2024, 12 24, 04:43:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note - Váróterem  (Megtekintve 75990 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Re: Galaxy Note - Váróterem
« Reply #175 Dátum: 2011, 11 23, 16:49:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem nagyon tetszik tetszett a Note,de bementem a gyorsboltba és megtapiztam, nem hiszem el, hogy legalább a keretet nem lehetett volna szálcsiszolt aluból vagy esetleg titánból csinálni, ebbe az árba belefért volna nyugodttan. Fantasztikus kijelző jó hardver,jó szoftver, erre a házat így elbaltázni   ,a hátlapot is csinálhatták volna egy kicsit minőségibb műanyagból.  :(

Igazad van... A keret akkor lesz igazán gáz, ha elkezd lekopni. Remélhetőleg nem  :ima:  A hátlap:  szerinted milyen a minőségibb műanyag, ami vékonyabb a papírnál és mégis jól tartja magát?
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #176 Dátum: 2011, 11 23, 16:55:06 »
Nekem nagyon tetszik tetszett a Note,de bementem a gyorsboltba és megtapiztam, nem hiszem el, hogy legalább a keretet nem lehetett volna szálcsiszolt aluból vagy esetleg titánból csinálni, ebbe az árba belefért volna nyugodttan. Fantasztikus kijelző jó hardver,jó szoftver, erre a házat így elbaltázni   ,a hátlapot is csinálhatták volna egy kicsit minőségibb műanyagból.  :(
Elég szőrös szívű vagyok a PDA-k anyagminőségével kapcsolatban, de egyelőre még elégedett vagyok a Note műanyagaival. Természetesen folyamatosan figyelem az anyagok kopását, a kíváncsiság hajt. ;) A szálcsiszolt anyagok mindenféleképpen megnövelték volna a súlyát, és hosszabb távon már kényelmetlen lett volna kézben tartani, ez a súly még éppen ideális. Annak azért örültem volna, ha ennyi pénzért egy kis kevlár is jutott volna rá.

Nem elérhető uby40

« Reply #177 Dátum: 2011, 11 23, 16:58:55 »
Elég szőrös szívű vagyok a PDA-k anyagminőségével kapcsolatban, de egyelőre még elégedett vagyok a Note műanyagaival. Természetesen folyamatosan figyelem az anyagok kopását, a kíváncsiság hajt. ;) A szálcsiszolt anyagok mindenféleképpen megnövelték volna a súlyát, és hosszabb távon már kényelmetlen lett volna kézben tartani, ez a súly még éppen ideális. Annak azért örültem volna, ha ennyi pénzért egy kis kevlár is jutott volna rá.

Figyeljük az Ebay-t, hát ha valakinek eszébe jut. ;)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #178 Dátum: 2011, 11 23, 17:47:24 »
Mikor megemeltem meglepődtem milyen könnyű,szerintem nem lett volna drasztikus sùly töblet,nekem érzésre a titan nehezebnek tűnik.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #179 Dátum: 2011, 11 23, 18:02:52 »
Mikor megemeltem meglepődtem milyen könnyű,szerintem nem lett volna drasztikus sùly töblet,nekem érzésre a titan nehezebnek tűnik.
Amikor átment a teherautó az első megboldogult SGSII-őmön, ívbe hajlott és pókhálósra tört a kijelzője, de egyben maradt és a telefon sem tört el! A hátfal visszapattant a helyére és be is kapcsoltam! Tudtam hívást fogadni, csak tárcsázni nem, mivel csak a kijelző felső harmada világított valamelyest! Hazamentem és rádugtam a pc-re, ami meglátta és az odinnal visszatettem rá az eredeti romot és ezután bevittem a cserére! :ok: :ok: :ok:
A teherautó legalább 4 tonnás volt és kíméletlenül átment az első és a hátsó kereke is a Blahánál az aszfalton rajta!
Szóval szerintem semmi baja ezeknek az anyagoknak! Könnyűek, erősek és könnyen, olcsón cserélhetők! :D

Nem elérhető uby40

« Reply #180 Dátum: 2011, 11 23, 18:19:41 »
Amikor átment a teherautó az első megboldogult SGSII-őmön, ívbe hajlott és pókhálósra tört a kijelzője, de egyben maradt és a telefon sem tört el! A hátfal visszapattant a helyére és be is kapcsoltam! Tudtam hívást fogadni, csak tárcsázni nem, mivel csak a kijelző felső harmada világított valamelyest! Hazamentem és rádugtam a pc-re, ami meglátta és az odinnal visszatettem rá az eredeti romot és ezután bevittem a cserére! :ok: :ok: :ok:
A teherautó legalább 4 tonnás volt és kíméletlenül átment az első és a hátsó kereke is a Blahánál az aszfalton rajta!
Szóval szerintem semmi baja ezeknek az anyagoknak! Könnyűek, erősek és könnyen, olcsón cserélhetők! :D
Én még ezt nem tapasztaltam  :ima: , de szerintem sem kell a rideg és nehéz anyagokhoz ragaszkodni :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #181 Dátum: 2011, 11 23, 18:35:21 »
Én még ezt nem tapasztaltam  :ima: , de szerintem sem kell a rideg és nehéz anyagokhoz ragaszkodni :ok:
Kívánom, hogy soha ne is kelljen végignézned!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #182 Dátum: 2011, 11 23, 18:55:52 »
És mit mondtál,annyira pörgött a proci, hogy kinyomta a kijelzőt   :D
És garba cserélték ;)
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #183 Dátum: 2011, 11 23, 19:01:58 »
És mit mondtál,annyira pörgött a proci, hogy kinyomta a kijelzőt   :D
És garba cserélték ;)
Nem. :D Mind a két SGS-emen van biztosításom! Most nagy hasznát is láttam! :ok:
Az ingem felső zsebében volta telefon s ahogy kivettem, mikor hívtak elejtettem. Ez amolyan casco a telefonra. Minimális önrésszel az ilyen idétlen baleseteknél is biztosít! :ok: Meg ezen kívül gyakorlatilag mindenféle kár ellen! :)
Úgyhogy nem kellett kamuznom. Egyszerűen letettem a telefont az asztalra, amin az elkezdett billegni, mint a hintaló. Ezt látva a T-mobilos csávó bement a raktárba és kihozott egy újat!  :D
Ez a sebesség engem is meglepett, de mikor megkérdeztem, hogy ez ilyen hamar megy-e, azt válszolta tömören, hogy "első pillantásra az a megalapozott szakvéleménye, hogy ez a készülék javíthatatlan."  :D

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #184 Dátum: 2011, 11 23, 19:06:59 »

Nem. :D Mind a két SGS-emen van biztosításom! Most nagy hasznát is láttam! :ok:
Az ingem felső zsebében volta telefon s ahogy kivettem, mikor hívtak elejtettem. Ez amolyan casco a telefonra. Minimális önrésszel az ilyen idétlen baleseteknél is biztosít! :ok: Meg ezen kívül gyakorlatilag mindenféle kár ellen! :)
Baxus,nem is hallottam még erről   :shock:
Hol lehet kötni?Mi a havi díj?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #185 Dátum: 2011, 11 23, 19:18:53 »
Baxus,nem is hallottam még erről   :shock:
Hol lehet kötni?Mi a havi díj?
Az a bajom nekem is, hogy eddigi tudásom szerint csak a T-mobilnál vásárolt készülékekre lehet kötni náluk! :hmm:
S mivel ők nem árulnak Note-ot, most hiába van náluk az előfizetésem, valszeg nem tudom náluk biztosítani!
Másról meg nem tudok!
Egyébként az SGS-re 900Ft-ot, az SGSII-re meg 1600Ft-ot fizetek havonta.
De nem tudom azt mondani, hogy nem éri meg! :D Lemondani meg akkor tudom, amikor akarom! ;)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #186 Dátum: 2011, 11 23, 19:26:27 »
Az a bajom nekem is, hogy eddigi tudásom szerint csak a T-mobilnál vásárolt készülékekre lehet kötni náluk! :hmm:
S mivel ők nem árulnak Note-ot, most hiába van náluk az előfizetésem, valszeg nem tudom náluk biztosítani!
Másról meg nem tudok!
De nem tudom azt mondani, hogy nem éri meg! :D Lemondani meg akkor tudom, amikor akarom! ;)
Főleg ezek tükrében megéri, nem 2forint egy kijelző,és ha egy ilyen repül tuti, hogy az sérül.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #187 Dátum: 2011, 11 23, 19:34:26 »
Abban az esetben, ha a Titan sűrűségével számolnám ki a Note-ot akkor kb. 205 grammra jönne ki a súlya. Nem biztos, hogy ekkora súlyra vágyom egy amúgy húsvágó deszkára hajazó készülék esetében. :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #188 Dátum: 2011, 11 24, 20:03:16 »
 :'( Elkelt a SGS2 ,,,,,,,Szerda kb jön a NOTE  :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #189 Dátum: 2011, 11 24, 21:29:11 »
:'( Elkelt a SGS2 ,,,,,,,Szerda kb jön a NOTE  :D

Gratulálok! Jó döntést volt!
Hol vetted a Note-t? Elég sokára szállítják ki.  :(

Nem elérhető rajker

« Reply #190 Dátum: 2011, 11 24, 21:42:45 »
Gratulálok! Jó döntést volt!
Hol vetted a Note-t? Elég sokára szállítják ki.  :(
Ebböl a szempontból nem vagyok valami aktuális,de ideirom,Újvidékröl jön majd tán (Vajdaság )  :D Amugy én is Vajdasági vagyok  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #191 Dátum: 2011, 11 24, 22:39:58 »
Ebböl a szempontból nem vagyok valami aktuális,de ideirom,Újvidékröl jön majd tán (Vajdaság )  :D Amugy én is Vajdasági vagyok  :oops:
Mennyi lesz?  :ok:

Nem elérhető rajker

« Reply #192 Dátum: 2011, 11 24, 22:46:35 »
Mennyi lesz?  :ok:
Itteni árban ha Euróba átszámolom kb 530  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #193 Dátum: 2011, 11 24, 22:51:16 »
Itteni árban ha Euróba átszámolom kb 530  :oops:
Jól hangzik!

Nem elérhető arnold2580

• PDA: HTC Desire , HTC One X, Nexus 4, New iPad, Nokia Lumia 800
  • PDA ROM: virtuous_unity-v1.31.0, PDA ROM: 1.28.401.9, Kernel:2.6.39.4-g86aa44d, Radio:1.1204.103.14
« Reply #194 Dátum: 2011, 11 25, 19:45:41 »
Másról meg nem tudok!
Szerintem is jó dolog ez a biztosítás!! A HP Pavilion dv7 laptopomra kotottem mikor megvettem, mivel nem volt egy olcsó darab a 17.3" változat. Nem bántem meg mert rá 4 hónapra leejtettem és a monitor gyakorlatilag különvált a többi résztöl. Telefonáltam a biztosito cégnek akik rá 2 napra házhoz jöttek érte és 1 hát mulva kis is szállították tökéletes állapotban. Ebböl kiindulva kötöttem biztosítást a Note-ra is. Jó dolog és tényleg akkor mondom le amikor csak akarom!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2011, 11 25, 20:53:51 »
Szerintem is jó dolog ez a biztosítás!! A HP Pavilion dv7 laptopomra kotottem mikor megvettem, mivel nem volt egy olcsó darab a 17.3" változat. Nem bántem meg mert rá 4 hónapra leejtettem és a monitor gyakorlatilag különvált a többi résztöl. Telefonáltam a biztosito cégnek akik rá 2 napra házhoz jöttek érte és 1 hát mulva kis is szállították tökéletes állapotban. Ebböl kiindulva kötöttem biztosítást a Note-ra is. Jó dolog és tényleg akkor mondom le amikor csak akarom!
És hol kötötted?Mert Szkita csak a tré mobilròl tud.Engem is érdekelne a titanra.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető arnold2580

• PDA: HTC Desire , HTC One X, Nexus 4, New iPad, Nokia Lumia 800
  • PDA ROM: virtuous_unity-v1.31.0, PDA ROM: 1.28.401.9, Kernel:2.6.39.4-g86aa44d, Radio:1.1204.103.14
« Reply #196 Dátum: 2011, 11 25, 23:38:42 »
És hol kötötted?Mert Szkita csak a tré mobilròl tud.Engem is érdekelne a titanra.
Angliában. Itt gyakorlatilag egy kávés csészére is megkérdezik, hogy kötsz e rá biztosítást :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #197 Dátum: 2011, 11 26, 16:18:12 »
Angliában. Itt gyakorlatilag egy kávés csészére is megkérdezik, hogy kötsz e rá biztosítást :D
És Magyarországon vett cuccra nem lehet ott kötni?  :D

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #198 Dátum: 2011, 11 26, 17:45:02 »
Szkita, mikor lesz meg a vas?
Én nem értem, hogy birod a várakozást   :hmm:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #199 Dátum: 2011, 11 26, 17:50:25 »
Szkita, mikor lesz meg a vas?
Én nem értem, hogy birod a várakozást   :hmm:
Szerencsére mindig nálam van a téblábam és legalább egy szöszmöt! Ezeket használom felváltva! :D :D