OK
A 10 másodperces powergombos ujrainditás majdnem egy perc az én gépemen.
Mindenki okulására irom le csak.
Kérdésem a legujabb(17.ei) cm 9 mehet rá egyből vagy előtte kell valami más alap.
én úgy csináltam meg, hogy előszőr felraktam egy overcome 7-es verziot (gingerbread) ezen honlap alapján: You are not allowed to view links.
Register or
Logininnen szedtem le a kernelt is hozzá, szépen követtem a leírtakat. előszőr stock rom, aztán szépen folyamatában vna minden. ha nem vgay reggelve kicsit zavaros lehet az oldal mert képeket nem jelenít meg, meg az elején sok a "duma" titanium backup meg ilyenek, azzal a résszel én nem foglalkoztam, mivel a dolgaim lementettem, és az ics-nél sokan irták h titanium után megrottyan a rendszer picit, mivel sok progi nem fut el. szóval lenn az oldal közepe fele van installation. előtte a fenti dowload menüből szedd le a dolgokat. modemből elvileg jpz kell, a patch nem szükséges, cska ha fenn akarod tartani a gingerbread rendszert, de ugye nem ez a cél.
annyi hogy amikor a kernel részt irja ne lepődj meg, hogy majd mikor odin kész, ujra indul és egy eortikus női hang magyaráz, hogy mi hány perc, meg h átrakja a rendszer ext4-re (ez kell ugye ics-shez is)
szóval ott végig nyomod ami le van írva (ha nem megy az angol akkor is menni fog tuti

)
ezután ha fenn van az overcome 7-es, akkor meg: You are not allowed to view links.
Register or
Login1. hozzászólásban csodálatosan le van írva

annyi hogy találtam a felrakotthoz kernelt, de amint azt akartam felrakni, összef*sta magát, így a kernelt cserét kihagynám, kiváloan megy a cm7-esnél felrakottal
szóval az 1. hsz szerint felrakod a rom-ot (én innen szedtem: You are not allowed to view links.
Register or
Login ) 06.14-eit, az van fenn, szerintem marad is egy jó darabig

csak egyuj kamera progi kell ,ahgoy azt irtam már korábban

többi ok.
fenn a rom, ugyan ugy cwm-ből az 1- hsz-ben levő linkről gapps telepitése, ujraindul örül és használ

aztán az aprobb állitgatások már saját dolog

van benn magyar nyelv, meg rengeteg állítási lehetőség, cpu húzás minden.
remélem leírtam mindent, és így menni fog