernel Devil, nem "Devli"
De köszi a gyűjteményt!
Tnx, javítom.

Nem elérhető Swenk

• Nem: Férfi
  • PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #3 Dátum: 2012, 02 07, 20:29:10 »
Köszönöm ezt a számomra hasznos összefoglalást.

Nem elérhető Next0415

• PDA: Samsung galaxy s gt i9000
  • PDA ROM: I9000xwjs7
« Reply #4 Dátum: 2012, 02 09, 20:40:40 »
Ezek közül melyik a legstabilabb, leggyorsabb, legjobb rom?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #5 Dátum: 2012, 02 10, 09:37:46 »

egyik sem. Minden használat-függő, és mindegyik alfa/béta állapotú.

Én a CM9-et használom, az nekem stabil és jó, sancho a teamicssgs-t használja, neki stabil és jó.

Próbáld ki őket szép sorban :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
« Reply #6 Dátum: 2012, 02 10, 13:34:42 »
Ahogy marcedli is írja, mindegyik jó, és mindegyik rossz valahol. Sok éves tapasztalatom az, hogy kevés olyan főzött ROM van, mely valóban teljes funkcionalitást ad egy PDA-n, és kellően stabil. Ez is főzött ROM, ráadásul ICS, mely még gyerekcipős. Próbálgasd a ROM-okat. Ha valamelyik éppen Neked megfelel, hagyd fent. Arra számíts, hogy 1-2 hetetne jönnek ki az új verziók, mely nem upgrade-elhetőek simán, azaz mindent teljesen újra kell telepíteni. Aki szereti az ilyen körülmények között is a kihívásokat, vágjon bele. Aki csak nyafog, ha lag-olni kezd a készülék, közelébe ne menjen ilyen ROM-oknak. ;)

Amúgy én az Team ICSSGS és a Onecosmic-féle ICS változatokat váltogatom. Most éppen Onecosmic RC4.1, mert az ICSSGS 4.1 már nagyon lassú volt. De már látom, hogy feltolták az RC4.2-t, így lehet, hogy a hétvégén azt teszem fel újra. :) Az RC3.1 pár hibát leszámítva jó volt, majd az RC4 javított sok hibát, de volt két nagyon bosszantó hiba. Az RC4.1-ben ezeket is orvosolták, de lassú lett. :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Samsung Galaxy S i9000 Android 4.0 ICS ROM-ok
« Reply #7 Dátum: 2012, 02 10, 15:35:54 »
Ahogy marcedli is írja, mindegyik jó, és mindegyik rossz valahol. Sok éves tapasztalatom az, hogy kevés olyan főzött ROM van, mely valóban teljes funkcionalitást ad egy PDA-n, és kellően stabil. Ez is főzött ROM, ráadásul ICS, mely még gyerekcipős. Próbálgasd a ROM-okat. Ha valamelyik éppen Neked megfelel, hagyd fent. Arra számíts, hogy 1-2 hetetne jönnek ki az új verziók, mely nem upgrade-elhetőek simán, azaz mindent teljesen újra kell telepíteni. Aki szereti az ilyen körülmények között is a kihívásokat, vágjon bele. Aki csak nyafog, ha lag-olni kezd a készülék, közelébe ne menjen ilyen ROM-oknak. ;)

Amúgy én az Team ICSSGS és a Onecosmic-féle ICS változatokat váltogatom. Most éppen Onecosmic RC4.1, mert az ICSSGS 4.1 már nagyon lassú volt. De már látom, hogy feltolták az RC4.2-t, így lehet, hogy a hétvégén azt teszem fel újra. :) Az RC3.1 pár hibát leszámítva jó volt, majd az RC4 javított sok hibát, de volt két nagyon bosszantó hiba. Az RC4.1-ben ezeket is orvosolták, de lassú lett. :D

csak annyit pontosítanék, hogy a cm9 (teamhacksung) heti frissítése nowipe, tehát ott nem kell elölről kezdeni (persze probléma bármikor adódhat, és akkor jöhet a wipe)

icecreamed - tapatalked
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sancho

• Vendég
Re: Re: Samsung Galaxy S i9000 Android 4.0 ICS ROM-ok
« Reply #8 Dátum: 2012, 02 10, 15:46:25 »
csak annyit pontosítanék, hogy a cm9 (teamhacksung) heti frissítése nowipe, tehát ott nem kell elölről kezdeni (persze probléma bármikor adódhat, és akkor jöhet a wipe)

icecreamed - tapatalked
Nem kell, kivéve, amikor kell... ez jó! :D

Nem elérhető Over

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #9 Dátum: 2012, 02 10, 16:03:59 »
Na egy kis semaphore kernel tesztverzió ICS-re, jó lesz ez. :)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #10 Dátum: 2012, 02 12, 11:21:14 »
Érdemes ezeket is kiemelni szerintem:

Slim ICS: You are not allowed to view links. Register or Login
AOKP-android: You are not allowed to view links. Register or Login
illetve egy MIUI változat:
ASNET MIUI V4 i9000: You are not allowed to view links. Register or Login
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető iistvan91

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung's ICS Port for Galaxy S (BUILD 14)
« Reply #11 Dátum: 2012, 02 12, 17:05:09 »
Ezt se felejtsük ki: You are not allowed to view links. Register or Login

Eddigi legjobb amit használtam.

Sancho

• Vendég
« Reply #12 Dátum: 2012, 02 12, 17:28:53 »
Uraim! Felvettem mind a 4 ROM-t és a Sema kernelt is. :) :ok:

Sancho

• Vendég
« Reply #13 Dátum: 2012, 02 13, 15:54:12 »
Itt egy komoly ROM lista, bár ebben minden benne van:
You are not allowed to view links. Register or Login :ok:

Nem elérhető Swenk

« Reply #14 Dátum: 2012, 02 14, 20:04:20 »
Uraim! Felvettem mind a 4 ROM-t és a Sema kernelt is. :) :ok:

Húú, Te tudsz valamit, de nagyon. :shock: ...és a romváltó ikont, vagy romváltó widgetet tettél az asztalra? :D :taps:

Na, ok, akkor most komolyan: tennél egy szubjektív sorrendet a romok között?  Kösz, ha van erre időt. Érdekes lenne, hogy mit tapasztaltál.

Nem elérhető kuszi

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #15 Dátum: 2012, 02 16, 22:37:20 »
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ezeket az ICS romokat milyen alapra kell feltenni? vagy ez függ attól is hogy melyik változatot szeretném kipróbálni?
És ha mondjuk nekem most 2.3.7 CM7 van fenn arra fel lehet e tenni vagy inkább cseréljem le és rakjak alá egy másik alapot?
Valakinek valami tapasztalat azzal kapcsolatosan hogy mindegyik változatnál megy e rendesen a GPS.
Előre is köszi

Nem elérhető Swenk

« Reply #16 Dátum: 2012, 02 16, 23:04:23 »
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ezeket az ICS romokat milyen alapra kell feltenni? vagy ez függ attól is hogy melyik változatot szeretném kipróbálni?
És ha mondjuk nekem most 2.3.7 CM7 van fenn arra fel lehet e tenni vagy inkább cseréljem le és rakjak alá egy másik alapot?
Valakinek valami tapasztalat azzal kapcsolatosan hogy mindegyik változatnál megy e rendesen a GPS.
Előre is köszi

Nekem ezeknél a romoknál nem volt még probléma a gps-szel.

Sajnos, vagy inkább szerencsére többféle alapra készült ICS romok vannak./MIUI, CM.../ Van teamhacksung, icssgs,miuics, meg a fene tudja már, hogy mennyi. Szinte naponta jönnek újak, meg módosítások.  Az az igazság, hogy csak kapkodom a fejemet....Arról ábrándozom, hogy milyen tutti lenne, ha ez a sok kiváló fejlesztő egyszerre összedugná a fejét, és csinálna egy jó kis portot sgs-re. Abban bízom, hogy előbb-utóbb megszületik az igazi. Ezzel együtt vannak már napi használatra alkalmas romok. Jelenleg pakolgatom egymás után az újabbakat, a jobbnak tűnő megoldásokat. Az a jó, hogy alkotóik  minden verzió esetén részletes útmutatást adnak arról/is/, hogy a különféle előzmény-romokra milyen módon kell feltenni az adott ICS romot. Ezt kell pontosan, lépésről lépésre követni, akkor jó lesz. Legalább is én így gondolom.

Nem elérhető Swenk

« Reply #17 Dátum: 2012, 02 16, 23:13:20 »
Na igen, mialatt ezt írtam, született egy újabb  ICS rom-mod.

Ezen az oldalon további 7 romot találtam:

Ebből mi lesz....  :D, csak bírja szegény device a gyűrődést. :shock:

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #18 Dátum: 2012, 02 17, 07:35:47 »
Na igen, mialatt ezt írtam, született egy újabb  ICS rom-mod.
...
Ebből mi lesz....  :D, csak bírja szegény device a gyűrődést. :shock:

ha mindenki elkezdi linkelgetni a romokat, semmitmondó tartalommal lesz tele az oldal, mellesleg ha olvasol láthatnád hogy a legfelső csak portugal-ra javított változat. a többit meg így is megtalálja mindenki. bocs az offért csak néha zavaró hogy 50 hozzászólást kell letekernem efféle semmit nem érő dolgok miatt.

Sancho

• Vendég
« Reply #19 Dátum: 2012, 02 17, 09:25:55 »
Húú, Te tudsz valamit, de nagyon. :shock: ...és a romváltó ikont, vagy romváltó widgetet tettél az asztalra? :D :taps:

Na, ok, akkor most komolyan: tennél egy szubjektív sorrendet a romok között?  Kösz, ha van erre időt. Érdekes lenne, hogy mit tapasztaltál.
Nem, nem tennék sorrendet. :) Az Onecosmic ROM-jával kezdtem, majd az ugyanazon alapon működő, de a StockPlus extrák nélküli Team ICSSGS változatot használom. Az RC4.2 ROM nagyon jó, semmi gondom vele, hozzá Semaphore 0.81 kernel. Egyszerűen napi használatra tökéletes. :)

Nem elérhető kuszi

• PFC Fan
« Reply #20 Dátum: 2012, 02 17, 17:30:38 »
Sziasztok!
Sikeresen felraktam a Team ICSSGS semaphore kíséretében. A kérdésem az lenne hol tudom átállítani a felső információs sávot? mert nálam a megjelenésbe nincsen ilyen lehetőség. Amit szeretnék hogy százalékosan mutassa az aksit illetve kitenni a felső sávba a gps, wifi, ikonokat hogy ne képernyőn keljen neki kint lenni.
Vagy fel kell tennem valamit pluszba hogy ilyne dolgokban változtatni tudjak?
Előre is köszi

Sancho

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2012, 02 17, 19:32:08 »
Sziasztok!
Sikeresen felraktam a Team ICSSGS semaphore kíséretében. A kérdésem az lenne hol tudom átállítani a felső információs sávot? mert nálam a megjelenésbe nincsen ilyen lehetőség. Amit szeretnék hogy százalékosan mutassa az aksit illetve kitenni a felső sávba a gps, wifi, ikonokat hogy ne képernyőn keljen neki kint lenni.
Vagy fel kell tennem valamit pluszba hogy ilyne dolgokban változtatni tudjak?
Előre is köszi
Amit keresel, az nem része az alap Androidnak, a gyári Galaxy S 2.x ROM-okon is a Samsung tette rá. Azonban a Widgetsoid2.x tökéletesen megoldotta nekem ennek hiányát: You are not allowed to view links. Register or Login :ok:

Nem elérhető kuszi

• PFC Fan
« Reply #22 Dátum: 2012, 02 18, 16:24:18 »
egy gyors kérdés!
Probálkozásképp a semaphore menüjében feljebb állítottam a proci frekit és azóta nem igazán akar elindulni maga a rendszer. Eljut a betöltésig de ott azt írja ki hogy nem tudja futtatni magát az android rendszert. Melyik megoldás lehet a legegyszerűbb hogy visszavarázsoljam a működést bele?
TEAM ICSSGS

Sancho

• Vendég
« Reply #23 Dátum: 2012, 02 18, 16:32:27 »
egy gyors kérdés!
Probálkozásképp a semaphore menüjében feljebb állítottam a proci frekit és azóta nem igazán akar elindulni maga a rendszer. Eljut a betöltésig de ott azt írja ki hogy nem tudja futtatni magát az android rendszert. Melyik megoldás lehet a legegyszerűbb hogy visszavarázsoljam a működést bele?
TEAM ICSSGS
Pakold újra a kernelt.

Nem elérhető kuszi

• PFC Fan
« Reply #24 Dátum: 2012, 02 18, 16:35:07 »
És hogy tudom rátenni a kernelt a telefonra. Mert amikor feltettem letöröltem. Tegyem rá az sd kártyára és onnan is fel tudom tenni újra vagy van egyéb módszer is ami müködik