Ez az aksi tènyleg nagyon jó. 2napot bírt ki nálam. Csereaksinak tökèletes. Az aksitöltő viszont használhatatlan, most cserèlik vissza. Ilyet senki ne vegyen. Nem fèr bele az aksi...
Akkor lehet hogy én is rendelek egyet!
Az előző hét tartalmából:
Múlthét csütörtökön beütött a krach. Hazafelé sétáltam, zenét hallgattam mikor arra lettem figyelmes, hogy nagyon meleg a zsebem. Gondoltam nem léptem ki rendesen egy játékból és az zabálja az akksit. Hazaérve újraindítottam a telefont mert csak nem akarta abbahagyni, de semmi javulás. Ekkor már lemerülőfélben volt a telefon. Gondoltam kikapcsolom és úgy töltöm, meglátom mi lesz. Viszont 20 perc töltés után túlmelegedés miatt lekapcsolt az eletronika! Ekkor tudatosult bennem, hogy bizony ez valószínűleg hardver hiba és ebből szerviz lesz. Azért még csináltam egy hard resetet, visszaraktam az eredeti romot, visszazártam a bootloadert, de mint gondoltam ez sem segített. A legizgalmasabb az volt, hogy sikerült -e annyira feltöltenem az akksit, hogy ne haljon be flashelés közben a telefon. Szóval péntek reggel a szervizben kezdtem, ahol gyorsjavítással aznap fél 1-re készen is lett az evo. Alaplapcserével végződött a kaland.
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy a HTC veszített a minőségéből? Hiszen a HD2-m is háromszor volt szervizben, az E3D alig egy hónapos és már meghalt... Viszont az is igaz, van/volt a családban még HTC és azokkal nem volt még baj. Lehet, hogy most csak én vagyok kevésbé szerencsés ilyen téren.
Most, hogy úgyis minden törlődött a telefonomról, kipróbáltam az 1.1-es High Romot. Nem vált be! A gyári rom gyorsabb, főleg böngészés közben érezhető, de a főoldalon való navigálás közben is meg-megreccen... visszaraktam a gyári romot, 1-2 dolgot módosítottam rajta, még egy kis ideig jó lesz, míg meg nem unom.
Te milyen romot használsz?