Üdv Mindenkinek!
A mai napon reggel felraktam a TsunamICS_
1.8.1_AOKP_build-33.zip-et (i9000ZSJPG Rom és a hozzá tartozó 3.0.8 MNICS-143LR kernel).
Nos, az eddigi tapasztalatom, hogy a Rom stabilan működik. Eddig egy problémám volt vele, amikor a kihangosítást próbálgattam, ki-be nyomkodtam, akkor elvesztettem a GSM jelet (eltűnt a szolgáltató, csak a reset segített), viszont újra nem tudtam előhozni ezt a hibát. Sebességével elégedett vagyok, gyors, pedig "csak" az alapbeállításokat használom. AZ akku időt igazából nem tudom még felmérni, hozzávetőlegesen 65-70% szinten végeztem el a Rom cserét kb. 8.30 óra körül, d.u. 14.40 körül dugtam fel a töltőre (24%-on állt), de addig viszont mindent nyomkodtam rajta
(WiFi, Bt, GPS, beállítások, programok telepítése, tesztelése stb....)
A Semaphore_ICS_1.1.1-et ugyan letöltöttem, de még nem cseréltem le, mivel működik ezzel is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem, hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a ( 3.0.8 MNICS-143LR) kernellel kapcsolatban. Megtartsam-e, vagy az itt lévő többségre hallgatva, cseréjem le a Semaphore-ra. Tudom, ez mindig szubjektív megítélés, de a tapasztalatokra volnék kíváncsi.
Köszönettel: CopA.
ui.: A további tapasztalataimat a későbbiek során leírom
-amennyiben érdekel Benneteket.