0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mikor jön már az ICS?Tudni már valamit róla?
Már itt van...Romok,root cwm 1. hsz.
Mármint, hogy-hogy ugyan az legyen???Ugyan az mint a háttérkép?Beállítod simán a zárolt hátterének is ugyanazt a képet. Nálam még nem fordult elő ilyen...
Nem ajanlja fel,mint a kezdokepernyonel,csak a galeriat az hatterkepeket nem /mint pl. a Notenal/De azert koszi!
Hát figyelj, pl. bemegyek a galériába, megnyitok egy képet --> további menü (fent) --> Kép beállítása mint --> és ezek jönnek be:kezdő és zárolt képernyő hátterekezdő képernyő hátterenévjegy fényképezárolt képernyő háttereDE, akár a beállítások/kijelző menün belül is be tudom állítani ugyan azt a képet kezdő és zárolt képernyő hátterének...
Igen ez igy rendben van,de en elo hatterkepet szeretnek a zarolt es a kezdo kepernyore is.A zaroltnal csak.a galeriat es a hatterkepeket ajanlja fel.De nem.lenyeges,kikapcsoltam a zarolt kepernyot es mar meg is.oldottam.Azert koszi!
Jah, hogy élő hátteret, ezt nem vágtam. Na azt valóban nem lehet zároltnak, bár lehet van rá valami program, de eddig még nem találkoztam vele.
Koszi.Valami jo kijelzozar progit nem tudz veletlenul?
Egy van , amit nagyon sok embertől hallottam, hogy használnak és oda vannak érte: You are not allowed to view links. Register or Login, bár nem tudom, hogy tabon működik-e. Én még nem használtam.Esetleg egy You are not allowed to view links. Register or Login alternatíva, bár ezt sem ismerem...
Sziasztok!Kerdeznem,hogy az AddFree reklameltunteto.program miert nem mukodik a tableten,vagy csak rosszul allitom be.Koszi.elore is!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P7510-ről
nálam megy.
Az SGS2-n nekem is megy,de a tableten nem,lehet,hogy azt véletlenül jól állitottam be itt meg nem.
Csak halkan kérdezem, hogy biztosan megkapta a root jogokat az aplikáció? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Koszi,en is halkan irom,hogy igen,rootolva van.
Ebben végig biztos voltam. Arra próbáltam utalni, hogy maga az aplikacio benne van-e a jogosultság listában... Véletlenül nem az elutasításra kattintottal... De ez csak tipp.. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P7500-ről