0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Miért lenne poén, ha visszateszitek a garis romot a megfelelő productkóddal akkor lehet Kies-en keresztül is frissíteni, ott az ikon mellette You are not allowed to view links. Register or Login
1 fájlos rom telepitéáse hogy a legjobb gbre rakni kell mellé esetleg bootloadert vagy pitet vagy mehet simán odinnal rá? vagy esetleg recoverybe nyomjak egy full formatot?
Tedd fel az XXJPJ-t,odinnal,és utána az 1 fájlosat.GB-ről így az igazi.
sziasztok xxlpb-re raknám fell, de jó lenne ha kipucolná a telót, de nincs kedvem 2 romot felrakni, valami ötlet? vagy ne foglalkozzak vele eltűnnek a hibák, nem lesz gond:d
Tegyél hozzá pit-et, és pipáld be a re-partitiont
sd-t ugye nem kell kivennem, ahoz nem nyúl? belső sdt azt gondolom törli
Nem tud véletlen valaki valamilen programot amivel a belső sd-n vissza lehet állítani a képeket (formázás után) :S voltam olyan ügyesElég ezt egy helyen is megkérdezned, ha tudna valaki már írták volna
Nem nyúlkál az semmilyen sd-hez, csak az ext4 particiot törli, és létre hozza újra. Igy pucolja a rendszert.
biztonság kedvéér rámásolom a gépre, suli után megy is fel:Djó backup progit tudtok? titanium nálam mindent elcsesz, csak a hívás, sms, meg adatforgalmat lenne jó lementenimeg talán a death rally állásom xd
értettem
Hogy van ez a produkt kód beállítás a tárcsázóval??
Nálam szarabb mint az LPH volt a com.google.process.gapps folyamat leáll,állandóan ez van.
wipe-ok voltak?
Előtte utána kódos.XDA-n szidják a lag/görgetés miatt. Meg hogy benne maradt pár developer cucc (pl. force gpu), amitől kifagy a galéria és még pár program.
a! Reggel teljes extázisban voltam, amikor megláttam a hivatalos ICS-t. Még arra is gondoltam, hogy gyorsan kiveszek egy nap szabit, és go home telepíteni. Viszont most, hogy ezeket olvasom kezditek elvenni a kedvem... A tököm kivan a Samsunggal. Nem hiszem el, hogy egy ekkora cég ilyen béna legyen.