Sziasztok!
Előre is bocsánat, hogy ide, de ezt a topicot láttam még valamennyire aktívnak.
A segítségetekre lenne szükségem.
Galaxy S1-em van, és már nagyon rég óta bizonyos időközönként frissítgetem.
ICS óta minden verzió volt már rajta, sosem volt gondom az új romok, kernelek, gappsok felrakásával....Eddig '-.-
Történt ugyanis, hogy a Decemberben felrakott 4.4.1 kezdett használhatatlanná válni, nem bírtam a telefonokat felvenni, fagyott, akadt stb.
Láttam, hogy jó ideje már kint van a 4.4.2, így gondoltam felrakom, mi bajom történhet.
Szépen felmásoltam SD-re a zippeket: Semaphore 3.4.3, CM11, és a legfrissebb gapps.
Megvolt az ilyenkor szükséges összes reset, majd miután minden hibamentesen felment rá, jöhetett a reboot.
A telefon sajnos nem bír bekapcsolódni.
Felváltva villog a "Samsung Galaxy S", és a "Samsung Galaxy S Cyanogenmod" felirat, és nem történik semmi.
Recoveryt nem lehetett előcsalni, így végső elkeseredésemben Odinnal visszaraktam a gyári I9000XWJWB6-ot (2.3.6), de a telefon így sem kapcsol be, csak váltogatja a feliratot, ami ezútal már a gyári Samsung logo.
Így a recoveryt már elérem, de újratelepíteni a 4.4.2-öt nem tudom, mert failed folyamatosan.
Elképzelhető, hogy a rootolás is megszűnt, ezért nem megy? A rootoláshoz meg sajnos be kéne kapcsolnia a telefonnak.
Mit tanácsoltok, mi tévő legyek?
Mit tudok tenni, hogy újból használható legyen a telefon?
Most megpróbálom felrakni Odinnal az I9000XWJW5-öt, hátha történik v.mi.
Nagyon várom a válaszotokat.
Köszönöm.
Üdv.: T.Tamás