Sziasztok!
Lassan egy éve van HTC Sensation készülékem. Semmi gondom nem volt vele, míg nem frissítette magát ICS-re. Onnantól eléggé lelassult. A Gingerbread és az ICS is magyar volt rajta, egészen addig, míg nem csináltam rajta egy factory resetet. Csak angol nyelvet tud azóta Beleástam magam, és kiderült, hogy indiai lokalizációjú. Gondoltam akkor ebből elég, csinálok rajta S-OFF-ot aleírtak szerint (1.27-es Hboot), de sehogy nem akart összejönni. Amit nem értek a netes leírásban: üres SD ok, megcsinálom a temproot-ot ok, elindítom a ControlBear-t, megcsinálom a wire trick-et (kb. 10-szer eljátszottam) utána nem fut tovább, csak keresi a készüléket és számol, amíg ki nem kapcsolom, és újra nem indítom a telót. Aztán fut tovább a Bear, de mindig s-off failed lesz.
A kérdés: magától kellene tovább futnia, és nem vagyok elég türelmes, hogy megvárjam, hogy mondjuk 100 másodperc után újraindul, vagy csinál valamit (3x45 számlálást is kivártam nem egyszer), vagy valamit nem jól csinálok, és ezért nem fut le jól. A leírásban nincs benne, hogy ki kell kapcsolni a készüléket és vissza...
Remélem valaki tud válaszolni...
Üdv.
Csaba