Szia, akkor megpróbálok pontosabban kérdezni.
PC-n ismertek a Paragon és társai, azok a progik, amelyek az egész C meghajtóról, vagy a többiről is, lemezképfájlt készítenek, s ha teleszemetelem mindenféle új programmal és elnehezül a számítógép oprendszere, akkor visszaállítom a Paragon mentést, ami törli a vinyó tartalmát és bitre pontosan, még a lemezen való fizikai elhelyezkedésüknek is pontosan megfelelően a mentés előtti állapotot hozza vissza.
Én azt hittem, hogy amikor CWM-mel mentek, valamint az akkori állapotot lemásolom a külső és a belső tárhelyről a PC-mre, akkor valamilyen olyat csinálok, mint a számítógépen a Paragonnal. Gondoltam, amikor később törlöm a külső-belső SD tartalmát, visszamásolom az elmentettet és CWM-ből recoveryben visszaállítom a mobilt, akkor eltűnik minden addig installált program, s tökéletesen az előző állapot áll vissza.
Ezért döbbentem meg, amikor olyan program hátrahagyott maradékát találtam meg visszaállítás után, ami mentés után került a mobilra. Most így világosabban kérdeztem?
A kérdés ugye egészen pontosan az, hogy a CWM akkor most egy tökéletes törlést-visszaállítást csinál-e (s csak én néztem el valamit), vagy ha nem, akkor PONTOSAN mennyire állítja vissza a mentett állapotot? Van ennek valami irodalma szerinted, ahol utánaolvashatnék? Ide nem tartozó okok miatt ugyanis igen sok alkalmazást vagyok kénytelen installálni a mobilomra, amiket aztán rögtön törlök is: mit tegyek, hogy ne legyen szétszennyezve a mobil?
ha a CWM nem csinál tökéletes törlést s előző állapot visszaállítást, van erre mód? --> ezt a kérdésedet nem értem.