Mivel nem találtam neki való topikot itt kérdezem meg,hogy Tab 2 10.1 tudtok ajánlani egy stabil jó szövegszerkesztőt? Mivel a polaris eddig elég bizonytalanak tűnik az Evernote meg nem jön be.
Köszönöm
Hali, én a polaris-t szoktam használgatni, nálam teljesen jól működik, alapvető szövegszerkesztésre használom.
Hogy a millió közül, amik play-en vannak melyik a legjobb, azt nem tudom, de itt van pár jobb fajta:
You are not allowed to view links.
Register or
Login - free
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login ebből You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
Login - ebből You are not allowed to view links.
Register or
LoginSziasztok,
3 kérdésem lenne:
- melyik romot ajánlanátok a 10.1 tabra, legutóbbi, legjobb ICS gyanánt? (Gondolom, JB nincs még...) Az olaszt, ami a fentebb olvasható cikkben szerepel, vagy a lengyelt, amit a sammfirmware-n lehet találni, szeptemberi kiadásút, vagy esetleg mást?
- Valakinek van-e tapasztalata törött kijelzőüveg csere témakörben? Van-e valami jó és olcsó szerviz, mennyiért, vagy az e-bayen kapható cucc bátran berendelhető és ki lehet házilag is cserélni, a youtube-os videó alapján egy kis műszerész vénával?
- Valóban meg lehet, csinálni telefon, sms képessé a vasat a korábban linkelt moddal?
Köszi, sziasztok.
Ha gyári rom, akkor a legfrissebb romot raknám, az pedig a lengyel ICS.
Ha custom rom, abból igazán javasolni nem tudok, mert mindegyik nagyon különböző, általában mindegyiknek van 1-2 apró nyűgje, hibája...ennek neked kell utánaolvasni, hogy mennyire vagy kompromisszumképes.
Egyébként az AOKP ICS és JB portjai egész jók.
Kijelző csere ügyben You are not allowed to view links.
Register or
Login-et keresd, ő fog benne tudni segíteni, árat is tud mondani. Elvileg otthon is kivitelezhető, nyilván kis gyakorlat, kéz ügyesség nem árt.
Igen, valóban működik vele.