Sajna az amazon kiröhögte a címem és közölte, hogy ide aztán nem szállít
Én is próbáltam rendelni amazonról kb 2 hónapja.
Érdekes, hogy nem mindent enged rendelni. Néhány dologra azt mondja, hogy jöhet, néhányra meg hogy nem. Az angol tudásommal annyit tudtam kivenni, hogy néhány dologra azt írta, hogy "nem tárolható postafiókban".. Gondolom én arra célzott, hogy nagy.. Namost kb 26ezer forintért rendeltem volna, ebből kb 12ezer amolyan papírvastagságú dolog. Pl képernyővédő fóliák, telefontokok, szilikonos, ilyen-olyan.... xoom carbonszálas origy tok, zsebóra, érintőpanel defy-hez.... Még dobókés szettet is rendeltem mert 1$ volt.
A lényeg, hogy egy halom nem nagy és nem is nehéz vackot. És közölte velem, hogy erre a címre nem tudják ezeknek a 70%-át kiszállítani (konkrétan azokat, amiket akartam rendelni..). Hiába adtam mag több címet, egyik sem volt jó neki. Innentől nekem kuka az amazon. Ezzel elásta magát.
És persze mondanom se kell, hogy amiket rendeltem az máshonnan kb 30-40 fölött van.... Most viszont rendelek motorola bluetooth wireless keyboard-ot, mivel senki nem volt hajlandó segíteni, úgy döntöttem megveszem ezt. Az országban először hétfőtől lesz. Kedden reggel már hozza a futár.
Majd írok róla pár szót.