2024, 12 24, 04:35:07
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note - Váróterem  (Megtekintve 75989 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note - Váróterem
« Reply #150 Dátum: 2011, 11 21, 21:59:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Eladósorba került az SGSII-m! ...

Vártam már, hogy mikor adod fel az ellenkezést. Kéretted magad, mint a csajok... Tudod: ne, ne, ne... még, még, még... :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #151 Dátum: 2011, 11 21, 22:42:57 »
Vártam már, hogy mikor adod fel az ellenkezést. Kéretted magad, mint a csajok... Tudod: ne, ne, ne... még, még, még... :D
:D De ezt a csajt én láttam meg itt először!
Na jó! Lassan már mindenkinek megvolt, de én még mindig kívánom! :D

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #152 Dátum: 2011, 11 21, 22:47:39 »
Még én is csak kívánom... :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note - Váróterem
« Reply #153 Dátum: 2011, 11 22, 07:19:45 »

Nekem is kell, de még nem jött el az ideje. :)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #154 Dátum: 2011, 11 22, 07:23:33 »
Nekem is kell, de még nem jött el az ideje. :)
Én meg kezdek elbizonytalanodni a Samsung márka miatt  :'(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #155 Dátum: 2011, 11 22, 07:37:28 »
Mi a baj vele?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #156 Dátum: 2011, 11 22, 07:55:03 »
Mi a baj vele?
Dràga  :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Galaxy Note - Váróterem
« Reply #157 Dátum: 2011, 11 22, 08:01:10 »
Dràga  :D

Mindegyik az induláskor, később normalizálódik valamennyire.

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #158 Dátum: 2011, 11 22, 11:33:11 »

????   :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #159 Dátum: 2011, 11 22, 11:37:34 »
Mindegyik az induláskor, később normalizálódik valamennyire.
Ezt mondjuk én sem értem... :hmm: Az én SGSII-m eddig hibátlan! Az előzőnek is csak az volta baja. hogy átment rajta egy teherautó a Blahán! :D De azután is be tudtam kapcsolni, és még az odinnal vissza is tudtam tenni rá a gyári romot! :ok:
Szóval mi a baj vele? :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note - Váróterem
« Reply #160 Dátum: 2011, 11 22, 11:57:32 »
Ezt mondjuk én sem értem... :hmm: Az én SGSII-m eddig hibátlan! Az előzőnek is csak az volta baja. hogy átment rajta egy teherautó a Blahán! :D De azután is be tudtam kapcsolni, és még az odinnal vissza is tudtam tenni rá a gyári romot! :ok:
Szóval mi a baj vele? :hmm:

A készülékek árára írtam, hogy megjelenésük után drágák, pár hónappal később már elfogadhatóbb összegért vehetők meg. ;)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #161 Dátum: 2011, 11 22, 13:41:25 »
Mi a baj vele?
Az, h Samsung. Az omnia 1-ben is az volt a hiba, h samsung. Nekem olyan a Galaxy család, mintha játéktelefon lenne. A nexus one-m, ami lassan két éves agyonverte a Galaxy w-t. Minden tekintetben  :( A galaxy S-t anno kéz befogtam és játéktelefon érzetem volt. Tuti ugyan ez lesz a note-val is. Oké, főzött ROMMal más, de azért...  :'( A HTC meg képtelen optimalizálni a sense felületet, ráadásul az erőforrást is zabálja. Lehet, h sensation XL lesz az új PDA-m, ráadásul szerencsére én kapom tesztelésre  :taps:
Nem hiszem el, hogy egy két éves modellnél nem tudnak jobbat kihozni.
Sosem szerettem a Samsungot  :(

Kérlek ne haragudjatok rám, természetesen csak nekem tűnik játéktelefonnak, természetesen nem az. Csak a saját, ostoba, szubjektív, konzervatív álláspontomat közöltem.  O->- O->- O->- :ima: :ima: :ima:

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #162 Dátum: 2011, 11 22, 17:46:34 »
Az, h Samsung. Az omnia 1-ben is az volt a hiba, h samsung. Nekem olyan a Galaxy család, mintha játéktelefon lenne. A nexus one-m, ami lassan két éves agyonverte a Galaxy w-t. Minden tekintetben  :( A galaxy S-t anno kéz befogtam és játéktelefon érzetem volt. Tuti ugyan ez lesz a note-val is. Oké, főzött ROMMal más, de azért...  :'( A HTC meg képtelen optimalizálni a sense felületet, ráadásul az erőforrást is zabálja. Lehet, h sensation XL lesz az új PDA-m, ráadásul szerencsére én kapom tesztelésre  :taps:

Kérlek ne haragudjatok rám, természetesen csak nekem tűnik játéktelefonnak, természetesen nem az. Csak a saját, ostoba, szubjektív, konzervatív álláspontomat közöltem.  O->- O->- O->- :ima: :ima: :ima:
ha nem félnék megtorlásról a talin, akkor mondanám,  hogy vegyél szifont :)

Egyébként mielőtt megvettem az sgst, én is hasonló véleménnyel voltam a samsungról, de ez mára gyökeresen megváltozott. Úgy néz ki, ott pénz van bőven, igy az elkövetkezendő 2-3 évben szerintem a samu fogja húzni a piacot, a többiek meg kullognak....ha tetszik nekünk, ha nem...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #163 Dátum: 2011, 11 22, 18:16:27 »
Egyébként mielőtt megvettem az sgst, én is hasonló véleménnyel voltam a samsungról, de ez mára gyökeresen megváltozott. Úgy néz ki, ott pénz van bőven, igy az elkövetkezendő 2-3 évben szerintem a samu fogja húzni a piacot, a többiek meg kullognak....ha tetszik nekünk, ha nem...

Nekem sem volt annyira szimpatikus a Samsung az S2-ig. Mostanra meg a HTC lett nem szimpatikus...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #164 Dátum: 2011, 11 22, 18:27:31 »

Én még mindig nem értem ezt a "fogyasztói márkaharcot"! Kipróbálom, s ha tetszik, megveszem. Így volt ez tavaly az SGS-el is! Először HTC-ben gondolkodtam és miután párat kipróbáltam, kicsit elbizonytalanodtam. Aztán megjött az SGS és mikor kipróbáltam, jobban tetszett, mit a többi. Ennyi.
Most is szívesen próbálgatnék a Note mellett hasonló hardverrel rendelkező más márkákat is, hogy jól dönthessek!
De nincs semmi más! ;)
Úgyhogy miután ezt a hardvert már használom fél éve és kiválóan teljesít, a Note-ban is joggal bízhatok.
Engem nem érdekel az un. "márkahűség"! Nem tesz értem semmit a márka! Pl. nem adja nekem jelentős kedvezménnyel az egy év alatt immár harmadszor vásárolandó Samsung terméket! :hmm:
Meg vagyok elégedve az eddig vásárolt Samsung termékeimmel! A hangsúly az eddig-en van! :D

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #165 Dátum: 2011, 11 22, 18:36:21 »

Nem gondoltam,h ilyen témához fogok hozzá szólni... Az én véleményem szerint a HTC egy semmiből előtörő nagyon igényes  high-end termékeket gyártó cégként kezdte, és elképesztette a vásárlókat a jó minőséggel, és az átgondolt termékekkel. Valószínűleg ezért választotta a Google az első telefonjához. A piaci helyzet viszont változott, és dömping lett androidból. A Samsung pedig egy erősen kommersz kategóriából kezdett kacsintgatni a felsők közé. Teljesen más szemlélettel, ( anyaghasználat, szemérmetlen másolás, stb...) kezdett hozzá, de be kell látni mára már komoly innováció van mögötte. (Note) :p Azt viszont meg lehet érteni, h a profit az első minden piacon szereplő cégnél. Míg az aktuális termék jól fogy addig nem fognak érdemi változásokat tenni. A Samu most lépett egy merészet, mert megteheti, és ez nem lehet céltábla az almának. Ha ez a lépés sikeres akkor lesz folytatása, és lehet kezdeni a spórolást :D :D
Az anyaghasználat meg teljesen érthető, még ha gagyi érzetet is ad: ha ekkora cuccot teleraknának fémmel, akkor nem kellene edzőtermeket fenntartani. S DHD-mat nagyon szerettem, és elsőre tényleg egy kicsit érdekes volt ez a készülék...mostanra viszont elég meggyőzőnek érzem, és komoly visszalépés lenne a régi szerelmem (DHD) hozzá képest. Néha én is játéknak érzem a súlya miatt, de ezt nem bánom :ok:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #166 Dátum: 2011, 11 22, 18:39:37 »
Én még mindig nem értem ezt a "fogyasztói márkaharcot"! Kipróbálom, s ha tetszik, megveszem. Így volt ez tavaly az SGS-el is! Először HTC-ben gondolkodtam és miután párat kipróbáltam, kicsit elbizonytalanodtam. Aztán megjött az SGS és mikor kipróbáltam, jobban tetszett, mit a többi. Ennyi.
Most is szívesen próbálgatnék a Note mellett hasonló hardverrel rendelkező más márkákat is, hogy jól dönthessek!
De nincs semmi más! ;)
Úgyhogy miután ezt a hardvert már használom fél éve és kiválóan teljesít, a Note-ban is joggal bízhatok.
Engem nem érdekel az un. "márkahűség"! Nem tesz értem semmit a márka! Pl. nem adja nekem jelentős kedvezménnyel az egy év alatt immár harmadszor vásárolandó Samsung terméket! :hmm:
Meg vagyok elégedve az eddig vásárolt Samsung termékeimmel! A hangsúly az eddig-en van! :D

Ezt próbáltam én is leírni, csak másképpen :ok:  Akkor legyünk márkahűek, ha a azt adják amit kapni szeretnénk :p
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #167 Dátum: 2011, 11 22, 21:06:38 »
De nincs semmi más! ;)

Egyetértek. Egyáltalán nem érdekelnek a márkák. Az érdekel, hogy az adott termék megbízható és minél kevesebb kompromisszum nélkül használható-e arra, amire kitalálták. Ha van egy ugyanolyan minőségű, műszaki cikkeknél hasonló támogatású, de kevésbé ismert márkájú termék, akkor azt fogom megvenni.
Szóval letojom a "nagy" márkákat, mert azoknál szerinem sokszor kb. 60-70%-ban a márkát kell megfizetni, maga a termék ugyanaz, mint az olcsóbbaknál.

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #168 Dátum: 2011, 11 22, 22:44:23 »
Egyetértek. Egyáltalán nem érdekelnek a márkák. Az érdekel, hogy az adott termék megbízható és minél kevesebb kompromisszum nélkül használható-e arra, amire kitalálták. Ha van egy ugyanolyan minőségű, műszaki cikkeknél hasonló támogatású, de kevésbé ismert márkájú termék, akkor azt fogom megvenni.
Szóval letojom a "nagy" márkákat, mert azoknál szerinem sokszor kb. 60-70%-ban a márkát kell megfizetni, maga a termék ugyanaz, mint az olcsóbbaknál.

Ha a márka miatt vennénk, akkor az már egy kicsit sznobizmus...így megmarad a teljes élmény az általunk válaztott és legjobbna vélt termék-márka iránt!!!!   Na ez már félig profizmus!!!!   :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #169 Dátum: 2011, 11 22, 22:48:20 »
Ha a márka miatt vennénk, akkor az már egy kicsit sznobizmus...így megmarad a teljes élmény az általunk válaztott és legjobbna vélt termék-márka iránt!!!!   Na ez már félig profizmus!!!!   :ok:
Én felvállalom hogy szeretem a Samsungot  :oops: Pedig évekig HTCfaló voltam. Ez van  :hmm:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #170 Dátum: 2011, 11 22, 23:02:03 »
Én felvállalom hogy szeretem a Samsungot  :oops: Pedig évekig HTCfaló voltam. Ez van  :hmm:
Ezzel én is így vagyok.
Volt Samsung pda-m, tabletem, van TV-m házimozim.
Eddig mindennel elégedett voltam, vagyok.  :ok:

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #171 Dátum: 2011, 11 22, 23:04:27 »
:ok:
+1 

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #172 Dátum: 2011, 11 23, 04:38:13 »

Már volt szifonom, annyi elég is volt  :D

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #173 Dátum: 2011, 11 23, 11:15:25 »
Egy hónapja vettem a páromnak egy samsung nv300 netbookot,aztán másnap egy samsung ue40d6570-es tv-t...ennyit a profizmusomról :-) hiába...ezek voltak számomra a legjobbak O:-) na...idézni is meg kéne tanulnom :-)

Sent from Saca i9000 to Pda fanclub

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #174 Dátum: 2011, 11 23, 16:13:10 »
Nekem nagyon tetszik tetszett a Note,de bementem a gyorsboltba és megtapiztam, nem hiszem el, hogy legalább a keretet nem lehetett volna szálcsiszolt aluból vagy esetleg titánból csinálni, ebbe az árba belefért volna nyugodttan. Fantasztikus kijelző jó hardver,jó szoftver, erre a házat így elbaltázni   ,a hátlapot is csinálhatták volna egy kicsit minőségibb műanyagból.  :(
Hűségem a becsületem!