0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Nekem meg egy olyan teljesen amator kerdesem lenne,hogy tudom a P7510 tabletemet hard rezetelni es nem csak gyari visszaallitast csinalni.A telcsinel tudom *2767* 3855# ,de itt nem.Elore is nagyon koszi!!!!!
Nagyon koszonom letoltom es majd jelzem hogy mire jutottam.Megegyszer koszi!
Sziasztok!Azt kérdezném,hogy reméljük hamarosan jön az ICS frissítés a P7510-re.Mivel itt nincs memkari,hogy és hova lehet lementeni a már telepített programokat./megint egy női amatőr kérdés/Előre is köszi a választ!
Azért említettem a mentést,mert azt javasolták,hogy amikor uj romot teszek fel pl. a telcsimre,akkor előtte és utána célszerű hard rezetelni a készüléket.A mobilnál ezt meg is szoktam tenni,de mivel nem akarom az öszes programot ujból letölteni ill telepíteni,ezért el szoktam menteni a My Backuppal,mert nem szeretem a rotolást. /ezért nem a Titaniumot használom/
Nekem is az lesz mivel a 7510- ben nincs sd bovithetoseg.Azert nagyon koszi,hogy valasziltal.Nagyon varom mar az ics-t a tabletre annak ellenere,hogy a telcsin sem olyan nagy durranas.Aminr kijon gondolom felkerul a letolto link!
A hard rezetnél a belső tárhely is törlődik vagy rosszul tudom?!Az ICS-l kapcsolatban előre is köszi a segítséget!
parancsolj!You are not allowed to view links. Register or Login.
ezt nagyon köszi én is
Sziasztok!Most nezem a belinkelt proramban a kodokat es melyik vonatkozik a 10.1-s 7510- Wifis tabletemre? /hard rezet/Elore is koszi
Konkrétan mire gondolsz? Lehet, hogy megártott a 3 hét nyaralás, de nem értem a kérdést. Nálam megjelennek az angol szöveggel a kódok a programban. Hard reset nálam bal oszlop fentről a hatodik mező. Ezek a kódok minden készüléken egyformán működnek. Legalábbis a Samsungon. SGS I-II-n nálam tökéletesen szuperálnak. Csak ugyebár a tableten a tárcsázó nem akarja az igazságot, azért kell ez a nagyszerű program.
Örülök,hogy kipihented magad,szuper időd volt.Nekem csak egy oszlop van középen,és akárhogyan nézem a Bluetooth address szerepel:*#232337#Azt töltöttem le,amit belinkeltél.
Rajottem,hogyan lehet,a tabomon kifer egymas mellett a ket oszlop,a Noten nem,igy folytatolagosan van,tehat egy oszlop van.Ha megmondanad a nevet,amit keresek,sokat segitenel!
Rendben értem,de a wifis 10.1-s tabon hova írjam be szerinted?Van már valami hír ICS-ről a tabletre?