2024, 11 22, 10:07:20
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!  (Megtekintve 145909 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető qwaki

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: O4X HD
  • PDA ROM: Mikor mi?! Zsélibin! :D
Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #425 Dátum: 2013, 02 28, 12:38:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hát elindul a telefon de a 2.X.X-es androiddal amit ha jól gondolok nem kéne neki mert a 10-es CM asszem már 4.1.X azt nem tudom rávarázsolni sajnos :(
nah azt hogy?! újra flashelted?!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #426 Dátum: 2013, 02 28, 13:02:17 »
UH !!! A legnagyobb királyok vagytok, ismét sikerült életet lehelni a SGS-mbe a gyári kernel van rajta amit You are not allowed to view links. Register or Login innen szedtem le ! Mostmár remélem hogy csak ez az uccsó kérdésem lesz és nem fárasztalak titeket tovább .. A CM10-et szeretném felrakni, teljesen pontosan "cm-10.0.0-galaxysmtd.zip " ezt !
Bemegyek a 3 gombos opcióval a Recovery Modeba ( hangerő fel + középső + power ) --> install ROM from SD card opciót kiválasztom betallózom neki a fájlt elkezdi de telepítés 15 - 20%ánál kidob egy "failed to verify whole file signature" ilyen hibával !
Mi a teendőm ?!

Köszönöm  :ima:
Üdv : Tomi

Gyári kernellel nem tudsz zipből romot felrakni.
 Rakd fel a JVT CF-root kernelt, azzal fel tudod az install zip from sd card->choose zip  pontban.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető balazsknk

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i
  • PDA ROM: 4.0.4
« Reply #427 Dátum: 2013, 02 28, 20:19:54 »
üdv
nekem olyan problem van hogy szeretném letölteni az AIO i9000 Toolbox csak sehogy nem jók a linkek ............ mindig az ilivid player szarságot akarja letölteni de ha le is töltöm nem tudok vele semmit se kezdeni :-( valaki ha megdobna egy olyan linkel ahol le is tudom szedni azt megköszönném

Nem elérhető kovbal1979

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Plus
  • PDA ROM: CM 10.1
« Reply #428 Dátum: 2013, 04 16, 09:46:06 »
Sziasztok!

Cwm recovery segítségével sikeresen téglásítottam a telefonomat. Rom újratelepítés előtt format system, ahogy már sokszor, de most a recovery meghülyült (cant read sd, cant read "semmi"...stb), majd újraindít, és semmi. Azóta még bekapcsolni sem tudom, vagyis sem download mod-ba, sem semmibe nem jutok, halott a "lelkem".
Már írtam egy srácnak jig ügyben, de elgondolkodtam a szervizfutár szolgáltatáson is, még garanciás a készülék. Amúgy Galaxy S Plus-ról van szó.
Szerintetek gond lehet hogy rootolt a teló, meg fözött rom volt rajta? Mint mondjak, mi történt vele? Észrevehetik ezt? vagy ez annyira halott, hogy egyből nulláról tesznek mindent újra? Már ha lehet egyáltalán.... Vagyis mekoora az esélye, hogy elhajtanak a fenébe?

Köszönöm a válaszokat előre is!
Szép napot!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #429 Dátum: 2013, 04 16, 10:41:38 »
Sziasztok!

Cwm recovery segítségével sikeresen téglásítottam a telefonomat. Rom újratelepítés előtt format system, ahogy már sokszor, de most a recovery meghülyült (cant read sd, cant read "semmi"...stb), majd újraindít, és semmi. Azóta még bekapcsolni sem tudom, vagyis sem download mod-ba, sem semmibe nem jutok, halott a "lelkem".
Már írtam egy srácnak jig ügyben, de elgondolkodtam a szervizfutár szolgáltatáson is, még garanciás a készülék. Amúgy Galaxy S Plus-ról van szó.
Szerintetek gond lehet hogy rootolt a teló, meg fözött rom volt rajta? Mint mondjak, mi történt vele? Észrevehetik ezt? vagy ez annyira halott, hogy egyből nulláról tesznek mindent újra? Már ha lehet egyáltalán.... Vagyis mekoora az esélye, hogy elhajtanak a fenébe?

Köszönöm a válaszokat előre is!
Szép napot!
nagy valószínűséggel elszállt a NAND, mivel a szerviz is ODINT használ, ő sem fog tudni mást csinálni, mint cserélni a hibás alkatrészt...

biztonságban vagy, de az adatok., amik a belső sd-n voltak, mentek a levesbe
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kovbal1979

• PFC Fan
« Reply #430 Dátum: 2013, 04 16, 11:04:46 »
nagy valószínűséggel elszállt a NAND, mivel a szerviz is ODINT használ, ő sem fog tudni mást csinálni, mint cserélni a hibás alkatrészt...

biztonságban vagy, de az adatok., amik a belső sd-n voltak, mentek a levesbe

köszönöm a választ, megnyugodtam....
még 3 kérdés:
1. Mi is az a NAND :-) ?
2. az USB jig segíthet? (csak mert rendeltem egyet, és ha eljutok a DL mode-ig, azzal már elbírok)
Vagy ez most fizikai meghibásodás?
3. Mit mondjak a szerviznek?

köszönöm még egyszer!

Nem elérhető kovbal1979

• PFC Fan
« Reply #431 Dátum: 2013, 04 16, 14:11:55 »
amúgy lehet én barom format boot-ot adtam neki..... format system helyett (xda-n javasolják full wipe esetén).. lehet mellényomtam, én figyelmetlen....

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #432 Dátum: 2013, 04 16, 15:41:59 »

köszönöm a választ, megnyugodtam....
még 3 kérdés:
1. Mi is az a NAND :-) ?
2. az USB jig segíthet? (csak mert rendeltem egyet, és ha eljutok a DL mode-ig, azzal már elbírok)
Vagy ez most fizikai meghibásodás?
3. Mit mondjak a szerviznek?

köszönöm még egyszer!
1. A NAND gyakorlatilag az alaplapra épített microSD kártya, ami szét van partícionálva a megfelelő rendszermeghajtókra: bootloader, recovery, download, system, data, dbdata vagy datadata, cache, sdcard

2. Ha esetleg véletlenül be is jön a dl mód, nem biztos, hogy teljes romot tudsz majd flashelni, lehet hogy szétszállt az egész. Ha bejön, akkor mindenképp bootloadert tartalmazó romot rakj majd fel.

3. Bociszemek:  :shock: "reggel nem indult el" :shock: .

Nem elérhető kovbal1979

• PFC Fan
« Reply #433 Dátum: 2013, 04 16, 15:59:02 »
1. A NAND gyakorlatilag az alaplapra épített microSD kártya, ami szét van partícionálva a megfelelő rendszermeghajtókra: bootloader, recovery, download, system, data, dbdata vagy datadata, cache, sdcard

2. Ha esetleg véletlenül be is jön a dl mód, nem biztos, hogy teljes romot tudsz majd flashelni, lehet hogy szétszállt az egész. Ha bejön, akkor mindenképp bootloadert tartalmazó romot rakj majd fel.

3. Bociszemek:  :shock: "reggel nem indult el" :shock: .

Ok megpróbálom. Végül is már nincs vesztenivaló... Elküldöm, ha leráznak még megpróbálom ezt az usbjig dolgot. Az bosszant, lehet hülyeségből format boot-ot csináltam...

Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Nem elérhető kovbal1979

• PFC Fan
« Reply #434 Dátum: 2013, 04 18, 09:40:34 »
Na, szereztem egy i9001-hez (elvileg) alkalmas jig-et, de nem sikerült életre keltenem... Maradnak a bociszemek :-P Biztos ami biztos, kerítettem egy i9000-et, jó lesz egyelőre. Végre van összehasonlítási alapom a két készülékről, de minimális a tempó különbség, sztem egy gyorsabb-lassabb kernel között is több a rés... és még fel is húzhatom 1.4Gh-ig :-)))

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #435 Dátum: 2013, 06 24, 21:05:44 »
Szisztok!

jig tulajok !

Van tapasztalatotok abban , hogy egy rossz rootolás után be sem kapcsoló galaxyba jiggel lehet életet lehelni??
Érdemes próbálkoznom vele vagy esetleg más a megoldás?
Van megoldás ? :(

Segítségeteket előre is köszi.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #436 Dátum: 2013, 06 25, 15:55:54 »
Szisztok!

jig tulajok !

Van tapasztalatotok abban , hogy egy rossz rootolás után be sem kapcsoló galaxyba jiggel lehet életet lehelni??
Érdemes próbálkoznom vele vagy esetleg más a megoldás?
Van megoldás ? :(

Segítségeteket előre is köszi.

Egy próbát minden képpen megér, főleg, hogy az alternatíva az alaplap csere, ami nem túl kifizetődő.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #437 Dátum: 2013, 06 25, 21:02:01 »
Egy próbát minden képpen megér, főleg, hogy az alternatíva az alaplap csere, ami nem túl kifizetődő.

Azt mindenképpen :(

Nem elérhető zoolee10

• PDA: Huawei P8 LITE
« Reply #438 Dátum: 2013, 07 08, 12:42:08 »
Sziasztok!

Galaxy Ace re nincs esetleg ilyen megoldás?
Ha téglásítottam, arra gondolok.

Bocs az OFF-ért de az Ace forum halott.

Nem elérhető fcseh

• Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
« Reply #439 Dátum: 2013, 07 24, 14:43:27 »
Köszi! Ez nagyon hasznos! :)

forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha JIG kell, mert sehogy sem tudsz download módba lépni, You are not allowed to view links. Register or Login szemezgess, aztán keresd meg priviben azt, aki szimpatikus.

Előfeltétel: Java
OP rendszer: Linux, Windows, MacOS

1. Letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login, majd elindítod.

Ha épp meghalt, akkor nem nagyon fogsz QR kódot használni, de azért itt van:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Screenshot:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Videó a működésről:

Remélem, sikerült!

You are not allowed to view links. Register or Login hardveres átalakítás, segítségével bármilyen sgs feléleszthető, nincs halott gép....de tökös legyél, ha meg akarod csinálni :)
Ha már nagyon unatkozol. :)

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #440 Dátum: 2013, 09 01, 22:03:05 »
Helló!
Sikeresen téglásítottam az SGS-em most először úgy hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Ki volt rootolva a telefonom össze vissza variálgattam a romokat de továbbadtam a telefonomat a családba és visszaraktam az alap telenoros gyári romot. Na most lassúzott neki és gondoltam akkor fölrakok egy ICS romot.
Nem volt 3gombos de sikerült megcsináli és egyből ahogy download módba vágtam az sdk segítségével ráraktam odinnal a semaphore kernelt. Na azóta megáll a Galaxy S GT-I9000 feliratnál a képernyő bekapcsoláskor.
Ami a videóba van az a képernyő az a softbrick mode vagy mi az, nekem nem jön be mondjuk nem is tudom hogy kell előhozni így ezt se tudom megcsinálni. Tehát ezt nemtudom, hogy kell előhozni 3gombosom meg nincs.
Az a kis cucc nélkül ami download módba vágja a készüléket anélkül nem tudom valahogy megcsinálni? mert vidéki vagyok mondjuk nem messze pest-től (Aszód)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #441 Dátum: 2013, 09 02, 19:35:52 »
Helló!
Sikeresen téglásítottam az SGS-em most először úgy hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Ki volt rootolva a telefonom össze vissza variálgattam a romokat de továbbadtam a telefonomat a családba és visszaraktam az alap telenoros gyári romot. Na most lassúzott neki és gondoltam akkor fölrakok egy ICS romot.
Nem volt 3gombos de sikerült megcsináli és egyből ahogy download módba vágtam az sdk segítségével ráraktam odinnal a semaphore kernelt. Na azóta megáll a Galaxy S GT-I9000 feliratnál a képernyő bekapcsoláskor.
Ami a videóba van az a képernyő az a softbrick mode vagy mi az, nekem nem jön be mondjuk nem is tudom hogy kell előhozni így ezt se tudom megcsinálni. Tehát ezt nemtudom, hogy kell előhozni 3gombosom meg nincs.
Az a kis cucc nélkül ami download módba vágja a készüléket anélkül nem tudom valahogy megcsinálni? mert vidéki vagyok mondjuk nem messze pest-től (Aszód)
keresd aszódon fityfiritty fórumtársat, neki asszem van már jigje...

Sent with Tapatalk 4

Nem elérhető norbyka05

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: 21323
« Reply #442 Dátum: 2014, 01 02, 12:13:59 »
Sziasztok!

Samsung galaxy ace-m van. Testvérem volt olyan rendes,hogy frissíteni akarta a telómat.Bekapcsolta rányomott hogy update from sd card, kikapcsolt a teló és  azóta nem kapcsol be. Annyit tud ha nyomom a volume down+home+bekapcsot akkor felismeri a windows hogy samsung technologie. De full fekete képet látok csak.Odin látja sárgán viszon állandóan setup connectiont kapok. Már próbáltam több kábellel és több usb porton sőt másik gépen is. Jiget még nem próbáltam de megfogom próbálni. üdv.:Norbi Segítségeteket előre is köszönöm
itt egy link hogy mit cisnál a telo

Ja még annyi hogy van garancia a telón. Érdemes visszaküldeni? Vagy elküldenek...melegebbre..?

Nem elérhető gab967

• PFC Fan
  • PDA: I9000XXJVQ
  • PDA ROM: I9000XWJVN
« Reply #443 Dátum: 2014, 02 07, 17:37:52 »
Üdv! segítséget kérnék! pár 10 oldalt végigolvasva sem lettem okosabb.
I9000-esen csináltam factory resetet, /3gombos kombival/ próbáltam a  csillag kereszt számsoros dolgot is, mégis újraindulás után minden rajta van a telón. szeretném csontra törölni azokat a dolgokat ami az enyém, szeretnék egy alap gyári telefont. Tudna valaki segíteni ebben mit csináljak hogyan csináljam???
köszönöm az építő jellegű segítséget.
Egy szervizes kollega azt mondta nem lehet mit tenni vele :(
Version: PDA I9000 XWJVN
              PONE I9000 XXJVQ
              CSC I9000 XXJV9
              BUILD SUN JUL 10 11:30 54KST 2011

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Huawei Mate 10 Pro
  • PDA ROM: Android 9.1
« Reply #444 Dátum: 2014, 03 05, 21:17:49 »
Sziasztok, téglásitott sgs download mod van de a gép azt irja az usb eszközt nem lehet felismerni. Jigem nincs, ha tud valaki kérem segitsen.  :shock:

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #445 Dátum: 2014, 03 05, 21:31:42 »
Sziasztok, téglásitott sgs download mod van de a gép azt irja az usb eszközt nem lehet felismerni. Jigem nincs, ha tud valaki kérem segitsen.  :shock:
Hali!
Mid van a pc-n ??? Usb driverek rendben vannak ??? Esetleg indítsd újra a pc-t...
Ha van download mód nem kell jig...
Szerk.:Es írd le pontosan mit csináltál,mit szerettél volna feltenni...hol akadtál el.... ;)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #446 Dátum: 2014, 03 05, 22:11:09 »
Hali!
Mid van a pc-n ??? Usb driverek rendben vannak ??? Esetleg indítsd újra a pc-t...
Ha van download mód nem kell jig...
Szerk.:Es írd le pontosan mit csináltál,mit szerettél volna feltenni...hol akadtál el.... ;)
Szia odin flash közben error, telefon bekapcs után telefon jel + pc. Download mod van de 2db laptopon és 1 asztalin is az usb eszközt nem lehet felismerni. Driverek fentvannak. Jtag vagy jig vagy kuka? Válaszotok előre is köszi.  :shock:

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #447 Dátum: 2014, 03 05, 22:38:44 »
Szia odin flash közben error, telefon bekapcs után telefon jel + pc. Download mod van de 2db laptopon és 1 asztalin is az usb eszközt nem lehet felismerni. Driverek fentvannak. Jtag vagy jig vagy kuka? Válaszotok előre is köszi.  :shock:

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #448 Dátum: 2014, 03 06, 14:39:43 »
Előtte csatlakoztattad már ehhez a géphez a samut?
Ha nem akkor töltsd le a kiest, az fel rak minden drivert. Utána próbáld meg. A kies törölhető utána.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #449 Dátum: 2014, 03 06, 14:44:14 »
Üdv! segítséget kérnék! pár 10 oldalt végigolvasva sem lettem okosabb.
I9000-esen csináltam factory resetet, /3gombos kombival/ próbáltam a  csillag kereszt számsoros dolgot is, mégis újraindulás után minden rajta van a telón. szeretném csontra törölni azokat a dolgokat ami az enyém, szeretnék egy alap gyári telefont. Tudna valaki segíteni ebben mit csináljak hogyan csináljam???
köszönöm az építő jellegű segítséget.
Egy szervizes kollega azt mondta nem lehet mit tenni vele :(
Version: PDA I9000 XWJVN
              PONE I9000 XXJVQ
              CSC I9000 XXJV9
              BUILD SUN JUL 10 11:30 54KST 2011
Ez nem tiszta.
A gyári visszaállítás töröl minden személyes adatot. A belső memóriát meg a rendszer alol formázod. A tárhely kezelésénél a belső usb tár törlése.
Ennél tisztább csak egy odinos 3 fájlos telepítésnél lesz amit pit-tel + repartitional teszel fel.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"