Cranium RC5v2 telepítés:Telepítsük ODIN-al az xxkps rom-ot!!1) Letöltöd ezt: You are not allowed to view links.
Register or
Login2) Majd kicsomagolod.[
3) Elindítod a Multi Odin 4.43-t
4) SGS+ t download módba állítod és feldugod a gépre
5) Az OPS-be berakod az AriesVE.ops fájlt a PDA-ba berakod a I9001XXKPS_I9001SERKP6_I9001XXKPG_HOME.tar.md5 fájlt ha kiír valamit rá le okézod. Pipa: Auto Reboot, Protect OPS, Reset Time 300. Odinba felül sárgacsík jelenik meg és Start.
Töltés közbe egyszer újraindul, ha a programban a srága csík kékre vált akkor van kész és csak akkor húzd le a készüléket!
Majd Recovery mod-ba indítod és wipe data/factory reset majd wipe cache partition, végül reboot system now.
/by: tocsii/
Root jogok megszerzése:1) Letöltöd: You are not allowed to view links.
Register or
Login2) Kicsomagolás NÉLKÜL felteszed a belső memóriára.
3) Recovery mod-ba indítod és apply sdcard: update.zip re nyomsz és kikeresed a Root-i9001-Signed.zip-et és rányomsz. Feltelepíti magát majd reboot system.
Intenet kapcsolatot létesítesz hogy tudd frissíteni a Superuser-t!! /menu-beállítások-legalul su bináris../
Deodex:Szükséged lesz ezekre:
You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginROOT jogosultság
BusyBox /marketről letölthető ha nem fogadná el az Su-ét//
1. Csomagold ki a xultimate.zip tartalmát egy általad választott mappába /érdemes xUltimate mappa a C gyökerébe/
2.Csatlakoztasd a telefont USB Debugging módba /nem háttértárként/
3. Indítsd el az xUltimate mappából a "main.exe"-t! Most átnézi a telefont, várj.
4. Indítsd el az 1. menüpontot és várj. Aztán így tovább egészen a 4. pontig ami után 7. ponttal kilépsz az xUltimate-ből.
5. Csatlakoztasd a telefont háttértárként.
6. Másold az Belső memória gyökerébe a "done_frame", és "done_app" mappákat az általad létrehozott mappából!!
7. Ismét tedd USB Debugging modba a telót! /nem háttértárként/
8. Start menü-futtatás-cmd és írd a parancssorba a következőket!! /"cd.." tudsz visszahaladni egészen addig míg ezt nem látod: "C:\"
1. cd xUltimate
2. cd jar
3. adb shell / a "#" automatikusan ott lesz mindig ezt nektek nem kell leütni/
4. #su /látni fogod a teló kijelzőjén hogy unknow su engedélyt kapott!!/
5. #stop
6. #mount -o remount rw /system
7. #rm /system/app/*.odex
8. #rm /system/framework/*.odex
9. #busybox cp /sdcard/done_app/* /system/app/
10. #busybox cp /sdcard/done_frame/* /system/framework/
11. #mount -o remount ro /system
12. #reboot
Ha nem dobott hibaüzit rendben lesz. Van egy Deodexed Rom-unk!! :-) /ez nagy kiváltság, mert sok mindent változtathatunk vele/
CWM Recovery v. 5.0.2.7. based FeaMod Recovery telepítés:1) Letöltöd:
You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Login2) Az FeaCore_Phoenix_stable.zip-et kicsomagolás nélkül felteszed a belső memóriára.
3) Telót Download mod-ba indítod csatlakoztatod a géphez. Odint indítod és most is berakod az OPS-be az AriesVE.ops fájlt majd most be kell pluszba pipálni még a One Package lehetőséget és a One Package helyre berakod a FeaModRecovery_1.2.tar.md5 fájlt. Fent a csík sárga akkor start. Megint újra indul majd kékre vált a csík és kész.
4) Recovery mod-ba indítod. (Egy új recovery menü fog fogadni már) (Menü gomb az OK, vissza gomb a Vissza.)
5) Rámész Install zip from sdcard --> choose zip from internal sdcard és rányomsz a FeaCore_Phoenix_stable.zip-re , feltelepül.
6) Rámész hogy mounts and storage azonbelül mount /system rányomsz majd nyomsz egy visszát és belemész a advanced-be azon belül a Fix permissions-ra nyomsz.
Cranium RC5 telepítés:Letöltöd a következőket:
1. You are not allowed to view links.
Register or
Login2. You are not allowed to view links.
Register or
Login3. You are not allowed to view links.
Register or
LoginMindet felmásolod a belső memória gyökerébe és CWM alól telepíted szépen sorban. /mindegyik telepítés után reboot lesz./
Adrenaline Shot v13: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAhogy feljebb is CWM alól telepíted!!!
Extended Power Menu :You are not allowed to view links.
Register or
LoginSzintén CWM alól telepíted.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login/Magyar lesz ne izgulj! :-)/
A CRANUIM alapból 1804Mhz fog indulni, így ajánlott beszerezni mielőbb a SetCpu nevü progit hogy kordában tartsuk, az esetleges fagyások miatt!!!!Kész vagyunk!!!!
Érdemes valamilyen launchert használni, mert alapból vannak LAG-ok /xda-n is írják/, és ezzel orvosoljuk a problémát!!
Természetesen a google alkalmazásokat magunknak kell beszereznünk /gmail, stb../!!!!