sziasztok, lenne egy nagy kérdésem, nem tudom mi lelte a telefonom, ugyanis nem raktam fel semmi új programot, de egy olyan hibával jelentkezik manapság, hogy folyton olyan hangot ad ki(az a pittyegés) mint mikor felrakom töltőre, és az akksi állapotánál váltakozik ilyenkor az hogy ,,lemerítés" és ,,túlfeszültség". :S Na már most így elég hamar elnyammogja az akksit, plussz csak néma üzemmódban használható a telefon, mert a folytonos pittyegés nekem is az agyamra megy, meg mindenki másnak az agyára menne a környezetemben. Gondoltam ez nem olyan nagy gond, felrakom a cuccokat gépre, és nyomok egy resetet. Na itt jön a másik örömhír, nem ismeri föl a gép. Nem csak az enyém, haveromé se, akién ugyanúgy ott figyel a kies, újra raktam már a kiest is, semmi..Most leszedem majd kies air-rel, és próbálok egy resetet tolni, bár nem hiszem h megoldódik a probléma. A főprobléma ott kezdődik, hogy úgy voltam vele, elviszem szervizbe, node rootolva van, nem tudom unrootolni anélkül, hogy géppel összekötném, és ha így visszaviszem (gondolom én) elküldenek a p-ba. Eredeti rom van rajta. Köszönöm szépen előre is a segítséget