2024, 11 28, 11:45:44

Szerző Téma: [Rom&Themes][2012.02.25] XWLA4 SlimRom v.1.2.4 by Krinyo75 + Jkay 13.6.4  (Megtekintve 15808 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
Újabb Magyar ROMMER- ünk XDA-n.
XDA TOPIC -->You are not allowed to view links. Register or Login

~110 MB !

Az alaprom:
• Europe CSC
• Deodexed/Rooted/Zipaligned
• Multi Dpi Phone Dialer app with Call recording
• Stock Browser
• Mms
• FMradio
• Google accounts and Gmail 2.3.5.2
• Gtalk - without video call
• MiuiMusic player
• stock VideoPlayer
• Gallery3D and Quickview for camera
• Rhythym Software's File Manager 1.12.1
• Calculator
• LauncherPro 0.8.6
• Camera (with battery hack and 1080i 30fps with 192kbps/44khz sound)
• Market 3.4.4.
• Samsung keyboard with De, En, Gr, Fr, Hu, It, Rus, Tur keyboard lang files installed as default
• BLN control
• Deskclock
• ICS Transition animations
• Hosts, GPS fix for Europe, Build.prop tweaks,
• init.d Support

• the deleted apps you can install back as updates, see "updates" bottom

XWLA4 rom: 2012.02.25 v.1.2.4 / theme v.2.52
• XWLA1 2.3.6 based Rom Extra Blue Edition
• deodexed
• N.E.A.K 1.3.3 kernel thanks to Simone 201
• XWKL1 Modem
• Jkay 13.6.4 deodexed framework thanks to Jkay
• Working Arabic RTL fix with Arabic/Farsi/Urdu Keyboards thanks to Wanam
• themes updated to v2.52, fine tunes, working lockscreen pattern, black, blue, cyan, orange and purple colours

Letöltések:
    You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: [ROM] Krinyo75 a XWKJ3 SlimRom v1.04
« Reply #1 Dátum: 2011, 11 27, 15:40:31 »
Ujabb magyar ROMMER(második Update)-->  [ROM] Krinyo75 a XWKJ3 SlimRom v1.04

114 MB !!!

Base Rom:
- XXKJ3 based Rom
- Siyah Kernel 2.2
- XXKI3 Modem
- Multi CSC
- Slim edition 114,5Mb only
- Deodexed-Rooted-Zipaligned

apps in rom:
- Multi Dpi Phone Dialer app with Call recording
- No SMS in Call Log
- Stock Browser
- Mms
- FMradio
- Gmail 2.3.5.2 (patched Gmail to fix notification error with launchers)
- Gtalk - without video call
- Miui Music Player
- stock VideoPlayer
- Deskclock
- Qiuckpic 1.5.0 and Quickview
- Rhythym Software's File Manager 1.11.2
- ScientificCalculator
- LauncherPro 0.8.6
- Camera (with battery hack and 1080i 30fps with 192kbps/44khz sound)
- Market - old 'cause it's faster
- 3G Watchdog 0.32.0
- JkayDeluxeSettings v13.1
- Dpi: 192
- Hosts, no more advertisement
- GPS fix for Europe
- Nedlar's BLN free

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

letöltés, témák, saját weboldalán --> You are not allowed to view links. Register or Login
Ez szép és jó.
És az akkumulátor? Meddig bírja?
Mert ez sokkal fontosabb ám, mint hogy kinyomja a kijelző oldalát (az egyébként komolytalan) Quadrant-csík!
Az AnTuTu Benchmark, az pontos értékeket ad az újabb készülékeken is, ellentétben a lassan egy éve nem frissített Quadranttal...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2011, 11 27, 15:43:32 »
Ez szép és jó.
És az akkumulátor? Meddig bírja?
Mert ez sokkal fontosabb ám, mint hogy kinyomja a kijelző oldalát (az egyébként komolytalan) Quadrant-csík!
Az AnTuTu Benchmark, az pontos értékeket ad az újabb készülékeken is, ellentétben a lassan egy éve nem frissített Quadranttal...
Sztem Quadrant 1600 on volt mert 4300 amugy, tehát a XDA-s belinkelt kép nem ok.Akksit majd egykét nap beállás után lehet véleményezni. Nem tudom még  ;)

-Build .prop át van irva a romban 192 -re, tehát alapból (számomra) kicsi minden. Ki kell szedni PC-n a build.propot, és átirni 240 re.(pl notepad++ - al) És belső sd-re rakva pl root explorerrel felűlirni az alapot. Így működik normal méretmódban.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3 Dátum: 2011, 11 27, 16:27:14 »
Sztem Quadrant 1600 on volt mert 4300 amugy, tehát a XDA-s belinkelt kép nem ok.Akksit majd egykét nap beállás után lehet véleményezni. Nem tudom még  ;)

-Build .prop át van irva a romban 192 -re, tehát alapból (számomra) kicsi minden. Ki kell szedni PC-n a build.propot, és átirni 240 re.(pl notepad++ - al) És belső sd-re rakva pl root explorerrel felűlirni az alapot. Így működik normal méretmódban.
Köszi, ez korrektnek tűnik, kb. annyi, mint a gyári ROM Siyah kernellel. Akkor nem kell túlzott túlfogyasztástól tartani...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #4 Dátum: 2011, 11 28, 11:11:20 »
Eddigi akksitapasztalat állitgatások nélkül. Hanghivás 28 perc volt, rengeteg wifis fájlküldés, és mint látszik sok sok beállitás , kijelzőhasználat. Teszteltem. Eredmények eddig, ha valakit érdekel :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

szép eredménynek érzem.A képeket kicsinyitettem, ha túl nagy igy is, sorry.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #5 Dátum: 2011, 11 28, 12:25:26 »
Eddigi akksitapasztalat állitgatások nélkül. Hanghivás 28 perc volt, rengeteg wifis fájlküldés, és mint látszik sok sok beállitás , kijelzőhasználat. Teszteltem. Eredmények eddig, ha valakit érdekel :
Valami nálam nem kerek.
Szinte folyamatos az ébrenlét.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #6 Dátum: 2011, 11 28, 12:44:09 »
Valami nálam nem kerek.
Szinte folyamatos az ébrenlét.

Pedi pihiben volt...És fogyasztott is ? Mert nekem pihiben nem vett le 1 % ot sem... :hmm: Nem lehet valami alkalmazás ? Látom sokminden mást használsz mint én. Valami nem tarthatja ébren? De ha megnézed az én screenjeimet, éjjel nekem egyfolytában ébren volt. De én nem rakom repcsibe, semmibe. Akkor az normális nem? Ja, és rányomtam Siyah 2.1.1 - et, én azt valahogy jobban szeretem...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #7 Dátum: 2011, 11 28, 14:29:20 »
Pedi pihiben volt...És fogyasztott is ? Mert nekem pihiben nem vett le 1 % ot sem... :hmm: Nem lehet valami alkalmazás ? Látom sokminden mást használsz mint én. Valami nem tarthatja ébren? De ha megnézed az én screenjeimet, éjjel nekem egyfolytában ébren volt. De én nem rakom repcsibe, semmibe. Akkor az normális nem? Ja, és rányomtam Siyah 2.1.1 - et, én azt valahogy jobban szeretem...
7 óra 20 perc alatt - míg aludtam - csökkent ennyire a töltöttség.
A korábbi - gyári - ROM-mal ennyi idő alatt max. 3-4 %-ot esett.

Nem tudom, mi csinálja, de ki fogom deríteni! :)
Mert maga a cucc tetszik.
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #8 Dátum: 2011, 11 28, 14:42:30 »
7 óra 20 perc alatt - míg aludtam - csökkent ennyire a töltöttség.
A korábbi - gyári - ROM-mal ennyi idő alatt max. 3-4 %-ot esett.

Nem tudom, mi csinálja, de ki fogom deríteni! :)
Mert maga a cucc tetszik.
Érdekel, ha kideritetted. Nekem éjjel 1 % ot ment le 7 óra alatt.

R2D20208

• Vendég
« Reply #9 Dátum: 2011, 11 28, 16:13:19 »
1.05 DPI visszairva, új Market.--> You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető krinyo75

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: custom rom
« Reply #10 Dátum: 2011, 11 28, 21:11:48 »
Sziasztok

Mint a Rom alkotója engedjetek meg pár szót...
Ez a rom saját magamnak készült csupán azokkal az összetevőkkel, ami nekem szükséges. Persze már érkeztek igények hiányosságok, amiket pótoltam, így a Market hibák. Azért nem teszek bele alapban több alkalmazást mert akkor már nem arról szól a rom aminek készült. De minden hiányzó alkalmazás letölthető külön CWM update-ként. Igy továbbra is testre szabható csak az egyéni szükségeknek megfelelően.

A quadrant nem 1600on készült, nálam 1200on fut a cucc, nem OC/UV zek. Az a quadrant a Siyah+ 1.0 kernellel készült, amelyik kernelben az I/O csalva van, igy megcsalva a teszttel I/O értékét produkál ilyen értéket. Nyilván ez nem valós igy sose legyen mérvadó egy quadrant teszt, pláne hogy ha megfigyelitek a quadrant standardnak elég jó szórása van 5 tesztből 5 féle eredmény akár 500 pontos szórással is. Én inkább antutu-t használok ha nagyon érdekel a quadrant.
Nem nagyon vagyok oda a különféle tweakekért sem bár van alapban a romomban egy pár, sdcardspeed stb de nemmi komoly. Szerintem mivel az akkumulátor legnagyobb igénybevételét a kijelző teszi ki teljesen minegy, hogy szoftveresen milyen trükkökkel próbálkoznak. Mindamellett volt olyan rom amit próbáltam, hoyg még fel sem állt mert már kifagyott az agyon ill rosszul tweakelt scriptektől.

Azt se feledjük, hogy a legjobb akku élettartam mindig a gyári kernel ill. a speedmod. Bár a Siyah nekem eddig a legjobban bevált..

És még valami, gondolkozzunk józan paraszti ésszel.. használni vettük a telefont nem pedig a vitrinbe hogy készenlétben álljon 3 napig. Énnekem egész nap megy a wifi vagy az adathálózat zenét hallgatok, filmezek és igy minden este töltőre kerül a teló, de mit várunk többet 1650mAh aksitól..

Nem vagyok fejlesztő mindent magamtól tanulok, így nyilván lehetnek hibák, hiányosságok. Valójában inkább a témákat fejlesztettem eddig de javaslatra feltettem a romot is.. Persze érkeznek az egyéni óhajok visszajelzések, amiket ha tudok megvalósítok és a segítséget is szívesen fogadom.

Akinek tetszik használja egészséggel :)

üdv, K

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11 Dátum: 2011, 11 28, 21:53:53 »
....
Részemről egy MAXIMÁLIS köszönet a munkádért...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krinyo75

• PFC Fan
« Reply #12 Dátum: 2011, 11 28, 22:20:09 »
Kôszi..

Van még egy kis idôm irni... nyilván alkalmazásokon is múli az, hogy milyen az aksi fogyasztás. Ezért vettem ki pld egyes alkalmazásokat accountokat h ne legyrn sync feleslegesen..akinek pld twitter v facebook account kell utolag visszateheti.
Sok kérés van mindenkinek más az igénye igy lehet még módositani de nem fogom az alap romot telepakolni. Utolag updetelhetô minden ill. Marketrôl letôlthetô. Pld bln-t se használ mindenki ill. Az alap samsung bill is kicsit idejemúlt. Személy szerint a smartkeyboard nekem nagyon bejôn de nem tehetek fizetôs appokat a publikus romba mint ahogy más általam optimálisnak tartott appokat sem.
Magában az alap romban sok változás nem lesz, hiszen csak a kůlsó változik :)

R2D20208

• Vendég
« Reply #13 Dátum: 2011, 11 28, 22:54:54 »
Részemről egy MAXIMÁLIS köszönet a munkádért...
+1

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #14 Dátum: 2011, 11 28, 23:14:16 »
Kôszi..

Van még egy kis idôm irni... nyilván alkalmazásokon is múli az, hogy milyen az aksi fogyasztás. Ezért vettem ki pld egyes alkalmazásokat accountokat h ne legyrn sync feleslegesen..akinek pld twitter v facebook account kell utolag visszateheti.
Sok kérés van mindenkinek más az igénye igy lehet még módositani de nem fogom az alap romot telepakolni. Utolag updetelhetô minden ill. Marketrôl letôlthetô. Pld bln-t se használ mindenki ill. Az alap samsung bill is kicsit idejemúlt. Személy szerint a smartkeyboard nekem nagyon bejôn de nem tehetek fizetôs appokat a publikus romba mint ahogy más általam optimálisnak tartott appokat sem.
Magában az alap romban sok változás nem lesz, hiszen csak a kůlsó változik :)
Hátha tudsz segíteni.
A fogyasztás annyira nem érdekel most.
A munkarendemet a gmailes naptáromban vezetem mindig (össze-vissza kell dolgoznom), eddig a GO launchert használtam, annak a naptár widgetje tökéletesen kezelte a naptáraimat, ha akartam, csak a munkarendemet (ami külön színnel van jelölve) mutatta. Felraktam a naptár update-t, tehát van naptár-frissítés.
Ha a programok közül hívom be a naptárat, akkor tökéletesen tudok válogatni, hogy melyik naptárat (névnapok, ünnepnapok, munkarend, stb.) jelenítse meg. A Launcher Pro naptár vidgetje pedig megjelenít mindent, beállíthatatlanul.
Erre esetleg nem tudsz valami megoldást?
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #15 Dátum: 2011, 11 28, 23:29:32 »
Nekem a ROM Go Launcher Exxel van fennt alapból. Nem rakod vissza a tőled megszokottat? (lehet buta kérdés, de az nem oldja meg? )

"Az alap samsung bill is kicsit idejemúlt. Személy szerint a smartkeyboard nekem nagyon bejôn de nem tehetek fizetôs appokat a publikus romba mint ahogy más általam optimálisnak tartott appokat sem." --> első ROM-od is felraktam, még a fizetős appokkal. És utána olvastam, komkurens ROMMER publikálta, az nem helyes. Na mondom, ez Bann lesz. Örülök, h nem lett gondod.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #16 Dátum: 2011, 11 28, 23:40:19 »
Nekem a ROM Go Launcher Exxel van fennt alapból. Nem rakod vissza a tőled megszokottat? (lehet buta kérdés, de az nem oldja meg? )
Megpróbálom.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krinyo75

• PFC Fan
« Reply #17 Dátum: 2011, 11 29, 00:11:46 »
Igen, azt undoritonak tartom ha vki csak azert fikazza a maset h az ovet vigyek. Ha mar ugyis ingyenes legalabb is en nem kivanok ebbol hasznot huzni, akkor mi faj neki. De ez legyen az ilyen emberek szegenysegi bizonyitvanya.
Sajnos nekem nincs fent naptar de leiras alapjan inkab  launcher kompatibilitasi gondra tippelek. Mar gondolkodtam h a primitiv de nekem tokeletesen megfelelo lp-t go lp-ra cserelem de miutan annak a tudasat nem hasznalom ki igy maradt ezidaig a sima lp.

R2D20208

• Vendég
« Reply #18 Dátum: 2011, 11 29, 00:23:00 »
Igen, azt undoritonak tartom ha vki csak azert fikazza a maset h az ovet vigyek. Ha mar ugyis ingyenes legalabb is en nem kivanok ebbol hasznot huzni, akkor mi faj neki. De ez legyen az ilyen emberek szegenysegi bizonyitvanya.
Sajnos nekem nincs fent naptar de leiras alapjan inkab  launcher kompatibilitasi gondra tippelek. Mar gondolkodtam h a primitiv de nekem tokeletesen megfelelo lp-t go lp-ra cserelem de miutan annak a tudasat nem hasznalom ki igy maradt ezidaig a sima lp.
Az "úriember" nem egy másik ROMMER munkájában turkál. Nem egy fórumján, topickjában láttam. Hát, a jóindulat. Ő amugy szinte ott él az XDA-n  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #19 Dátum: 2011, 11 29, 00:36:07 »
Az "úriember" nem egy másik ROMMER munkájában turkál. Nem egy fórumján, topickjában láttam. Hát, a jóindulat. Ő amugy szinte ott él az XDA-n  :D
Megpróbáltam.
Működik!

DE!

Pont az veszett el, ami ANNYIRA tetszett Krinyo témájában, a csupa fekete és az egyszerű ikonok.
Bár sikerült áttenni a "szálcsiszolt" hátteret, de a két widget (naptár és üzenetek) nem veszik át a sötét kinézetet.
Biztosan az én amatőrségem miatt van...
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #20 Dátum: 2011, 11 29, 00:44:34 »
Megpróbáltam.
Működik!

DE!

Pont az veszett el, ami ANNYIRA tetszett Krinyo témájában, a csupa fekete és az egyszerű ikonok.
Bár sikerült áttenni a "szálcsiszolt" hátteret, de a két widget (naptár és üzenetek) nem veszik át a sötét kinézetet.
Te egy szakember vagy, és álltalam is elismert. Ne ird, hogy amatőr vagy. Átszinezzem neked fekete stilusra ? Ugye nem használsz semmi témát? Ja, és nem mindegy melyik verziószámot használod belőle.

Nem elérhető krinyo75

• PFC Fan
« Reply #21 Dátum: 2011, 11 29, 06:25:13 »

Ja a kockák már csak ilyenek...úgysem azt kell nézni mit mondanak, hanem hogy ki mondja :)

Nem elérhető krinyo75

• PFC Fan
« Reply #22 Dátum: 2011, 11 29, 06:30:32 »
Megpróbáltam.
Működik!

DE!

Vadászd ki a launcherprobol a naptár képeit és tedd át a go ex be ha azonos a méret, persze átnevezve az abban szereplő fájlnévre, az a fekete naptár a launcherpro ban van és nem a rommomban ill témámban. Az azap háttérkép viszont a framework-res.apk ban van a drawable-hdpi mappában "default_wallpaper" névvel.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #23 Dátum: 2011, 11 29, 13:41:01 »
Vadászd ki a launcherprobol a naptár képeit és tedd át a go ex be ha azonos a méret, persze átnevezve az abban szereplő fájlnévre, az a fekete naptár a launcherpro ban van és nem a rommomban ill témámban. Az azap háttérkép viszont a framework-res.apk ban van a drawable-hdpi mappában "default_wallpaper" névvel.
Köszönöm!
A végén még rávisztek engem is a mókolásra, pedig eddig csak - elégedett - felhasználó voltam :)
Sir Winston Churchill

R2D20208

• Vendég
« Reply #24 Dátum: 2011, 11 29, 13:52:56 »
Köszönöm!
A végén még rávisztek engem is a mókolásra, pedig eddig csak - elégedett - felhasználó voltam :)
Hogy alakult az akksid ? Megtaláltad a "Ludast"? Ha szépited a telód , a te izlésednek megfelelően, akkor még elégedetebb felhasználó lehetsz, mert a saját kezű műved  ;)