2024, 11 27, 01:27:11

Szerző Téma: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ/XWLP7 - Hivatalos  (Megtekintve 327246 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXKP1/2/4/8/A XXLP1/2/6/B/H
« Reply #1375 Dátum: 2012, 02 25, 15:30:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez egy teljesen új dolog. A GB már egy "kiforrott" rendszer volt és így az SGS2-re nem volt nehéz ilyen jól optimalizálni. Nem mellesleg azért az első pár GB romok sem hozták azt a stabilitást, üzemidőt, amit a legutóbbiak, így a kernelekkel variálva már egész jó dolgokat lehet kihozni a készülékből.

Eljön egyszer az a pillanat, amikor azt fogod mondani, hogy soha többé GB, hidd el, de ez nem jön egyik napról a másikra. A Samsungnak sajnos még ilyen formában nem kellett volna kidobnia az ICS-t, de ez már üzletpolitika, nem látsz a dolgok mögé...

Tudom, pontosan ezt mondom.
Nagyon ígéretes, de egyrészt nem kész, másrészt a tweak-ek, amik kellenek szintén nem készek, sőt, azok a tweak-ek, amik a most bevezetett és nekem érthetetlen korlátokat tapossák el, szintén nincsenek készen.

Ahogy látom, ezt mondja más is, de letámadják, mert szerinte még erre nem fog váltani.
Tisztában vagyok a dolog nagyságával, de egyet tudni kell, nem ezek az apróságok a nagy dolog az ICS-ben, hanem a táblákkal való összehozás.
Akinek viszont nincs táblagépe, azt ez nem annyira hatja meg, pl. engem sem.

Én PDA szempontjából értékelem, abban meg egy KK5 a sok működő tweak-kel, kompatibilis progikkal, szabadon alakítható DPI-vel, GPS-sel messze jobb, ezen nem is fogok vitatkozni.

De újra leírom, próbáltam az LPB-t és LPH-t is, nekem mindkettő jó volt, csak még sok dolog kell ahhoz, hogy az legyen a végleges, mert ICS lesz, naná.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #1376 Dátum: 2012, 02 25, 17:50:38 »
Tudom, pontosan ezt mondom.
Nagyon ígéretes, de egyrészt nem kész, másrészt a tweak-ek, amik kellenek szintén nem készek, sőt, azok a tweak-ek, amik a most bevezetett és nekem érthetetlen korlátokat tapossák el, szintén nincsenek készen.

Ahogy látom, ezt mondja más is, de letámadják, mert szerinte még erre nem fog váltani.
Tisztában vagyok a dolog nagyságával, de egyet tudni kell, nem ezek az apróságok a nagy dolog az ICS-ben, hanem a táblákkal való összehozás.
Akinek viszont nincs táblagépe, azt ez nem annyira hatja meg, pl. engem sem.

Én PDA szempontjából értékelem, abban meg egy KK5 a sok működő tweak-kel, kompatibilis progikkal, szabadon alakítható DPI-vel, GPS-sel messze jobb, ezen nem is fogok vitatkozni.

De újra leírom, próbáltam az LPB-t és LPH-t is, nekem mindkettő jó volt, csak még sok dolog kell ahhoz, hogy az legyen a végleges, mert ICS lesz, naná.

Még annyit hozzátennék, hogy egyet léptek előre, kettőt hátra. Pl. a memóriakártya kezelés csapnivaló. TC nem látja, sokkal macerásabb másolni rá, nem annyira kézreálló.
Szerintem az ICS után gyorsan fog jönni a következő rendszer, vagy lesz valami forradalmi frissítés...
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető plasticbomb1986

• :D
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: ROM:XWLSN Kernel:Speedmod K5-7
« Reply #1377 Dátum: 2012, 02 25, 18:04:19 »

Ez alatt nem tudom, mit értesz, gyönyörűen látni, hogy külön vezérli a magokat.
Tisztán látható olyan is, hogy az egyes mag, tehát a második és nem a nullás, még nem fejezte be a dolgát, ezért még magasabb órajelen van, sőt a terhelése is magasabban van. Tehát szépen, kétmagosként dolgozik, ahogyan a Linux eleve több magra íródott anno.

Ezért kár várni jelentős teljesítmény növekedést az ICS-től és ezért nem lesz hosszabb akkuidő se tőle, mert simán tudja a GB pihentetni is a magokat, ha lehet.
Ez gyári kernellel is áll tapasztalataim szerint. Módosítottakkal meg végképp, ott lemehetsz 25MHz-ig és fel 1600MHz-ig, sőt az új governorok magukban tudják a pihentető funkciókat kikapcsolt kijelzőnél.

Ezek miatt nem találhatsz ma se gyorsabb, se takarékosabb ICS ROM-ot egy ebben jól működő GB ROM-hoz képest.

Az akkuidőkkel kapcsolatban pedig nagyon fontos, hogy nem ugyanazok az alkalmazások futnak mindenkinél, egyetlen procizabáló sunyi alkalmazás odavág az egésznek.
Kár tehát ezen vitatkozni is.

Két mag kihasználás.. ha jól emlékszem megoldódott legkésőbb akkor, amikor az ics forrását kiadták. Viszont GPU gyorsaítás nincs GB ben tudtommal..

Nem elérhető plasticbomb1986

• :D
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: ROM:XWLSN Kernel:Speedmod K5-7
« Reply #1378 Dátum: 2012, 02 25, 18:07:47 »
Még annyit hozzátennék, hogy egyet léptek előre, kettőt hátra. Pl. a memóriakártya kezelés csapnivaló. TC nem látja, sokkal macerásabb másolni rá, nem annyira kézreálló.
Szerintem az ICS után gyorsan fog jönni a következő rendszer, vagy lesz valami forradalmi frissítés...

CM9ben nem látja. Ez ott tény. De a gyáriban már az LPB is tökéletesen ment... Már itt is ott figyel az a bizonyos USB Storage menüpont az adatkapcsolatok egyebek alatt....

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1379 Dátum: 2012, 02 25, 18:11:42 »
meg azt tegyük  hozzá hogy ezek béta romok:) és ha a kisseb nem müködö bugokat nézem már akkor is jobb mint a gb-k gyorsabb szebb az aku idő meg fergeteges gbhez képest..:) a samu nem adott még ki semmit csak vállakozo kedvü tesztelőknek adták ki ezeket a bétákat nem kötelező még felrakni nem végleges hivatalos egyik rom sem:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1380 Dátum: 2012, 02 25, 19:34:34 »
meg azt tegyük  hozzá hogy ezek béta romok:) és ha a kisseb nem müködö bugokat nézem már akkor is jobb mint a gb-k gyorsabb szebb az aku idő meg fergeteges gbhez képest..:) a samu nem adott még ki semmit csak vállakozo kedvü tesztelőknek adták ki ezeket a bétákat nem kötelező még felrakni nem végleges hivatalos egyik rom sem:
+1  :ok:
es azert nagyon elfelejtitek, hogy a GB csak különbözö nem gyari kernelekkel muzsikal szepen.
+csak a fözött romok a jobbak a gyarinal, amik mar agyon vannak tuningolva es ket naponta vagy akar naponta frissites-frissites hatan.
Köszönöm, de nem kerek az ilyen GB romokbol.Örülök, hogy ez a beta ICS mar veri az alap GB romokat.  :)
Akkor ennel csak többet varhatok a hivatalostol.  :hmm: :p :taps: :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #1381 Dátum: 2012, 02 25, 20:42:49 »
Sziasztok!
Feltettem az LPH-t nekem tetszik, főként a NOVA launcher-rel.
Minden remekül működik amit eddig próbáltam, de egy gondom még adódott vele.
Lehet csak elsiklottam itt a fórumon fölötte, de engem zavar, hogy a facebook-ot mikor szinkronizálom, akkor a nevek szépen lejönnek, de arckép nem jelenik meg.
Ez mitől lehet?

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #1382 Dátum: 2012, 02 25, 20:52:02 »
es azert nagyon elfelejtitek, hogy a GB csak különbözö nem gyari kernelekkel muzsikal szepen.
+csak a fözött romok a jobbak a gyarinal, amik mar agyon vannak tuningolva es ket naponta vagy akar naponta frissites-frissites hatan.
Köszönöm, de nem kerek az ilyen GB romokbol.Örülök, hogy ez a beta ICS mar veri az alap GB romokat.  :)

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #1383 Dátum: 2012, 02 25, 21:01:56 »
+1 :taps:  :ok: Szerintem is már most jobb mint a GB  :taps:

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
« Reply #1384 Dátum: 2012, 02 25, 21:53:32 »
Felesleges összehasonlitani egy mèg hivatalosan ki sem adott rendszert egy több éves sokszor frissítettel. Ezt azért senki sem gondolhatja komolyan.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1385 Dátum: 2012, 02 25, 22:51:08 »

Nem-nem.
Nekem CF-root kernel van csak a gyári KK5-ön és minden nagyon jó. Akksiidő is, stabilitás és kompatibilitás is, minden tweak megy, én raktam, nem főzött ROM. JKAY, HomeMyHome, stb.
Ezt nem veri még semmilyen ICS.
De a végleges jó lesz szerintem is.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #1386 Dátum: 2012, 02 26, 00:13:30 »
Nem-nem.
Nekem CF-root kernel van csak a gyári KK5-ön és minden nagyon jó. Akksiidő is, stabilitás és kompatibilitás is, minden tweak megy, én raktam, nem főzött ROM. JKAY, HomeMyHome, stb.
Ezt nem veri még semmilyen ICS.
De a végleges jó lesz szerintem is.
Felesleges ezen vitatkozni, amiket leírtál ezeket mind tudja az LPH is...ennyi.
Inkább ezek már ilyen személyes vélemények, KK5 volt nekem is amit viszonylag sokáig használtam. Úgy is voltam vele, hogy arról a rom-ról semmire nem fogok váltani, de pl. én nem bántam meg, hogy most az LPH van fent.
Nekem az LPH jobbnak tűnik.

mod.: ja igen ami kimaradt, a KK5 nekem siyah kernellel volt és TBP-ban egy rakat alkalmazás fagyasztva volt. Most ezt a sebességet, ram használatot és akku időt simán hozza a KPH cf-roottal és 0 alkalmazás van fagyasztva.
Egyébként ami érdekes lehet, hogy több embertől is látom, hogy problémái vannak az LPH-val, ezeket viszont nem tudom hova tenni (vagyis van rá egy magyarázatom...)
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #1387 Dátum: 2012, 02 26, 00:54:19 »
Felesleges ezen vitatkozni, amiket leírtál ezeket mind tudja az LPH is...ennyi.
Inkább ezek már ilyen személyes vélemények, KK5 volt nekem is amit viszonylag sokáig használtam. Úgy is voltam vele, hogy arról a rom-ról semmire nem fogok váltani, de pl. én nem bántam meg, hogy most az LPH van fent.
Nekem az LPH jobbnak tűnik.

mod.: ja igen ami kimaradt, a KK5 nekem siyah kernellel volt és TBP-ban egy rakat alkalmazás fagyasztva volt. Most ezt a sebességet, ram használatot és akku időt simán hozza a KPH cf-roottal és 0 alkalmazás van fagyasztva.
Egyébként ami érdekes lehet, hogy több embertől is látom, hogy problémái vannak az LPH-val, ezeket viszont nem tudom hova tenni (vagyis van rá egy magyarázatom...)

+1 
Nekem is rendben van (kivéve 1 )   ÉS IGen is ott van mint 1 GB,lazán !!  / az az 1 , a stock névjegyzék.. kuka sötét. se kép se hang... kényszer bezár.. de ugy látom csak nálam....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1388 Dátum: 2012, 02 26, 07:06:41 »
valaki feldobhatna 1 videot,az lph-rol,mert neten nem találok,csak lpb-ét

utoljára nekem is az volt fent,de engem nem gyözött meg a gyorsasága 1 csöppet sem,kiváncsi lennék az lph-ra, de nem találok videot róla,sajna. :(

köcce

ui

ja és az a hiba van még,hogy elsö tárcsázásnál,csak fekete képernyö? mert lpb-én az is zavaró volt de nagyon,igaz csak az 1 sö tárcsázásnál volt,de rep mod után ,megint.

Nem elérhető lasse001

« Reply #1389 Dátum: 2012, 02 26, 07:57:39 »

utoljára nekem is az volt fent,de engem nem gyözött meg a gyorsasága 1 csöppet sem,kiváncsi lennék az lph-ra, de nem találok videot róla,sajna. :(

köcce

ui

ja és az a hiba van még,hogy elsö tárcsázásnál,csak fekete képernyö? mert lpb-én az is zavaró volt de nagyon,igaz csak az 1 sö tárcsázásnál volt,de rep mod után ,megint.
Tessék:

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #1390 Dátum: 2012, 02 26, 08:01:31 »

köcce

ui

Vagy tessék:

Ezt be is teszem az elsőbe.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1391 Dátum: 2012, 02 26, 08:07:17 »
köcce mind 2-öt,még a teló bug érdekelne,lpb-n elsötárcsázásnál fekete képernyö,fülhöz rak vissza csak utána jött elö a kép, sms ,1 -sö olvasásánál, felugrott a bill, na ezek vannak e még? mert engem zavartak.

köcce. :ok:

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #1392 Dátum: 2012, 02 26, 08:11:17 »
köcce mind 2-öt,még a teló bug érdekelne,lpb-n elsötárcsázásnál fekete képernyö,fülhöz rak vissza csak utána jött elö a kép, sms ,1 -sö olvasásánál, felugrott a bill, na ezek vannak e még? mert engem zavartak.

köcce. :ok:

Ezek már nincs jelen.  :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1393 Dátum: 2012, 02 26, 08:28:08 »
Ezek már nincs jelen.  :ok:

köszi. :ok:

most már erösen gondolkodok,rajta, már csak jkay, léphetne valamit, mert mostaniban, már tetszik ,hogy élöhátteret is ki lehet tenni a lock-ra,nem igazán szivesen bámulnám, a feloldás végigsimitással üzit rajta, erre nincs még megoldás amugy?

de erösen gondolkodok, ha lenne jkay-már tuti tenném is.

Nem elérhető lasse001

« Reply #1394 Dátum: 2012, 02 26, 08:55:44 »

most már erösen gondolkodok,rajta, már csak jkay, léphetne valamit, mert mostaniban, már tetszik ,hogy élöhátteret is ki lehet tenni a lock-ra,nem igazán szivesen bámulnám, a feloldás végigsimitással üzit rajta, erre nincs még megoldás amugy?

Én roothoz ezt ajánlom.Nálam tuti.

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #1395 Dátum: 2012, 02 26, 09:03:32 »
Én roothoz ezt ajánlom.Nálam tuti.
+1 tegnap rootoltam vele tökéletes  :ok:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1396 Dátum: 2012, 02 26, 09:18:29 »

ez mar majdnem uaz(Jkay):
You are not allowed to view links. Register or Login  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasse001

« Reply #1397 Dátum: 2012, 02 26, 09:59:25 »
ez mar majdnem uaz(Jkay):
You are not allowed to view links. Register or Login  :)
Én csak az aksi kijelzést csináltam meg hogy számmal is kiírja.Maradt az eredeti zöld.Ha valakit érdekel feltöltöm.

Nem elérhető csabastv

• PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNEA Stock
« Reply #1398 Dátum: 2012, 02 26, 10:22:58 »
Sziasztok,
Az lgCamera-t használja valaki?
GB alatt rendesen ment, de itt akár mit csinálok vele, a hangminősége katasztrófa. Így gyakorlaitlag nem lehet videózni, pedig korábba, csak emiatt (fix focus) használtam.
De ha valaki tud megoldás a gyár camera esetén, hogy ne fokuszáljon 10-20 másodpercenként az is jó.
Köszi

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1399 Dátum: 2012, 02 26, 12:27:30 »
feltettem a batista, félét , tesztelgetem pár napig, de ebben nincs benne a samu óra meg idöjárás? valaki feldobhatná nékem,

köcce.