0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Ez miez??:You are not allowed to view links. Register or Login
Este új rom:We got our hands on I9100XXLPJ small update of XXLPH release tonight.twitter/sammobile
Nekem meg, mióta kijöttem a fürdőből, ahol a kádban GTA3aztam egy órát, elkezdte azt csinálni, hogy Tölt.. Úgy, hogy közben nincs töltőn.. Mondom mi a fene.. Elhatároztam, hogy mivel amúgy is megjött már egy pár napja az LPH, hát romolok egyet... aha... A PC fel sem ismeri, Mobil Odinnal próbáltam, az meg lefutott, de utána csak recovery-s feliratokat lök az teló, hogy nem tudja csatlakoztatni se a data-t se az efs-t se chache se sdcard... Meglepődtem. Oké. Újraindít, azóta meg csak az a kép jön be, amit kikapcsolt állapotban töltőn mutat, amikor épp feldugod töltőre... Gép továbbra sem ismeri fel, Download mód van, de a pc nem ismeri, recovery bejön... Ilyenkor? JIG talán segít?
Hali Mi van a sammobil-al, eltünt egy csomó rom róla és egy ICS sincs fent You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginFent van az LPJ!
Ha multi CS akkor van benne magyar, igaz?
jnkább ,csak xeu,szerintem ,de majd kiderül,
Feltettem!Csak XEU van benne. Egyébként eddig ugyan az mint az LPH volt. Semmi változás nincs kinézetben. Talán egy picit gyorsabb.
CF-Rootot még nem láttatok hozzá?
Most néztem még nincs
EZT KAPJÁTOK KI!!!Ma újra működni kezdett az S2őm!!!!:D:D Erre most hív otthonról a család: Leégett a ház. Azt hittem először, hogy csak szórakoznak. De nem. Inkább leégett az a parasztház, amiről azt hittük, hogy végelgyengülésben csak összeroskad...
Ez még mindig beta?Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Igen! Az. Most már kb. 1 órája nyúzom folyamatosan, de semmi hiba nem jött elő rajta. Szerintem ez már felér egy véglegessel.Várom a CF-Root-ot.
Build date: February 14 2012 lehet ez is lph,csak átirták lpj-re, hogy most megint nyugi legyen,mert nem jön a hivatalos nem lepödnék meg.lehet hülyiteni a jónépet.
+1Az LPH, ha jól tudom febr. 9, tehát "5 nap fejlesztése" van ebben a verzióban....Háát nem tudom.