0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ez már MTD alapú, kell a restock...De már kint van a 2012.05.03-as UNOFFICIAL verzió, most próbálom... Három ICS verzió van GSM Tabra1. OFFICIAL nightlyYou are not allowed to view links. Register or Login2. UNOFFICIAL nightly (Alroger változata, szerintem a legjobb... )You are not allowed to view links. Register or Login3. AOKPYou are not allowed to view links. Register or LoginMindhárom már MTD alapú, 2-5 naponta jelennek meg újabb verziók.Elvileg már mindhárom a legújabb partíciós táblát használja, ezért egymás után lehet őket cserélgetni.A régebbiekre ez nem igaz.
Sziasztok!Ezek közül van olyan amelyik tudja a hardveres gyorsítást filmlejátszás alatt és jó a kamera is benne? Nagyon megköszönném ha ajánlanátok ezek közül valamit.
Az mx video playert próbáltam ics alatt... Nem ment úgy ahogy kellett volna, ezért kérdeztem a hardveres gyorsítást... De akkor még várok.
Innen, pl. battleship 1080p nekem hw-en megy mx player alatt is...You are not allowed to view links. Register or Login
Egy jó képernyő lezáró alkalmazást nem tudtok ICS-hez?Működő widget is jó lenne amire mindenféle gyorsindító ikont ki lehet rakni. A képernyő lezárás lenne a legfontosabb Köszi!
Szia!Ez melyik ICS rom a három közül ahol megy a hardveres gyorsítás neked?
Felraktam a cyanogenmod 2012-05-05-öt!Nem dobálja el a wifit, juhéjjj
Ez mtd alapú?Jelenleg ez: UNOFFICIAL nightly (Alroger változata, szerintem a legjobb... )You are not allowed to view links. Register or Login van fent,erre mehet cwm-ből?
CHANGELOG (mini): wifi fixed – good feedbacksCHANGELOG (mini): good and fast wifi! no more default keyboard problem. bt better! not choppy.Ezt raktam fel: update-cm-9-20120504-NIGHTLY-p1-signed.zipSzuperül működik
Akkor az előbb elírtad:Én ráugrottam,eddig hibátlanul teszi a dolgát.
Több napos használat után látszik hogy ez is megszakítja a netet a cyanogenmod verzió. Sajna még ez sem az igazi Ráadásul még fagyogat is, rakom vissza az AOKP-t.Bármit mondtok is, szerintem az AOKP verzió jobb! Jobban személyre szabható, stabilabb...
Az UNOFFICIAL és NIGHTLY alatt biztos, próbáltam, az AOKP alatt nem emlékszem nem sokáig volt fent.
Bs player-el egész sok filmen megy a hw-es gyorsítás, jobb mint a többi.Unofficial 20120504 van fent.Nekem nem szakítja meg a wifit, szerintem az AOKP bugosabb (újraindul, lassabb, ...)
A cyanogenmod nálam még az SD kártyát sem látja, még Lucky Patch-el sem. AOKP-n ez simán ment.