2024, 11 29, 10:37:53

Szerző Téma: [ROM]CriskeloRom V30 XWKJ2 2.3.5  (Megtekintve 49386 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
[ROM]CriskeloRom V30 XWKJ2 2.3.5
« Dátum: 2011, 07 28, 22:07:16 »
Na akkor most hova irjam a véleményemet ??? Mivel nincs a romok között még szó és külön topik a Criscelo romokra hát igy ide irok . (legfeljebb a nagyok közül majd valaki ha akar akkor nyit ennek is eggyet )

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

CriskeloRomV19-S-BAR7-Tog-BLN-CallREC-Overscroll-3LS-CamHack-PWR-M-Esxt-(XXKH3-2.3.4) You are not allowed to view links. Register or Login

[THEME] Samsung Galaxy S2 - Blue Samsung Keyboard You are not allowed to view links. Register or Login
[THEMES] Collection for CriskeloROM You are not allowed to view links. Register or Login

Criskelo_v19_MixTheme  You are not allowed to view links. Register or Login
Blue Samsung Keyboard
buborékos aksijelzés visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Magyar gps.conf (hu.pool.ntp.org(

Criskelo_v19_MixTheme_added You are not allowed to view links. Register or Login

Ászínezve: Phone.apk, youtube.apk, Gmail.apk

Hozzáadva batista romból:
\SamsungWidget_WeatherClock \SamsungWidget_ProgramMonitor \EmailWidget

You are not allowed to view links. Register or Login
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOPIC: CriskeloRomV13-S-BAR7-Tog-BLN-CallREC-Overscroll-3LS-CamHack-PWR-M-Esxt-(XXKH3-2.3.4)
LETÖLTÉS   FullRom No Wipe v13  You are not allowed to view links. Register or Login
Modemek: You are not allowed to view links. Register or Login
Alufempolir féle szinezés:Criskelo_v13_MixTheme:You are not allowed to view links. Register or Login

LETÖLTÉS:  FullRom No Wipe v11 Base Rom XXKG6 2.3.4

[THEME] GalaxyBlue_v6_SGSII _JKay_ MOD CRISKELO-ROM V11  You are not allowed to view links. Register or Login
LETÖLTÉS: You are not allowed to view links. Register or Login

Alufempolir féle szinezés:You are not allowed to view links. Register or Login
vagy  You are not allowed to view links. Register or Login

criskelov11mixthemeSGSII:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login 
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha hiányzik néhány Samsung app vagy widget:
Darkyrom2 tool töltsd le, és tedd fel SGS2-re You are not allowed to view links. Register or Login
Itt vannak a samsung appok.  You are not allowed to view links. Register or Login

Feltettem ezt a legujabb verziót és meglepödésemre nagyon jól szuperál igy elsöre.Eddig semmit se találtam ami kifogásként lehetne kezelni.Érdekes hogy van benne téma beállitás,ahol külömbözö kinézetek mellett lehet válogatni.Nekem a notifybar 6 ikonos tipusa bejön. Bele van téve az adatforgalom ki-be  kapcsolása is.Én eddig az APN widgetet használtam,de az nem tüntette el a statusbárból az ikonkákat erre vonatkozólag.Itt viszont ha ezt bekapcsolom akkor komplett eltünnek.  :ok: Érdekes megoldás az oldalak gyor hajtása is pl ha a 7ikröl váltasz elsöre akkor van valami tulszaladási fék efektus.Minden témát még nem sikerült kipróbálnom,de ami késik az nem mullik. :D Ami a programokat illeti a standard befutott apk jól müködnek.(gps igo,wifi,kamera,beszéd,video,sms.....)Merem ajánlani mindenkinek aki válalkozó tipus.
Ja a rom no wipe ugyhogy mehet fel szerintem bármire.Nekem a Batista kg3 volt fent.Recowery-böl csak csináltam egy wipe cache partitont és install zip from sd

XDA link : You are not allowed to view links. Register or Login

:oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: ROM CRISKELO GINGERBREAD
« Reply #1 Dátum: 2011, 07 28, 22:51:01 »
Ja a rom no wipe ugyhogy mehet fel szerintem bármire.Nekem a Batista kg3 volt fent.Recowery-böl csak csináltam egy wipe cache partitont és install zip from sd

Én biztos beteg vagyok, de még egyet romolok ma! :D Rábeszéltél! :taps:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #2 Dátum: 2011, 07 29, 00:33:55 »
Én biztos beteg vagyok, de még egyet romolok ma! :D Rábeszéltél! :taps:
Ha már liba legyen kövér alapon erre is feltoltam a SpeedMod-ot. :D Minden ok, sőt még a bootanim is megmaradt! :taps:
(merthogy a Batistánál eltűnt a SpeedMod után)

Nem elérhető rajker

« Reply #3 Dátum: 2011, 07 29, 16:53:15 »
Na akkor most hova irjam a véleményemet ??? Mivel nincs a romok között még szó és külön topik a Criscelo romokra hát igy ide irok . (legfeljebb a nagyok közül majd valaki ha akar akkor nyit ennek is eggyet )

Feltettem ezt a legujabb verziót és meglepödésemre nagyon jól szuperál igy elsöre.Eddig semmit se találtam ami kifogásként lehetne kezelni.Érdekes hogy van benne téma beállitás,ahol külömbözö kinézetek mellett lehet válogatni.Nekem a notifybar 6 ikonos tipusa bejön. Bele van téve az adatforgalom ki-be  kapcsolása is.Én eddig az APN widgetet használtam,de az nem tüntette el a statusbárból az ikonkákat erre vonatkozólag.Itt viszont ha ezt bekapcsolom akkor komplett eltünnek.  :ok: Érdekes megoldás az oldalak gyor hajtása is pl ha a 7ikröl váltasz elsöre akkor van valami tulszaladási fék efektus.Minden témát még nem sikerült kipróbálnom,de ami késik az nem mullik. :D Ami a programokat illeti a standard befutott apk jól müködnek.(gps igo,wifi,kamera,beszéd,video,sms.....)Merem ajánlani mindenkinek aki válalkozó tipus.

lasan eltel egy egész nap és még mindég szeretem ezt a romot.Az aksi  kicsit jobban merül mongyukrá mint a Batista romnál,de egye fene.Viszont amit nagyon pozitivnak találtam ,báris nálam hogy a képernyö melegedése minimumra csökkent. :ok: :ok: :ok: Eddig volt hogy eggyes rommal simán lehetett volna felmelegiteni ebédet. :D Még amit észrevettem hogy az ikonkák alatt nincsen leröviditve a neve,hanem teljes hosszában kivan irva. pl azelött volt hogy NoLed Baáll mostmeg NoLed beállitások

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Azután ma megint ért meglepetés,mert kijött egy kis Update rom V7.1 ahol a statusbar órát lehet szinezni illetve eltüntetni,illetve alakitani   

:ok: :ok: :ok: Hajrá Criskelo !!! Egyre jobban tetszik a rom  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #4 Dátum: 2011, 07 29, 16:53:25 »

Én is ezt a romot használom,teljesen hibátlan,és az aksival is kegyesen bánik.
MEGÉRDEMELNÉ TOPICOT NYITNI NEKI!  >:(

Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető rajker

« Reply #5 Dátum: 2011, 07 29, 17:03:12 »
Tegnap odairtam hogy ha akarják a funkcióval rendelkezö tagok akkor majd nyitnak ennek is topikot.Rajtuk a döntés lehetösége  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #6 Dátum: 2011, 07 29, 17:03:52 »
Tegnap odairtam hogy ha akarják a funkcióval rendelkezö tagok akkor majd nyitnak ennek is topikot.Rajtuk a döntés lehetösége  :oops:

Most úgy felhergeltetek hogy menten felnyomom :D
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető rajker

« Reply #7 Dátum: 2011, 07 29, 17:09:56 »
Most úgy felhergeltetek hogy menten felnyomom :D
nyomás myomni  :D :D :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #8 Dátum: 2011, 07 29, 17:11:43 »
nyomás myomni  :D :D :D

Most csorog lefelé,meglegeltetem az ebet aztán nyomom. :D

Nem elérhető rajker

Re: [ROM] CRISKELO GINGERBREAD
« Reply #9 Dátum: 2011, 07 29, 18:31:21 »
Csak figyeltek ránk,onnan föntröl  :D :D :D köszike   ;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #10 Dátum: 2011, 07 29, 18:38:07 »
Most csorog lefelé,meglegeltetem az ebet aztán nyomom. :D

No fent is van,pörög szépen.A drawer ikonjai nem nagyon tetszenek...lehet ezen módosítani?A másik,hogy kb 3 percenként mailt akar küldeni a fejlesztőnek reportbug gyanánt,szerintem a touchhwiz.Aztán egy utolsó kérdés,feltett az sd re olyan fájlokat amik eddig nem voltak ott,mik ezek?
shader_sgs2_riptide_gp_v1.zip
libGLEMU_QUALCOMM.zip
libGLEMU_POWERVR.zip
libGLEMU_NVIDIA.zip

Nem elérhető rajker

Re: [ROM] CRISKELO GINGERBREAD
« Reply #11 Dátum: 2011, 07 29, 18:40:52 »
És müködik szépen az óra elrejtése
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #12 Dátum: 2011, 07 29, 18:55:32 »
No fent is van,pörög szépen.A drawer ikonjai nem nagyon tetszenek...lehet ezen módosítani?A másik,hogy kb 3 percenként mailt akar küldeni a fejlesztőnek reportbug gyanánt,szerintem a touchhwiz.Aztán egy utolsó kérdés,feltett az sd re olyan fájlokat amik eddig nem voltak ott,mik ezek?
libGLEMU_QUALCOMM.zip
libGLEMU_POWERVR.zip
libGLEMU_NVIDIA.zip

Erre senki semmit?Megőrülök hogy állandóan emailt akar küldeni...és a rejtélyes fájlok is érdekelnek :)

Nem elérhető rajker

« Reply #13 Dátum: 2011, 07 29, 18:56:57 »
libGLEMU_QUALCOMM.zip
libGLEMU_POWERVR.zip
libGLEMU_NVIDIA.zip
Észrevettem én is ezeket a zip-ket.Majdnem üres mindeggyik.Nem zavar ha ott van a háttérben. :oops: Bocs de nem tudom melyik az a drawer ikon ??
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #14 Dátum: 2011, 07 29, 18:59:34 »
Észrevettem én is ezeket a zip-ket.Majdnem üres mindeggyik.Nem zavar ha ott van a háttérben. :oops: Bocs de nem tudom melyik az a drawer ikon ??

A drawer az alkalmazások helye.Ha bemész a programokba ott nem tetszik hogy háttere van az ikonoknak.Nálad nem akar mail küldeni?Behalok tőle >:(

Nem elérhető fireman

• PDA: Samsung Galaxy S3 LTE
  • PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
« Reply #15 Dátum: 2011, 07 29, 19:03:40 »

A zipek A ChainFire 3D pluginjai (névre biztos).

Nem elérhető mviktor

« Reply #16 Dátum: 2011, 07 29, 19:07:34 »
A zipek A ChainFire 3D pluginjai (névre biztos).

Egy rejtély kilőve,köszi  :ok:

Nem elérhető rajker

« Reply #17 Dátum: 2011, 07 29, 19:14:52 »
A drawer az alkalmazások helye.Ha bemész a programokba ott nem tetszik hogy háttere van az ikonoknak.Nálad nem akar mail küldeni?Behalok tőle >:(
Nem késztetett eddig semmi emailra se  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #18 Dátum: 2011, 07 29, 19:19:22 »
Nem késztetett eddig semmi emailra se  :hmm:

Mivel ezen módosított twiz van próbáltam vele játszani mert sok mindent lehet állítgatni,de ezek szerint nem működik flottul mert azóta állandóan felugrál ez a ***r hogy "tw4 launcher bugreport"és azonnal küldeni akarja.Hozzá sem nyulok és már ugrik is fel.....ha ezt nem tudom megszüntetni akkor sajna kuka.... :hmm:

Nem elérhető rajker

« Reply #19 Dátum: 2011, 07 29, 19:30:44 »
Mivel ezen módosított twiz van próbáltam vele játszani mert sok mindent lehet állítgatni,de ezek szerint nem működik flottul mert azóta állandóan felugrál ez a ***r hogy "tw4 launcher bugreport"és azonnal küldeni akarja.Hozzá sem nyulok és már ugrik is fel.....ha ezt nem tudom megszüntetni akkor sajna kuka.... :hmm:
Hát van az ugy hogy valami ne sikerül elsöre. :( Én most feldöbtam a nagyszámos aksi kijelzést a szemem miatt,és máshoz nincs is kedvem nyulkálni.Egyenlöre számomra igy is tökéletes már.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

:hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető mviktor

« Reply #20 Dátum: 2011, 07 29, 19:33:31 »
Hát van az ugy hogy valami ne sikerül elsöre. :( Én most feldöbtam a nagyszámos aksi kijelzést a szemem miatt,és máshoz nincs is kedvem nyulkálni.Egyenlöre számomra igy is tökéletes már.

:hmm:

Kezdem télleg úgy érezni hogy a gyári romoktól nincs stabilabb....igaz ki veszek ezt azt,mókolunk egy kicsit de az úgy működik ahogy én akarom.

nefes

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2011, 07 29, 23:26:30 »
Kezdem télleg úgy érezni hogy a gyári romoktól nincs stabilabb....igaz ki veszek ezt azt,mókolunk egy kicsit de az úgy működik ahogy én akarom.

en ezt mondtam mindig ;) Gyari tuti stabil (alltalaban)

Nem elérhető solyomlajos0

• Navigáció / Navigation: Samsung GalaxyII Sygic Aura, Navitel, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy II
  • PDA ROM: Darky Rom KI3 Base
Re: [ROM] SGS2 - CRISKELO GINGERBREAD
« Reply #22 Dátum: 2011, 07 30, 06:59:34 »
Én felraktam, de a status bart nem látom, de nem is tudom előcsalogatni. Valami ötlet?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #23 Dátum: 2011, 07 30, 07:11:56 »
Én felraktam, de a status bart nem látom, de nem is tudom előcsalogatni. Valami ötlet?
Reboot, ha nem elég neki, akkor CWM-ből nyomj egy wipe cache-t. :-)

Nem elérhető Drtiti

• Navigáció / Navigation: Igo My Way"Amigo"--SygicAura--Navigon.
  • PDA: GALAXY S S5..GALAXY Note 10.1 :)
  • PDA ROM: -Bobcat4.2;) Holnap?...Kitudja?
« Reply #24 Dátum: 2011, 07 30, 07:46:05 »
Helló
Egy kis se4gitség kellene.
Nem tudom mit B. tam el.
A recorverytmég sosem használtam.
Felraktam az sd re a Criskelo gigerbread-ot.
 Rootolt a z sgs2 és xxKG3 van fet.
Recorvery (3 gombal.
 --Wipe cache patrition--
És semmi.
 nem jön be álmenü hogy kijelöljem hol van a zip fájl.
Mi nem jó? Hogyan csináljam?.