Inkább legyen később, csak az használható legyen! Lehet, hogy most az S2 csapat megkövez majd, de szvsz ott is elhamarkodott volt a kiadás. Nagyon kevés plusz van, amiért nem érdemes váltani ott sem ICS-re.
Nem-nem, S2-nél az volt a baj (amire egy másik rangos fórumon a kiadás előtt le is írtam, hogy nem értem ezt a nagy felizgulást az ICS miatt), hogy sokan valami egetrengető hatalmas dolgot/változást vártak....igazából nem is tudom miért??? (eleve már GB alatt is egy tökéletesen működő készülék volt, így nem igazán lehetett űberelni, tényleg nem értem, hogy sokan mit vártak az ICS-től...)
Hiszen ismertek voltak az ICS specifikációi, láttunk róla képeket, stb. a megjelenés előtt, sőt béta romokat is. Na ennek ellenére várta mindenki, mint a messiást és csak egy nagy kopp lett.
Ettől függetlenül nincsen vele baj, csak az emberek többsége picit elvitte magát ezzel kapcsolatban.
Ennél a készüléknél (p7500), szintén messiásként várja mindenki, viszont itt meg is van az ok rá, hiszen ez a jelenlegi HC, egy
. Viszont ennél a váltásnál sem kell egetrengető változásokra számítani, sőt én igazából, csak egy kis optimalizációt várok az ICS-től.
Tehát ha ezen vannak rajta a mérnökök, akkor én is azt mondom, hogy ne kapkodjanak.