Lehet én használom volt már olyan is hogy egy nap kétszer is lemerült,melóba nem birta a skypot+3g
Általába úgy 2-3 óra körül már 30%-on ketyeg az aksi,akkor már tölteni kell.
Szerintem akksiidőben nagy dolgokat kár várni, mert ahhoz csoda kellene, ment ROM nálam is már három napot, de ha használod, nem fog egyik sem.
Továbbá, ami egyikünknél jó, a másiknál néha nem megy, sajna ez megesik.
Egy biztos, bár én már két ICS ROM-ról tértem vissza KK5-re, jó lesz az ICS, de való igaz, eget rengető dolgok nincsenek benne, van pár jóság azért, mert pl. a megváltozott task manager jópofa, de még tovább kéne fejleszteni.
A gombok felcserélése nekem se világos, hogy miért jó.
A változások nagyrésze pedig ízlésbeli gondot hoz, a jól megszokott dolgok pici változása nem forradalom.
Ami tetszett: a vágólap több tartalommal, a jobb TTS (de ezzel ritkán vannak úgy, mint én, angolul szeretem és sokat beszél nálam, időt, egyebeket mond Voice Alert-tel, a Sanity bemondja a hívásokat és SMS-eket, stb. Ráadásul a Google férfi TTS-e olyan, mintha Antal Imre orgánumára építették volna, de Susan hangja a Loquendo-tól még mindig természetesebb kicsit, az viszont nem müxik ICS-en...).
Jó az adatforgalom figyelés is, szóval vannak jó dolgok.
Sajnos nem lehet kijelenteni, hogy mindenben jobb, mint a kései, igencsak kiforrott GB ROM-ok, de ne feledjük, nem végleges verzió még.
Amit hiányoltam, nem lehet video felvétel közben még mindig se zoom-olni, se vakut kapcsolni.
De leginkább a DPI változtatás hiányzik, amit akár gyárilag betehetnének szerintem.
De akárhogy próbáltam, vagy összevisszaság, kilógó dolgok lett belőle, vagy végül be se indult többet.
Szidni nem szidom, korai ICS ROM-nak az LPB és LPH is igenis kitűnő, de én most már várok egy kiforrottra, amire a tweak-ek is elkészülnek majd és az tudom, hogy nagyszerű lesz!