Mondjuk az ikonkiosztás, akár egy launcherrel is megoldható.....
És ugye ez nem a "béta" állapot, hanem az ICS hibája.
No meg ez az amiről az imént írtam, hogy azért ezek eléggé egyedi igények.
Tehát ez alapján szerintem tudja
Tehát mondhatni ez is megoldódott (meg egy romhoz írt +feature-nek nem sok köze van az ics vs GB témához)
Azt vágod, hogy ez egy új rendszer. A programok kompatibilitási problémái nem az esetleges "béta" állapot miatt vannak. (pl régebben froyo vs GB, folyamatosan fejlesztgetik az appokat, hogy működjenek ics alatt is). Továbbra is fenntartom azt, hogy eddig nálam semmiféle ilyen jellegű hiba nem fordult elő
Itt is csak magamat tudom ismételni, szerintem az LPH már túllépett a KK5-ön...
Nem azért használjuk, mert az újat erőltetjük, (hiszen nem vagyunk mazoisták, ha rossz lenne nem használnánk) hanem mert jó.
Ezeket már leírtam, tehát túlléphetünk rajta. Wifi is tökéletes.
Talán írtam valahol, hogy nem béta??? (egyébként tényleg nem béta, azon már túlléptek, ez valami RC változat)
Még mindíg nem vágom minek kell megoldódnia...ha egy progi nem kompatibilis az ICS-el, akkor hiába várod meg a véglegest, elárulom az is ICS lesz, tehát ha az adott progit nem fejlesztgetik akkor azzal sem lesz kompatibilis.
Utolsó mondatodat nem tudom hova tenni...
Szerintem nem lett senki lehülyézve.
Mi is a stabil romokat szeretjük, ezért használjuk az LPH-t.
Egyébként nekem az jön le az irományodból, hogy igazából 1-2 plusz aprósággal van bajod (főként inkább témázás, aminek azért valljuk be nem sok köze van a stabil/gyors működéshez ), amik nem a "béta" állapot, hanem az ICS következményei. Ez alapján, ha az adott témákat/modokat nem fejlesztik "fel" ICS-re, akkora a végleges változatot sem tudom neked javasolni.
Nézzük:
Az ikonkiosztás valóban megoldható launcher-rel, de azért hadd kérdem meg, csináltad már és jól néz ki, felirat nem lóg ki, ikonok nem érnek össze, fedik egymást?
Megcsinálhatod, hiszen van launcher, ami méretezi az ikonokat, de egyrészt nem néz ki jól, másrészt az egész rendszerre vajmi hatással van az a kis meló, amit elvégzel ikononként a home képernyőn és ha több képernyő sok ikonjával végeztél, mi a pálya, mikor változtatgatod az ikonokat? Na, látod…
Aztán: egyedi igények? Igen, szerinted, mert neked nem kell. Tehát nem tudja… és nem oldódott meg
Természetesen nem hibaként rovom fel az ICS-nek, ha így gondolod, félreértettél! Azt írtam, amint meglesznek rá ezek, váltok.
Nem kevés „romhoz írt +feature-nek” a használata nem kevés embernek lett a követelménye mára, így az ilyenek még várnak. Nem a ROM hibája, egyszerűen, akinek kell, annak ez így még nem elég, bocsáss meg nekünk.
Igen, bár látom, nem gondolod rólam, vágom, hogy új rendszer, hol írtam olyat, amiből neked más jött le?
Mindent vágok, hidd el, te nem akarod azt felismerni, hogy bár nálad minden megy, ami NEKED kell, attól még, mivel különbözőek vagyunk, vannak olyanok, akik más progikat használnak és azok közt van olyan, ami nem megy ICS-en, de ezt is leírtam már: nálam a legtöbb olyan is ment, ami másnál nem. Sőt, amit senkitől nem láttam még, hogy írná, nálam a TB-vel adatokkal együtt visszarakott progik is minimális hibával mentek, ami nagy dolog, tekintve, hogy kb. 200 darabot tolok vissza rá első lépésben batch-ben.
Én se tudok hát mást tenni, ismételgetem magamat: az LPH még messze nem lépett túl a KK5-ön, bár úgy lenne. Egyes dolgokban valóban, másban meg nem, de én türelmesen kivárom, ha megengeded.
Én sem vagyok mazochista, ezért várok még.
Te túlléphetsz rajta, de attól még a WiFi nem tökéletes, mert sokaknál van vele pici probléma, nem nagy, pici.
Meg néhány dologgal szintén, ahogy én is írtam, semmi tragikus, apróságok, de amíg nem teljesen jó, addig még várunk. Tudjuk, hogy jó lesz, ahogy jó lett a GB is.
Ha egy adott progit nem fejlesztenek, akkor nem, ez igaz. De van olyan, amit nem is kell, mert megy ICS-en és van sajna olyan is, amit bár fejlesztenek, nem jó még, vagy a fejlesztő, vagy a Google hibájából. Örülj, ha téged ez nem érint, akit meg igen, annak drukkolj!
Azon kár lovagolni, hogy alfa, béta, vagy RC, egy biztos, nem végleges és elkeserítelek, a végleges sem lesz egyből tökéletes, ahogy a GB se lett.
Az utolsó mondatom arra irányult, hogy bár én is szeretek ROM-olgatni, idő hiányában mostanában kevésbe keresem a kalandokat, így maradok KK5-ön, mert az az eddigi legkiforrottab, más szóval „bejáratott”.
Kipróbáltam az ICS-t, többet is, nagyszerűen működött összességében, de pár dolog visszakényszerített KK5-re. Semmi bajom nem lenne, ha köteles lennék ICS-t használni, mert párszor már bizonygattam, elég jó. De még van rajta csiszolnivaló, csoda is lenne, ha nem így lenne.
Így, mivel én dönthetek, maradok KK5-ön, jó? Köszönöm, hogy megértesz…
Kicsit azért lekezelő a hangnemed, arra utaltam, mikor ezt írtam: „miért kell szinte leh..ézni”.
Stabilnak stabil az LPH, ezt még senkitől nem láttam, hogy vitatta volna, más gondjaink vannak vele, de már csak ismételgetem magam megint.
De biztos vagyok benne, most már megértesz és elhiszed, nem kezdő vagyok…
Amúgy, félreérted, nem a témázgatás, ami hiányzik, nem szoktam témát rakni, a JKAY se arról szól főként. Olyan dolgokat hiányolok, ami ma egy GB ROM-on megvan és a használatot segíti, nem pedig a kinézetet kvázi öncélúan változtatja, mert az ikonok és egyebek színe inkább csak az, bár a jól láthatóságot is segítheti. De a felbontás változtathatósága ezen azért túlmutat, ugye megértesz?
A végleges ICS még nagyon sok változást hoz, lesz olyan, ami tetszeni fog és lesz, ami neked sem fog.
Lesz olyan, amit meg fognak oldani főzött ROM-ok, vagy tweak-ek, lesz, amit nem.
Mindenképpen fogom használni, kár, hogy azt gondolod, nem így lesz…
Köszönöm, hogy megértesz!