Sziasztok. Nagyon unatkoztam ejszaka es elkezdtem bibelodni a telommal hogy miert is nincs frissites. jottek a forumok aztan idetalaltam. Az itt levo lehetosegek kicsit ilyesztoek szamomra de egy kulfoldi oldalon talaltam egy pofonnegyszeru megoldast : You are not allowed to view links.
Register or Login
szeretnem megtudni hogy ez azert nem igy megy vagy ez is egy megoldas? esetleg nagyobb a kesobbielben a hibalehetoseg?
nem mindig igaz az a mondás, hogy a kevesebb több! tudom, hogy K. sok, amit leírtam. de éppen azért tettem, hogy, aki még sosem csinált ilyet annak is a rendelkezésre álljon minden infó.
a root igazából akkor szükséges, ha szeretnél titaniummal mentést csinál. ha nem akkor elég ha onnan kezded, hogy felteszel egy custom recovery-t.
Az általad linket videóban gyári recovery-vel csinálta a srác. Én ilyet nem csinálnék, és nem is ajánlanék. Első dolog, ha romolsz, hogy egy custom recovery-t /TWRP vagy CWM/ felteszel. Utána jöhet minden más.
Továbbá 1 hét használat után én egyelőre nem javasolnám a 4.2.2. Valóban működik, szép és jó, de közel sem olyan kiforrott, mint a 4.1.2-es verzió.
az XDA-n mindent megtalálsz
You are not allowed to view links.
Register or
Login rom telepítéssel kapcsolatos infókat pedig itt, illetve a különböző romokat az egyes alfórumokban.
You are not allowed to view links.
Register or
Loginmivel senki sem vállal felelősséget, ezért ennek függvényében állj neki bárminek is.
Első körben mindenképpen az olvasgatást javasolnám, és csak utána a romolást.