Ha éppen azt akarod ami nekem van fent,akkor szerintem olvasd el a szinezö topikot,mert igy elsöre nehéz lesz számodra (bocs) Ott megtalálod a nagy számokat amit Patience feltöltött ha jó emlákszem multiuploadra meg le is van irva hogy kell felrakni.
Amugy gyors léptekben: kell egy zip direktorium ami megvan csinálva hogy CWM fel tudd instalálni a framework-res .apk. Kiszeded a rootexplorerrel a system framework framework res apk a belsö SD re vagy mehet a külsöre is.Összekötöd usb a sgs a pc vel áthuzod a frameworkot ,megnyitod és megkeresed a res,drawable direktóriumot.Ott felülirod a nagyszámos png képekkel a már meglévöket.Azután mindent visszacsuksz és visszarakod a belsö sd re a frameworkot a meglévö install zip -be.Usb ki sgs restart CWM és install zip from sd.utána restart sgs és ha mindent jól csináltál akkor örülsz.Hát nem egyszerüüüüüüüüüüü
Na félretéve a viccet el a szinezö topikot ott mindent megtalálsz evvel kapcsolatban.
Igen a Pati féle nagy számokat akarom én is. Köszi az infót, bár igazából csak arra volt szükségem, hogy a framework-res.apk res\drawable-hdpi könyvtárában vannak a képek
, a többi megvolt. Sajnos az android rejtelmeibe még nem nagyon volt időm belemélyedni, ezért kérdem, hogy esetleg azt is meg tudnád mondani, hogy mit kell átírni ahhoz, hogy a tárcsázó, az ékezetes nevekre is keressen, mert a winmo után ez nagyon hiányzik.