Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /web/htdocs/pdafanclubcom/www/forum/cache/data_c9359287d36bcaaac73f1771b0a3ebd7-SMF-modSettings.php in /web/htdocs1/pdafanclubcom/home/www/forum/Sources/Load.php on line 2744
 [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ/XWLP7 - Hivatalos
2024, 11 26, 23:37:21

Szerző Téma: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ/XWLP7 - Hivatalos  (Megtekintve 327241 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXKP1/2/4/8/A XXLP1/2/6/B/H
« Reply #1350 Dátum: 2012, 02 25, 07:12:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem vitának szántam a hsz.-emet, de jó ez igy reggelről, legalább felébredek  :D

Na te is felsoroltál most két új dolgot, ez előbb meg ezt írtad:  "az égvilágon semmi de semmi új nincs benne"
akkor mégis van??  Tényleg fordítva vannak az engedélyek benne, de ez csak megszokás kérdése  ;)
Az időjárás nekem pontos, egy a lényeg, GPS-el először helyet kell kerestetni, utána pontos lesz.  :ok:

Amugy van még több ujdonság is benne, de most ebbe ne menjünk bele GoogleWiki megtalálsz mindent  :p

dehogy akartam én vitatkozni :D

csak a véleményem irtam le, nekem nem jött be, nektek igen ennyi. :D

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #1351 Dátum: 2012, 02 25, 08:47:45 »

limahl!

tökéletesen osztom a véleményed!  ;) :ok:

na és persze Spityának is igaza van! :ok:

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #1352 Dátum: 2012, 02 25, 08:52:55 »

Nekem pl ilyen jó üzemidőm nem volt mostanig, 1 nap 21 óra és most van 74%-on.Igaz tényleg csak telefonnak használtam nwm volt időm pötyögni rajta, de ez szerintem akkor is jónak mondható.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1353 Dátum: 2012, 02 25, 09:00:25 »
Nekem pl ilyen jó üzemidőm nem volt mostanig, 1 nap 21 óra és most van 74%-on.Igaz tényleg csak telefonnak használtam nwm volt időm pötyögni rajta, de ez szerintem akkor is jónak mondható.

nálam most 1 nap 13 óra 50 perc,,, és most 72%.. és volt net wifi, játék, kb 2óra zenehalgatás, akkor miröl beszélünk.és északára no rep-mod.

ugyhogy ez sem szol nálam mellete :D

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #1354 Dátum: 2012, 02 25, 09:19:06 »
nálam most 1 nap 13 óra 50 perc,,, és most 72%.. és volt net wifi, játék, kb 2óra zenehalgatás, akkor miröl beszélünk.és északára no rep-mod.

Igen, csak éppen túl sokat hangoztatod, hogy mennyire nem jó, meg hogy semmi változás...
Ha annyira nem jó szerintem ne is olvasd ezt a topicot, várd meg a hivatalos verziót.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1355 Dátum: 2012, 02 25, 09:38:27 »
Igen, csak éppen túl sokat hangoztatod, hogy mennyire nem jó, meg hogy semmi változás...
Ha annyira nem jó szerintem ne is olvasd ezt a topicot, várd meg a hivatalos verziót.

bocs de a véleményem csak leirhatom nem,? ha ilyen marad a végleges valoszinü azt sem rakom fel. azért forum , hogy elmondhassam a véleményem, akkinek tetszik használja, én sosem mondtam, irtam hogy ne, :D

a teljes igazság az az,hogy én semmi olyat nem látok ,találok benne amire azt mondanám , hogy hüha, na ezért mindenképp fel kell hogy tegyem.

Nem elérhető bajusz66

• PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #1356 Dátum: 2012, 02 25, 09:55:30 »
bocs de a véleményem csak leirhatom nem,? ha ilyen marad a végleges valoszinü azt sem rakom fel. azért forum , hogy elmondhassam a véleményem, akkinek tetszik használja, én sosem mondtam, irtam hogy ne, :D

a teljes igazság az az,hogy én semmi olyat nem látok ,találok benne amire azt mondanám , hogy hüha, na ezért mindenképp fel kell hogy tegyem.
Mindenki olyan romot használ amilyet akar, :ok: de az már szánalmas hogy mennyire GB fan vagy,elméletileg ez ICS rom fórum,át lehetne húzódni a GB topikba,és ott agyon dícsérni.Problémákat kellene átbeszélni (szerintem),nem azt hogy miben jobb a GB,(szerintem az ICS veri) minden téren. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1357 Dátum: 2012, 02 25, 09:59:17 »
Mindenki olyan romot használ amilyet akar, :ok: de az már szánalmas hogy mennyire GB fan vagy,elméletileg ez ICS rom fórum,át lehetne húzódni a GB topikba,és ott agyon dícsérni.Problémákat kellene átbeszélni (szerintem),nem azt hogy miben jobb a GB,(szerintem az ICS veri) minden téren. ;)

csak ott nem igazán vannak problemok, mint itt az ics -nél, minden 2. dik embernek. :D

azt meg ne te mond már meg hogy hova irjak, köszi.

befejeztem

ami újitás van benne ,nyugodtan kiadhatták volna 2.3.8, nak is.

én csak többet vártam a a nagy dirrel durral beharangozott ics-töl , ennyi.

vége.

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1358 Dátum: 2012, 02 25, 10:01:06 »

Én annó nagyon sok GB romot kipróbáltam,de 1 NAPNÁL tovább nálam egyik sem birta aksi terén,estére mind lehervadt,úgy hogy aki használja a telót,annak minden este tölteni kell. ;) Egyszer volt ilyen aksi időm,amikor az asszony eldugta,akkor a második nap végén még 70%-on volt.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1359 Dátum: 2012, 02 25, 10:04:29 »
Én annó nagyon sok GB romot kipróbáltam,de 1 NAPNÁL tovább nálam egyik sem birta aksi terén,estére mind lehervadt,úgy hogy aki használja a telót,annak minden este tölteni kell. ;) Egyszer volt ilyen aksi időm,amikor az asszony eldugta,akkor a második nap végén még 70%-on volt.

bizti hazudok a 2 szép szemedért. :D

régen volt már jó gingered fent,, meglátszik, azóta már ott is vannak változások, lehet több mint az ics-ben.

de most már tényleg hagyjuk.

nekem nem kell, meg még sokaknak, neked igen használd egészséggel.

én már kinöttem abbol ahol most te tartasz, hogy 2 naponta új rom,

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1360 Dátum: 2012, 02 25, 10:06:26 »
csak ott nem igazán vannak problemok, mint itt az ics -nél, minden 2. dik embernek. :D

azt meg ne te mond már meg hogy hova irjak, köszi.

befejeztem

vége.
Ujraraktam az LPH-t 3 napja,semmit nem molyoltam rajta,még csak nem is rootoltam(próbaképp hogy milyen),és egyetlen egy fagyásom sem volt  ;) Előtte CF-roottal rootoltam,és voltak gondok,fagyások.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1361 Dátum: 2012, 02 25, 10:09:35 »
Ujraraktam az LPH-t 3 napja,semmit nem molyoltam rajta,még csak nem is rootoltam(próbaképp hogy milyen),és egyetlen egy fagyásom sem volt  ;) Előtte CF-roottal rootoltam,és voltak gondok,fagyások.

én ezt elhiszem neked és ok is,, de nekem valahogy nem jön be, meg hiányzik a sok mok.- jkay, min 1 normális kernel , stb stb. majd ha lesz akkor ujra belefogok, addig nékem jó a ginger. ennyi.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #1362 Dátum: 2012, 02 25, 10:15:20 »
...

vége.

+1
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1363 Dátum: 2012, 02 25, 10:25:20 »
A gyári videólejátszó app neked működik rendesen? (beolvas minden videót, nem lép ki)

Lacus_

• Vendég
« Reply #1364 Dátum: 2012, 02 25, 10:33:48 »
Nem tudom Te milyen GB romokat használtál, de nekem állandó Wifi és GPRS használattal is el megy 2 napig, kikapcsolva meg 3-4 napig  :p :p
Én is várok az ICS-vel mert nemigazán megy flottul és akinek napi használatra van a vas nem igazán kisérletezik hogy valami miatt vagy ne érjék el vagy stb.

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1365 Dátum: 2012, 02 25, 11:14:11 »
A gyári videólejátszó app neked működik rendesen? (beolvas minden videót, nem lép ki)
1 AVI film van csak rajta,az nézték a fiúk kb 20 percet,és nem volt gond.

Nem elérhető bajusz66

« Reply #1366 Dátum: 2012, 02 25, 11:16:51 »
Nem tudom Te milyen GB romokat használtál, de nekem állandó Wifi és GPRS használattal is el megy 2 napig, kikapcsolva meg 3-4 napig  :p :p
Én is várok az ICS-vel mert nemigazán megy flottul és akinek napi használatra van a vas nem igazán kisérletezik hogy valami miatt vagy ne érjék el vagy stb.
Lehet én használom   :ok: volt már olyan is hogy egy nap kétszer is lemerült,melóba nem birta a skypot+3g  ;)
Általába úgy 2-3 óra körül már 30%-on ketyeg az aksi,akkor már tölteni kell.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1367 Dátum: 2012, 02 25, 11:18:54 »
1 AVI film van csak rajta,az nézték a fiúk kb 20 percet,és nem volt gond.
Lehet akkor nekem egyedi hiba  :( Van kb 5giga 720p-s 1080p-s videóklipp a készüléken, és a felét olvassa be nagyon lassan, és kilép néha.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1368 Dátum: 2012, 02 25, 13:35:54 »
Lehet én használom   :ok: volt már olyan is hogy egy nap kétszer is lemerült,melóba nem birta a skypot+3g  ;)
Általába úgy 2-3 óra körül már 30%-on ketyeg az aksi,akkor már tölteni kell.

Szerintem akksiidőben nagy dolgokat kár várni, mert ahhoz csoda kellene, ment ROM nálam is már három napot, de ha használod, nem fog egyik sem.

Továbbá, ami egyikünknél jó, a másiknál néha nem megy, sajna ez megesik.

Egy biztos, bár én már két ICS ROM-ról tértem vissza KK5-re, jó lesz az ICS, de való igaz, eget rengető dolgok nincsenek benne, van pár jóság azért, mert pl. a megváltozott task manager jópofa, de még tovább kéne fejleszteni.
A gombok felcserélése nekem se világos, hogy miért jó.

A változások nagyrésze pedig ízlésbeli gondot hoz, a jól megszokott dolgok pici változása nem forradalom.

Ami tetszett: a vágólap több tartalommal, a jobb TTS (de ezzel ritkán vannak úgy, mint én, angolul szeretem és sokat beszél nálam, időt, egyebeket mond Voice Alert-tel, a Sanity bemondja a hívásokat és SMS-eket, stb. Ráadásul a Google férfi TTS-e olyan, mintha Antal Imre orgánumára építették volna, de Susan hangja a Loquendo-tól még mindig természetesebb kicsit, az viszont nem müxik ICS-en...).
Jó az adatforgalom figyelés is, szóval vannak jó dolgok.

Sajnos nem lehet kijelenteni, hogy mindenben jobb, mint a kései, igencsak kiforrott GB ROM-ok, de ne feledjük, nem végleges verzió még.

Amit hiányoltam, nem lehet video felvétel közben még mindig se zoom-olni, se vakut kapcsolni.

De leginkább a DPI változtatás hiányzik, amit akár gyárilag betehetnének szerintem.
De akárhogy próbáltam, vagy összevisszaság, kilógó dolgok lett belőle, vagy végül be se indult többet.

Szidni nem szidom, korai ICS ROM-nak az LPB és LPH is igenis kitűnő, de én most már várok egy kiforrottra, amire a tweak-ek is elkészülnek majd és az tudom, hogy nagyszerű lesz!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1369 Dátum: 2012, 02 25, 14:14:25 »
Nem tudom milyen forradalmi újításokat vártatok az ICS-től.

A legfontosabb szerintem a dual core használata ami a GB-n ugye egyáltalán nem volt.

A videó felvétel közben igenis lehet zoomolni igaz nem full HD felbontásban.

Egy csomó új funkció lesz kihasználható majd ha az appokat is felkészítik az ICS-re.

Amikor a GB volt ugyanebben a stádiumban sokkal több hibát tartalmazott emlékeim szerint véleményem szerint abban sem volt több újítás a Froyohoz képest.

Amióta elérhető nekem csak ez van a telefonomon és minden nap használom szinte minden minden funkcióját talán a videó lejátszás és a játékok a kivételek. egyelőre az ami hiányzik nekem az a hívás rögzítés eddig sem használtam sokszor viszont amikor kellene akkor nagyon jó lenne.

Nem elérhető bezke

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: XXLJS
« Reply #1370 Dátum: 2012, 02 25, 14:30:27 »
Jól beszélsz anzo. Nem tudom a külföldi "nagy" fejlesztők miért nem fogtak még bele sgs2-őn. Talán mert féltik a hírnevüket, hogy a már kigondolt okosságokat /jkay stb.../ nem tudják egyelőre maguktól megcsinálni? A stabilitás az LPH-nál már szerintem nagyon jó akárcsak cm9-nél, az is egyre jobb.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #1371 Dátum: 2012, 02 25, 14:32:34 »
Nem tudom milyen forradalmi újításokat vártatok az ICS-től.

A legfontosabb szerintem a dual core használata ami a GB-n ugye egyáltalán nem volt.

A videó felvétel közben igenis lehet zoomolni igaz nem full HD felbontásban.

Egy csomó új funkció lesz kihasználható majd ha az appokat is felkészítik az ICS-re.

Amikor a GB volt ugyanebben a stádiumban sokkal több hibát tartalmazott emlékeim szerint véleményem szerint abban sem volt több újítás a Froyohoz képest.

Amióta elérhető nekem csak ez van a telefonomon és minden nap használom szinte minden minden funkcióját talán a videó lejátszás és a játékok a kivételek. egyelőre az ami hiányzik nekem az a hívás rögzítés eddig sem használtam sokszor viszont amikor kellene akkor nagyon jó lenne.

Nem várok, ígértek nagy dolgokat...
De elmondtam, nagyon jó, de egy érett, belakott GB ROM rommá alázza, ezt el kell ismerni.

A két mag kihasználása mindig is volt GB-n. Még mindig él ez a városi legenda?  :(

A vaku kapcsolgatása akkor sem működik, pedig nem hiszem, hogy akkora dolog lenne. Nekem annyira nem kell, de attól még hiány.

No, meg pár dolog kiakaszt: miért nem engedi profilozó alkalmazásnak a GPS-t kikapcsolni, milyen ökörség ez? Falbafejelő smiley...

Minek kell a screenshot-ot más kombinációra rakni és késleltetni?!?!?  :shock:

Azért nem hibáztatom, mert sok alkalmazás még nem ICS kompatibilis, de van, amelyik már az, de a limitek miatt nem tud dolgokat.

Szóval, vannak itt dolgok, amik még nem működnek és vannak, amik meg MÁR nem működnek....  >:(

Nem ezért szeretjük az Android-ot...  :'(

Nem vagyok ellene, de amit valaki megszokott és így nála már követelménnyé kövesedett, azok hiánya fáj.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1372 Dátum: 2012, 02 25, 14:57:12 »

A két mag kihasználása mindig is volt GB-n. Még mindig él ez a városi legenda?  :(

Nincs a GB-n dual core vezérlés! Az igaz, hogy használja mind a két magot de nem tudja külön vezérelni őket.

Nem elérhető le_vente

« Reply #1373 Dátum: 2012, 02 25, 15:10:56 »
Nincs a GB-n dual core vezérlés! Az igaz, hogy használja mind a két magot de nem tudja külön vezérelni őket.

Ez alatt nem tudom, mit értesz, gyönyörűen látni, hogy külön vezérli a magokat.
Tisztán látható olyan is, hogy az egyes mag, tehát a második és nem a nullás, még nem fejezte be a dolgát, ezért még magasabb órajelen van, sőt a terhelése is magasabban van. Tehát szépen, kétmagosként dolgozik, ahogyan a Linux eleve több magra íródott anno.

Ezért kár várni jelentős teljesítmény növekedést az ICS-től és ezért nem lesz hosszabb akkuidő se tőle, mert simán tudja a GB pihentetni is a magokat, ha lehet.
Ez gyári kernellel is áll tapasztalataim szerint. Módosítottakkal meg végképp, ott lemehetsz 25MHz-ig és fel 1600MHz-ig, sőt az új governorok magukban tudják a pihentető funkciókat kikapcsolt kijelzőnél.

Ezek miatt nem találhatsz ma se gyorsabb, se takarékosabb ICS ROM-ot egy ebben jól működő GB ROM-hoz képest.

Az akkuidőkkel kapcsolatban pedig nagyon fontos, hogy nem ugyanazok az alkalmazások futnak mindenkinél, egyetlen procizabáló sunyi alkalmazás odavág az egésznek.
Kár tehát ezen vitatkozni is.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #1374 Dátum: 2012, 02 25, 15:19:49 »

Nem várok, ígértek nagy dolgokat...
De elmondtam, nagyon jó, de egy érett, belakott GB ROM rommá alázza, ezt el kell ismerni
....
Nem ezért szeretjük az Android-ot...  :'(
Nem vagyok ellene, de amit valaki megszokott és így nála már követelménnyé kövesedett, azok hiánya fáj.
Ez egy teljesen új dolog. A GB már egy "kiforrott" rendszer volt és így az SGS2-re nem volt nehéz ilyen jól optimalizálni. Nem mellesleg azért az első pár GB romok sem hozták azt a stabilitást, üzemidőt, amit a legutóbbiak, így a kernelekkel variálva már egész jó dolgokat lehet kihozni a készülékből.

Eljön egyszer az a pillanat, amikor azt fogod mondani, hogy soha többé GB, hidd el, de ez nem jön egyik napról a másikra. A Samsungnak sajnos még ilyen formában nem kellett volna kidobnia az ICS-t, de ez már üzletpolitika, nem látsz a dolgok mögé...