Szerző Téma: CWM Recovery, Root, S-OFF  (Megtekintve 157026 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető K007

• Nem: Férfi
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
Re: CWM Recovery, Root, S-OFF
« Reply #500 Dátum: 2012, 07 13, 14:56:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De mit ir ki a ruu. Mi a hibauzenet.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
HIBA(155): Ismeretlen hiba
A ROM frissítési segédprgram nem képes frissíteni az android telefont.
Kérjük szerezze be a megfelelő ROM frissítési segédprogramot, majd próbálja újra.
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető kerczeg

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: ICS
« Reply #501 Dátum: 2012, 07 13, 14:58:06 »
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bár jó a leírás, de én nem bajlódtam a drótos s-off al. HTCDev -en leugrasztottam a garit.
Viszont ott unlocked lett, azonban az S-on megmaradt. Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy meg kell drótoznom, vagy mivel unlocked , teljes értékűen garázdálkodhatok?
mehet fel a firmwire, rom stb? Vagy még kell a supercid?

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #502 Dátum: 2012, 07 14, 20:15:55 »
AHOI!
Végre sikerült.
Felraktam a 3.32-es RUU-t. Valamiért csak úgy engedte(mondjuk lehet, eleve úgy kell), hogy bootloaderbe tettem a telefont, és úgy frissítettem.
Szóval gyári visszaállítás by Ford:
-Supercid visszaállítása ugyanúgy, mint amikor átírtam, csak a sok egyes helyére a HTC__032
-bootloader, majd gyári 3.32-es RUU fel
-elindítás, majd gyors bootból pipa ki, és USB hibakeresés pipa be
-adb-ből újraindítás bootloaderbe, majd itt  "fastboot oem writesecureflag 3"
-ezután fastboot reboot-bootolader, és láss csodát, újra S-ON.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKI SEGÍTSÉGÉT, LEÍRÁSÁT, STB! :)

A héten beadom e-care-be, kijelzőcserére. Tényleg mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt készül el?

Mondjuk ha úgy döntök, mégsem adom el, érdekes lesz 1.27-es S-OFF. :)

De majd ráérek ezzel akkor foglalkozni... :D
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető Tsaby001

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: HTC ONE. M7 / HTC ONE M8
  • PDA ROM: viper 6.1 / viper 1.4.1
« Reply #503 Dátum: 2012, 07 15, 09:05:02 »
Köszönöm a segítsèget.
futnak az új romok is.
A firmware nem frissült le rendesen.

Nem elérhető dormanyd

• PFC Fan
« Reply #504 Dátum: 2012, 08 13, 18:22:40 »
helló,van különbség a 3.32 és a 3.33 ics s-off között?

Nem elérhető wegas77

• Navigáció / Navigation: iGO 8.3
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: stock rom
S-OFF
« Reply #505 Dátum: 2012, 08 15, 21:40:50 »
Sziasztok!

Lassan egy éve van HTC Sensation készülékem. Semmi gondom nem volt vele, míg nem frissítette magát ICS-re. Onnantól eléggé lelassult. A Gingerbread és az ICS is magyar volt rajta, egészen addig, míg nem csináltam rajta egy factory resetet. Csak angol nyelvet tud azóta Beleástam magam, és kiderült, hogy indiai lokalizációjú. Gondoltam akkor ebből elég, csinálok rajta S-OFF-ot aleírtak szerint (1.27-es Hboot), de sehogy nem akart összejönni. Amit nem értek a netes leírásban: üres SD ok, megcsinálom a temproot-ot ok, elindítom a ControlBear-t, megcsinálom a wire trick-et (kb. 10-szer eljátszottam) utána nem fut tovább, csak keresi a készüléket és számol, amíg ki nem kapcsolom, és újra nem indítom a telót. Aztán fut tovább a Bear, de mindig s-off failed lesz.

A kérdés: magától kellene tovább futnia, és nem vagyok elég türelmes, hogy megvárjam, hogy mondjuk 100 másodperc után újraindul, vagy csinál valamit (3x45 számlálást is kivártam nem egyszer), vagy valamit nem jól csinálok, és ezért nem fut le jól. A leírásban nincs benne, hogy ki kell kapcsolni a készüléket és vissza...

Remélem valaki tud válaszolni...

Üdv.

Csaba

Nem elérhető dormanyd

• PFC Fan
Re: S-OFF
« Reply #506 Dátum: 2012, 08 16, 13:33:27 »
Sziasztok!

Lassan egy éve van HTC Sensation készülékem. Semmi gondom nem volt vele, míg nem frissítette magát ICS-re. Onnantól eléggé lelassult. A Gingerbread és az ICS is magyar volt rajta, egészen addig, míg nem csináltam rajta egy factory resetet. Csak angol nyelvet tud azóta Beleástam magam, és kiderült, hogy indiai lokalizációjú. Gondoltam akkor ebből elég, csinálok rajta S-OFF-ot aleírtak szerint (1.27-es Hboot), de sehogy nem akart összejönni. Amit nem értek a netes leírásban: üres SD ok, megcsinálom a temproot-ot ok, elindítom a ControlBear-t, megcsinálom a wire trick-et (kb. 10-szer eljátszottam) utána nem fut tovább, csak keresi a készüléket és számol, amíg ki nem kapcsolom, és újra nem indítom a telót. Aztán fut tovább a Bear, de mindig s-off failed lesz.

A kérdés: magától kellene tovább futnia, és nem vagyok elég türelmes, hogy megvárjam, hogy mondjuk 100 másodperc után újraindul, vagy csinál valamit (3x45 számlálást is kivártam nem egyszer), vagy valamit nem jól csinálok, és ezért nem fut le jól. A leírásban nincs benne, hogy ki kell kapcsolni a készüléket és vissza...

Remélem valaki tud válaszolni...

Üdv.

Csaba

A do wire trick szöveget addig írja ki, amíg nem csinálod meg a trükköt. Nem kell finomkodni, mert azt gondolhatod, hogy igen, Te megcsináltad, de nem! Főleg, ha a dróthoz mondjuk az ujjad is hozzáért!

Ha sikerült jól időzíteni mindkét rövidre zárást, akkor magától újraindul a teló!
Ha nem sikerült, akkor csak nem kapcsol be, akkor bekapcsolod és észlelni fogja a telót, de kezdheted a trükköt újra. Türelem játék. 1 hete kb 40szer próbáltam és nem jött össze, a héten pedig a harmadik próbálkozás sikeres lett. A  youtube-n van róla videó, ott jól érzékelhető, hogy mennyi ideig csináld a trükköt.

Nem elérhető wegas77

« Reply #507 Dátum: 2012, 08 16, 15:38:22 »
Köszi, akkor már értem. Az nem volt leírva a Sensation tudástárban, hogy kikapcsol a telefon, és ha sikerült csak akkor indul újra. Nekem csak kikapcsolt és kész. Majd még próbálkozom, remélem sikerülni fog...

Csaba

A do wire trick szöveget addig írja ki, amíg nem csinálod meg a trükköt. Nem kell finomkodni, mert azt gondolhatod, hogy igen, Te megcsináltad, de nem! Főleg, ha a dróthoz mondjuk az ujjad is hozzáért!

Ha sikerült jól időzíteni mindkét rövidre zárást, akkor magától újraindul a teló!
Ha nem sikerült, akkor csak nem kapcsol be, akkor bekapcsolod és észlelni fogja a telót, de kezdheted a trükköt újra. Türelem játék. 1 hete kb 40szer próbáltam és nem jött össze, a héten pedig a harmadik próbálkozás sikeres lett. A  youtube-n van róla videó, ott jól érzékelhető, hogy mennyi ideig csináld a trükköt.

Nem elérhető wegas77

« Reply #508 Dátum: 2012, 08 17, 12:14:06 »
Na sikerült a dolog, most már s-off :). A drótos műveletnél az 1,75 másodpercnél lehet, hogy kevesebb is elég (nekem akkor sikerült ha kb. 1-1,5 mp szünettel érintettem hozzá). Egyébként zsír. Fent van már a 4ext is, most fog jönni a Revolution ROM.

Köszi a segítséget, üdv.

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
  • PDA: HTC sensation xe
  • PDA ROM: nincs
« Reply #509 Dátum: 2012, 08 29, 09:52:59 »
sziasztok.egy kis segítségre lenne szükségem.szeretném rootolni a telefonom és azt találtam róla hogy kell az S-Off de csak 1.27 HBOOT-hoz találtam leírást.az vajon jó lenne az 1.29hez is mert nekem az van???előre is köszönöm a választ.üdv mindenkinek.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #510 Dátum: 2012, 08 29, 10:29:07 »
sziasztok.egy kis segítségre lenne szükségem.szeretném rootolni a telefonom és azt találtam róla hogy kell az S-Off de csak 1.27 HBOOT-hoz találtam leírást.az vajon jó lenne az 1.29hez is mert nekem az van???előre is köszönöm a választ.üdv mindenkinek.

jó ahhoz is

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #511 Dátum: 2012, 08 29, 16:46:02 »
biztos?nem szeretném ha csak papírnehezéknek lenne jó a telefonom  :D

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #512 Dátum: 2012, 08 29, 17:00:59 »
biztos?nem szeretném ha csak papírnehezéknek lenne jó a telefonom  :D

Na de annak milyen impozáns lenne :D
Ha TaRsY azt mondja jó, akkor jó  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető spidy666

• PFC Fan
« Reply #513 Dátum: 2012, 08 30, 04:26:05 »
az biztos :D köszönöm szépen a segítséget.megpróbálom és majd lesz valami :)

Nem elérhető nnorbee

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.66.479.2 (76641)
« Reply #514 Dátum: 2012, 08 30, 20:56:29 »
Üdv Mindenki!

Először is olyan kérdésem lenne,hogy ha feloldom a Bootloadert,akkor az ugye garancia vesztéssel jár,de vissza lehet állítani,hogy a garancia megmaradjon?

HTC Sensation XE-m van,de a frissítés óta egy nagy rakás vacak az egész!
Indiai piacra szánt ezért több hónapot kellett várni a frissítésre az európai után,s mikor megkaptam az ICS-t,kiderült,hogy szinte semmi nem megy rajta,és nagyon lassú...A frissítés előtt sokkal jobb volt!
Mindenféle törlést visszaállítást kipróbáltam,hátha valami alkalmazás hibája,de nem..vacak az egész!

Az egyik barátomnak is ilyen telefonja van,de eu piacra szánt és teljesen tökéletes!

No már most ezért szeretnék egy új/másik ROM-ot feltenni,viszont nem találtam S-OFF lehetőséget a HBOOT 1.29-re ! ...az mintha írta volna valaki egy külföldi oldalon,hogy az 1.27 S-OFF jó az 1.29-hez,de Unlock Bootloader szükséges!

Tudna nekem valaki erre megoldást?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető nnorbee

« Reply #515 Dátum: 2012, 08 31, 13:49:19 »
Üdv Mindenki!

Nem vártam,belevetettem magam és lőn csoda, az 1.27-es leírás tökéletesen megy az 1.29-hez!
S-OFF lett a készülékem végre!  :taps:

most jöhet a folytatás!

jaffika89

• Vendég
« Reply #516 Dátum: 2012, 09 18, 07:21:29 »
Üdv Mindenki!

Nem vártam,belevetettem magam és lőn csoda, az 1.27-es leírás tökéletesen megy az 1.29-hez!
S-OFF lett a készülékem végre!  :taps:

most jöhet a folytatás!

nah ez jó hír:) szerintem most mindenki ajánlani tudja a ViperS- romot legalább is most sokunknak ez van uh szerintem próbáld ki nem veszthetsz vele semmit:)

Nem elérhető nnorbee

« Reply #517 Dátum: 2012, 09 18, 08:03:58 »
nah ez jó hír:) szerintem most mindenki ajánlani tudja a ViperS- romot legalább is most sokunknak ez van uh szerintem próbáld ki nem veszthetsz vele semmit:)

Már kipróbáltam egy párat,de eddig az OrDroid 9 jött  be a legjobban,de persze ez nem azt jelenti,hogy meg is vagyok vele elégedve!
Rettenetesen rossz az akksi idő,és a wifi működése is nagyon fura! Valamikor be sem lehet kapcsolni,vagy azt mutatja,hogy csatlakozik,de igazából mégsem! 86szor újra kell indítani a tel-t,mire végre csatlakozik!
Követem is a ViperS infókat,s már megfogalmazódott bennem,hogy kipróbálom!
De azt hiszem ezek után az lesz és a hétvégén fel is teszem! :)

Nem elérhető Pálóóó

• PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.1 Bulid:10.4.16.8-0
« Reply #518 Dátum: 2012, 09 22, 20:22:35 »
Segítsetek!!!!!!!Kiborulok!!!
Délután kettőtől szopok,a Tarsy féle 1.27-es s-off leírással a sensation-ömmel!!!És nem múködik!!Nem jó!

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #519 Dátum: 2012, 09 22, 20:54:20 »
NEKEM FOLYAMATOSAN EZT A SZARSÁGOT ÍRJA KI,MÁR ÉRINTGETTEM MINDENHOGY 1,5 MÁSODPERCENKÉNT,2 MÁSODPERCENKÉNT,SEMMI NEM SEGÍT!!!Lécci segítsen valaki,ki akarom S-offolni de nem bírok vele!!
Do not remove sdcard from phone
Do wire-trick now!! Look instructions at web
Waiting device....
Found device... Please wait...
Getting into bar.....
Raising Glass
SUCCESS - Taking a sip.
SUCCESS - Beer is tasty.
SUCCESS - Beer is tasty.
SUCCESS - Beer is tasty.
SUCCESS - Beer is tasty.
SUCCESS - Buddies and Beer
Checking alcohol level......
Let's take one more......
S-OFF Failed
Errorcode: 66732337
ErrorMsg: Still sober
Quit....
Press ENTER to exit.....

Délután kettőtől szopok,a Tarsy féle 1.27-es s-off leírással a sensation-ömmel!!!És nem múködik!!Nem jó!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #520 Dátum: 2012, 09 22, 21:04:03 »

Szigetelt a drót amivel csinálod?

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #521 Dátum: 2012, 09 22, 22:05:38 »
Igen,én tekertem be szigetelő szalaggal!!Mikor hozzáérintem,egyszer aztán majdnem 2 mp múlva mégegyszer nem újraindul ahogyan kéne neki,hanem kikapcsol és világít a led hogy tölt!!Hameg kézzel kapcsolom be akkor megint jön a hiba amit az előbb bemásoltam!!Mir lehet tenni??Mert nagyon szeretném S-offolni,jah a HTCDev-eset is próbáltam,nem sikerült azt olvastam hogy a HTCDev-en az 1.27 HBoot-ot nem lehet!!Nem tudom mi igaz ebből még kezdő vagyok,de nagyon szeretném S-offolni,és nem tudom hogyan tovább!!

Szigetelt a drót amivel csinálod?

Nem elérhető Pálóóó

« Reply #522 Dátum: 2012, 09 22, 22:11:04 »
Jah és még egyben kérnék segítséget,a 2GB-s micro sd kártyámból csinált egy 96kb-osat,két kártyámat nyírta ki!!Hiába formázom már csak 96kb-nak látja,mi lehet ez???

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #523 Dátum: 2012, 09 22, 22:45:59 »
Jah és még egyben kérnék segítséget,a 2GB-s micro sd kártyámból csinált egy 96kb-osat,két kártyámat nyírta ki!!Hiába formázom már csak 96kb-nak látja,mi lehet ez???

Valami nálad nagyon nem oké. Nálam mind a négyszer sikerült s-offolni így, a kártya is életben maradt.
SD-t próbáld meg a panasonic SDformatter programmal újraformázni.
Nézd meg, minden megvan-e ami kell az s-offhoz, nem valami apróság-e a gond!

jaffika89

• Vendég
« Reply #524 Dátum: 2012, 09 23, 09:42:41 »

A memóri kártyádat próbáld meg így:

Töltsd le a  MiniTool Partition Wizard Home Edition programot, dug rá a telót a gépre "Lemezmeghajtóként" majd válaszd ki a memóriakártyát és fent a delet gombal töröld a particiót és hozz létre egy újat. Mivel 2GB-s tehát kisebb méretű kártya így célszerű FAT formátumot használni. Ha ez a megoldás nem megy akkor még ugyan ezt megpróbáldhatod a windows saját particiókezelőjével is.