TUDOM! , hogy nem ez a hirdetési rovat, de egyrészt figyelem felhívás, másrészt hátha valakit érdekel:
Akinek fontos a rádió:
NE használja ICS alatt, mert egy óvatlan mozdulattal kikészítheti a hangszórót. A telefonom előbb torzan szólt - most meg már sehogy. Fejhallgatóval tökéletesen működik, de a csengőhangot ugye nem ott várjuk....
Minden más üzemképes, gyors, stb. jelenleg JW5-ös ROM van rajta.
. A készülék maga karcmentes, (kijelző fóliás) de a hátlap utángyártott, fehér amit most meg is repesztettem mérgemben. (Alig látszik, de szólok.) Adom hozzá ez eredeti, szintén repedt gyári hátlapot. Minden papírja, doboza, stb-je megvan (lehet, hogy a fülest elkavartam, de a próbához hozok egyet.) GPS gyorsan fog jelet, kijelző hibátlan.
H a valakit érdekel
25,000-ért viheti. Adok hozzá, vagy akár külön ha kéred - egy kb. 2 hónapos utángyártott akksit 2000-ért. (Speedshop-os, számlás, dobozos. )
Fix ár, nem alkudozom, állítólag olcsón be lehet szerezni a hangszórót és szintén állítólag nem nagy cucc a csere, nekem se időm, se energiám szervizbe hordani, vagy buherálni, vagy szórakozni vele.
ELNÉZÉST AZ OFF-ért, de talán itt (is) jó helye van a figyelemfelhívás miatt - Nálam jobban vigyázzatok a gépetekre!!!!!
Átvétel: Budapest Északi fele, Dunakeszi, Szentendre, Esztergom. NEM POSTÁZOM. Részleteket emailben, (You are not allowed to view links.
Register or
Login - kérésre képet küldök.)