Ez egy teljesen új dolog. A GB már egy "kiforrott" rendszer volt és így az SGS2-re nem volt nehéz ilyen jól optimalizálni. Nem mellesleg azért az első pár GB romok sem hozták azt a stabilitást, üzemidőt, amit a legutóbbiak, így a kernelekkel variálva már egész jó dolgokat lehet kihozni a készülékből.
Eljön egyszer az a pillanat, amikor azt fogod mondani, hogy soha többé GB, hidd el, de ez nem jön egyik napról a másikra. A Samsungnak sajnos még ilyen formában nem kellett volna kidobnia az ICS-t, de ez már üzletpolitika, nem látsz a dolgok mögé...
Tudom, pontosan ezt mondom.
Nagyon ígéretes, de egyrészt nem kész, másrészt a tweak-ek, amik kellenek szintén nem készek, sőt, azok a tweak-ek, amik a most bevezetett és nekem érthetetlen korlátokat tapossák el, szintén nincsenek készen.
Ahogy látom, ezt mondja más is, de letámadják, mert szerinte még erre nem fog váltani.
Tisztában vagyok a dolog nagyságával, de egyet tudni kell, nem ezek az apróságok a nagy dolog az ICS-ben, hanem a táblákkal való összehozás.
Akinek viszont nincs táblagépe, azt ez nem annyira hatja meg, pl. engem sem.
Én PDA szempontjából értékelem, abban meg egy KK5 a sok működő tweak-kel, kompatibilis progikkal, szabadon alakítható DPI-vel, GPS-sel messze jobb, ezen nem is fogok vitatkozni.
De újra leírom, próbáltam az LPB-t és LPH-t is, nekem mindkettő jó volt, csak még sok dolog kell ahhoz, hogy az legyen a végleges, mert ICS lesz, naná.