Szerző Téma: CWM Recovery, Root, S-OFF  (Megtekintve 157028 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: CWM Recovery, Root, S-OFF
« Reply #525 Dátum: 2012, 09 23, 10:32:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jah és még egyben kérnék segítséget,a 2GB-s micro sd kártyámból csinált egy 96kb-osat,két kártyámat nyírta ki!!Hiába formázom már csak 96kb-nak látja,mi lehet ez???

Az SDFormatter nevű progival formázzad. Optionsban be kel állítani a FORMAT TYPE-ot Full-ra a FORMAT SIZE ADJUSTMENT-et pedig ON-ra.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pálóóó

• PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.1 Bulid:10.4.16.8-0
« Reply #526 Dátum: 2012, 09 23, 14:17:50 »
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,sikerült a kártyákat életre keltenem!!

Az SDFormatter nevű progival formázzad. Optionsban be kel állítani a FORMAT TYPE-ot Full-ra a FORMAT SIZE ADJUSTMENT-et pedig ON-ra.

Nem elérhető Pálóóó

• PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.1 Bulid:10.4.16.8-0
« Reply #527 Dátum: 2012, 09 23, 14:21:18 »
Elnézést kérek TaRsY-tól,én b*sztam el  :D !!Az összeérintős résznél,mert én egy széthajtott gemkapoccsal próbáltam igaz betekertem szikszivel,de ezek szerint nem volt jó!!Úgyhogy köszönöm a leírást,tökéletes csak egy 5cm-es kábeldarabot kell blankolni,és azzzal összeérinteni!!SIKERÜLT,már fent dübörög a ViperS 1.3.0 és  censored  jó ez a ROM!!

Valami nálad nagyon nem oké. Nálam mind a négyszer sikerült s-offolni így, a kártya is életben maradt.
SD-t próbáld meg a panasonic SDformatter programmal újraformázni.
Nézd meg, minden megvan-e ami kell az s-offhoz, nem valami apróság-e a gond!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: CWM Recovery, Root, S-OFF
« Reply #528 Dátum: 2012, 09 23, 14:27:23 »
Elnézést kérek TaRsY-tól,én b*sztam el  :D !!Az összeérintős résznél,mert én egy széthajtott gemkapoccsal próbáltam igaz betekertem szikszivel,de ezek szerint nem volt jó!!Úgyhogy köszönöm a leírást,tökéletes csak egy 5cm-es kábeldarabot kell blankolni,és azzzal összeérinteni!!SIKERÜLT,már fent dübörög a ViperS 1.3.0 és  censored  jó ez a ROM!!

Ezt orommel hallom. :) jó romolást!

Küldve az én HTC One X-emről

Nem elérhető lefkosia

• PDA: Samsung Galaxy s 2
  • PDA ROM: 2.3.4
« Reply #529 Dátum: 2012, 10 06, 07:37:52 »
Sziasztok!

A családban van egy Sensation. Részletesen elolvastam a S-OFF 1.27 leírását, de nekem az istenért nem sikerül. Bennem van a baj :). Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna e nekem segíteni, vagy esetleg egy személyes találkozóra összeülni. Természetesen nem kérem ingyen.

Nem elérhető lefkosia

« Reply #530 Dátum: 2012, 10 06, 10:50:58 »
Sziasztok!

A családban van egy Sensation. Részletesen elolvastam a S-OFF 1.27 leírását, de nekem az istenért nem sikerül. Bennem van a baj :). Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna e nekem segíteni, vagy esetleg egy személyes találkozóra összeülni. Természetesen nem kérem ingyen.

Sikerült végre.

Magyar nyelvet tartalmazó romot keresek. Mivel már megvan az s-off, akkor mehet rá, vagy még valamit állítanom kell?

• TOPIKGAZDA
« Reply #531 Dátum: 2012, 10 06, 11:27:37 »
Sikerült végre.

Magyar nyelvet tartalmazó romot keresek. Mivel már megvan az s-off, akkor mehet rá, vagy még valamit állítanom kell?

Az android multilanguage, tehát alapból van benne magyar nyelv, ha csak nem miui romot teszelbfel, akkor nem lesz ezzel gondod.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lefkosia

« Reply #532 Dátum: 2012, 10 06, 11:38:03 »
Az android multilanguage, tehát alapból van benne magyar nyelv, ha csak nem miui romot teszelbfel, akkor nem lesz ezzel gondod.

Samsung-os vagyok, a HTC nem értem. A cid htc__001 ebben magyar nyelv sajnos nincs.

• TOPIKGAZDA
« Reply #533 Dátum: 2012, 10 06, 12:33:54 »
Samsung-os vagyok, a HTC nem értem. A cid htc__001 ebben magyar nyelv sajnos nincs.

United Kingdom, oda való a cuccod....ha nincs benne magyar nyelv, tedd fel a marketról a morelocale 2 nevü progit...
Most nézem, hogy a HTC__001 az WWE, tehát World Wide English, persze, hogy nincs benne magyar

Nem elérhető lefkosia

« Reply #534 Dátum: 2012, 10 06, 16:37:47 »
United Kingdom, oda való a cuccod....ha nincs benne magyar nyelv, tedd fel a marketról a morelocale 2 nevü progit...
Most nézem, hogy a HTC__001 az WWE, tehát World Wide English, persze, hogy nincs benne magyar

Nincs más megoldás, hogy alapból tudja a magyar nyelvet. Cid átírás, vagy valami más?
A morelocale nevű programot ismerem, abból nem kérek. 

Nem elérhető lefkosia

« Reply #535 Dátum: 2012, 10 06, 17:48:46 »
Nincs más megoldás, hogy alapból tudja a magyar nyelvet. Cid átírás, vagy valami más?
A morelocale nevű programot ismerem, abból nem kérek.

probléma megoldva, van magyar nyelv alapból  :taps:

• TOPIKGAZDA
« Reply #536 Dátum: 2012, 10 06, 17:57:07 »
probléma megoldva, van magyar nyelv alapból  :taps:

Ja igen, gondolom a Customization Settings Provider beállítasit törölted és lefuttatad a beállítás varázslót....ez ki is ment a fejemből :D

Nem elérhető lefkosia

« Reply #537 Dátum: 2012, 10 06, 17:59:05 »
Ja igen, gondolom a Customization Settings Provider beállítasit törölted és lefuttatad a beállítás varázslót....ez ki is ment a fejemből :D

Nem. Feltelepítettem a XE-romot, majd átírtam a cid-et htc__032-re

• TOPIKGAZDA
« Reply #538 Dátum: 2012, 10 06, 18:00:12 »
Nem. Feltelepítettem a XE-romot, majd átírtam a cid-et htc__032-re
Ha csak úgy nem..... :D  :ok:

Nem elérhető RoPi01

• PFC Fan
  • PDA: HTC Sensation XE
  • PDA ROM: OrDroid
« Reply #539 Dátum: 2012, 10 18, 08:30:33 »
Sziasztok!

Valaki segítsen nekem, mert falnak megyek! Volt már fent főzött rom a telón (OrDroid) viszont kicsit vacakolt ezért visszatettem az eredeti Ruu-t. Megbántam...
Most szeretném visszarakni a főzöttet viszont a Recoveryt sehogy nem tudom visszavarázsolni. Minden verziót megpróbáltam már de semmi. Minden esetben fail a dolog. A tudástáras verzió szerint amikor csináltam azt írta, hogy csatlakoztassam a telefont és telepítsem a drivereket. HTC sync nincs fent, driverek megvannak, S-OFF van. Így már nem tudom mi lehet a probléma.

Válaszokat előre is köszi!

• TOPIKGAZDA
« Reply #540 Dátum: 2012, 10 18, 08:34:49 »
Sziasztok!

Valaki segítsen nekem, mert falnak megyek! Volt már fent főzött rom a telón (OrDroid) viszont kicsit vacakolt ezért visszatettem az eredeti Ruu-t. Megbántam...
Most szeretném visszarakni a főzöttet viszont a Recoveryt sehogy nem tudom visszavarázsolni. Minden verziót megpróbáltam már de semmi. Minden esetben fail a dolog. A tudástáras verzió szerint amikor csináltam azt írta, hogy csatlakoztassam a telefont és telepítsem a drivereket. HTC sync nincs fent, driverek megvannak, S-OFF van. Így már nem tudom mi lehet a probléma.

Válaszokat előre is köszi!

Firmware-t kell cserélned, mivel a gyári rom vissza rakta azt is gyárira, tegyél fel egy 3.33-as firmware-t.

Nem elérhető RoPi01

• PFC Fan
« Reply #541 Dátum: 2012, 10 18, 08:45:12 »
Firmware-t kell cserélned, mivel a gyári rom vissza rakta azt is gyárira, tegyél fel egy 3.33-as firmware-t.

Szóval ha innen letöltöm XE-hez a 3.33-at feltolom a tlóra és utána menni fog a recovery telepítés elvileg?

• TOPIKGAZDA
« Reply #542 Dátum: 2012, 10 18, 09:15:03 »
Gondolom jó....

Nem elérhető RoPi01

• PFC Fan
« Reply #543 Dátum: 2012, 10 18, 21:06:21 »
Gondolom jó....

Sikerült felfrissítenem a firmware-t, de még mindig nem megy a recovery. :( A tudástáras verzióban az S-OFF 1.27 legutolsó menüpontjában lévőt próbáltam.

• TOPIKGAZDA
« Reply #544 Dátum: 2012, 10 18, 21:28:30 »
Sikerült felfrissítenem a firmware-t, de még mindig nem megy a recovery. :( A tudástáras verzióban az S-OFF 1.27 legutolsó menüpontjában lévőt próbáltam.

Szia

Próbáld You are not allowed to view links. Register or Login, felmásolod a memkarira és indítod a pda-t a hangerő le gomb nyomva tartásával, más dolgod nem lesz, remélhetőleg felrakja, ha igen, akkor restartolj úgy, hogy elinduljon a rendszer és töröld a PG58IMG.zip fájlt a memkariról, ez után be tudsz lépni a recovery menübe.

Nem elérhető RoPi01

• PFC Fan
« Reply #545 Dátum: 2012, 10 18, 22:02:14 »
Szia

Próbáld You are not allowed to view links. Register or Login, felmásolod a memkarira és indítod a pda-t a hangerő le gomb nyomva tartásával, más dolgod nem lesz, remélhetőleg felrakja, ha igen, akkor restartolj úgy, hogy elinduljon a rendszer és töröld a PG58IMG.zip fájlt a memkariról, ez után be tudsz lépni a recovery menübe.

Model ID incorrect! Update failed! Jött az üzenet.

• TOPIKGAZDA
« Reply #546 Dátum: 2012, 10 18, 23:22:38 »
Model ID incorrect! Update failed! Jött az üzenet.

Na ez érdekes... nyissad meg azt a zip fájlt és nézzed meg az android-info.txt-ben, hogy benne van-e a telcsid cid és mid száma, ha nincs benne, akkor tedd bele és próbáld újra......

Nem elérhető marceeh

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD™ 6.5.5
« Reply #547 Dátum: 2012, 10 19, 12:06:46 »
Sziasztok,valaki csinált már S-OFF-ról eredményes visszaállítást S-ON-ra? tapasztalatok?:) előre is köszi! :ima:

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #548 Dátum: 2012, 10 19, 12:23:20 »
Sziasztok,valaki csinált már S-OFF-ról eredményes visszaállítást S-ON-ra? tapasztalatok?:) előre is köszi! :ima:

En csak eredmenyes visszaallitast tudtam csinalni s-offrol s-onra. 3-4x biztos csinaltam.

Nem elérhető marceeh

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD™ 6.5.5
« Reply #549 Dátum: 2012, 10 19, 14:49:56 »
És tudnál valami nem túl bonyolult leírást adni,hogy miként tudom visszaállítani ?XDA-n probáltam utána nézni.. de annyira nem jó az angolom  :oops: köszi szépen előre is!

En csak eredmenyes visszaallitast tudtam csinalni s-offrol s-onra. 3-4x biztos csinaltam.