Super! Krinyo75 köszönöm a ROModat. Nagyon bejön a dolog.
Az az igazság, hogy gőzöm sincs az Androidhoz mondván most vettem 1,5 hete a készüléket (használtan és régi androiddal), előtte egy Omniám volt (tehát win. az közelebb állt hozzám, és ott más sokmindent tudtam a buheráról). Ezzel azt akarom írni, hogy nagyon béna vagyok még mindenhez és csak most ismerkedek a rendszerrel, a kezelésével, és a programokkal is.
Ami a lényeges az a ROM feldobását lehet, hogy más hozzám hasonló tudás nélkül rendelkező is fel szertné dobni. Annak ajánlom a videómegosztó oldalakat (nem reklámozok, nem említek oldalnevet) ahol a CWM-es feltétel szájbarágósan is fent van és annyit mondhatok, hogy nagyon könnyű.
Eddig Odinnal tettem fel 1-2-t de azt mondhatom, hogy kevés a stabil, és jó. Úgy kell keresgetni.
Ami számomra is lényeges volt, hogy lehetőleg minimálstílus legyen mert programok közül mindent össze lehet szedni és izlés szerűen "fűszerezni" a főzött ROMot.
Na és a stabilités, és a kicsi fogyasztás mert ugye nem lehet állandóan töltővel járni. Ezért is szereztem be egy hazai nagy telefonkiegészítős cégtől tuning akksit ami 3500 mAh-s és ehhez már másik hátlapot adnak.
Tehát így most nekiállok nézegetni, hogy meddig bírja a készülék.
Talán egy megjegyzés így első látásra, hogy ne csak dícsérjelek.
A fentről legördülő menü ahol a WIFI-BT-GPS-némítás-képernyőforgatás kapcsolható, ott ki van írva, hogy Samsung GALAXY S. Dehát ez egy S II.
Tehát nagyon nagy, és építő észrevételt adtam az eddig szuperül működő ROModhoz.
Így tovább, és továbbra is figyelem a főzéseidet.