2024, 12 18, 19:08:49

Szerző Téma: HTC EVO 3D - Beszélgetés  (Megtekintve 94460 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Banderas76

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G2
Re: HTC EVO 3D - Beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2011, 09 07, 22:20:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Amúgy miért kell a töltő? Nem tölt kikapcsolt állapotban???

Szerintem van egy egyszerűbb megoldás is, hogy életet lehelj a telefonodba:
1: letöltöd az usb drivert és telepíted (előző hozzászólásomban a link)
2: letöltöd a mefelelő gyári romot (ennek a linkjét is megtalálod valamelyik előző hsz-ban)
3: bootloderbe teszed a telefont
4: kiválasztod a fastboot opciót és összedugod a géppel (azt kell kiírnia hogy "fastboot usb")
5: elindítod a rom exéjét és stb stb stb stb...

Nem csináltam végig (a telefon rom azonosításig klikkelgettem, szóval volt usb kapcsolat) mert nem akarom legyilkolni a romomat, de szerintem ezzel megjavul a telefonod.
Viszont ez után szerintem újra kell rakni majd a cwm-ot... (lehetne próbálkozni a revolutionnal, mert úgy egszerűbb, de nem tudom mi történik ha ráindítod az s-offra, valószínűleg működne...)
Igen. Nem tölt kikapcsolt állapotban.  :( Ezt én sem értem, meg is lepődtem rendesen.. Egyébként a RomManager a CWM valamilyen 5.0....verzióját rakta fel, a gyári 4. valamennyi helyett. Ez lehet összefüggésben azzal hogy CWM-be nem enged semmit kiválasztani. A töltés leállítása viszont talány. A főzött Rom-ok használata mellett azt vettem észre, hogy ha feltettem töltőre az E3D-t, akkor felnyomta ugyan 100%-ra másfél óra alatt, de reggelre 96%-on vettem le. Vagyis feltöltés után leállt, nem töltötte folyamatosan. Csak ha újra rádugtam a töltőre, akkor kezdte el ismét tölteni. De hogy ez Rom hiba vagy mi azt nem tudom. Az USB drivert köszi telepítettem, tényleg csak a vasat kellene rádugnom, és mehetne fel az eredeti CWM. :ima: A HighRom nekem tetszik, semmi bajom vele, jó volt az aksifogyasztása is.  :ok: Szerintem nem Rom hiba lehet az aksi töltésének ez a "hibája"..

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #201 Dátum: 2011, 09 08, 11:57:41 »
Igen. Nem tölt kikapcsolt állapotban.  :( Ezt én sem értem, meg is lepődtem rendesen.. Egyébként a RomManager a CWM valamilyen 5.0....verzióját rakta fel, a gyári 4. valamennyi helyett. Ez lehet összefüggésben azzal hogy CWM-be nem enged semmit kiválasztani. A töltés leállítása viszont talány. A főzött Rom-ok használata mellett azt vettem észre, hogy ha feltettem töltőre az E3D-t, akkor felnyomta ugyan 100%-ra másfél óra alatt, de reggelre 96%-on vettem le. Vagyis feltöltés után leállt, nem töltötte folyamatosan. Csak ha újra rádugtam a töltőre, akkor kezdte el ismét tölteni. De hogy ez Rom hiba vagy mi azt nem tudom. Az USB drivert köszi telepítettem, tényleg csak a vasat kellene rádugnom, és mehetne fel az eredeti CWM. :ima: A HighRom nekem tetszik, semmi bajom vele, jó volt az aksifogyasztása is.  :ok: Szerintem nem Rom hiba lehet az aksi töltésének ez a "hibája"..
Ez nagyon furcsa, hogy nem tölt...

A töltéssel kapcsolatban azt vettem észre (gyári rom), hogy feltölti 100%-ig, utána hagyja merülni 95%-ig, ez után ismét elkezdi tölteni, viszont a led már nem vált át zöldről pirosra (csak ha kihúzom és visszadugom a töltőt).

Nem elérhető Banderas76

« Reply #202 Dátum: 2011, 09 08, 13:44:42 »
Ez nagyon furcsa, hogy nem tölt...

A töltéssel kapcsolatban azt vettem észre (gyári rom), hogy feltölti 100%-ig, utána hagyja merülni 95%-ig, ez után ismét elkezdi tölteni, viszont a led már nem vált át zöldről pirosra (csak ha kihúzom és visszadugom a töltőt).
Ez az. :ok: Ezt vettem akkor én is észre. De még nem néztem utána. Elképzelhető hogy valami biztonsági progi vagy valami kütyü lehet benne ami leszabályozza a töltést, illetve ezáltal nem melegszik túl töltéskor az E3D? Mert az USA-ban igen sok probléma volt ebből a Sprint-nél (vissza is kellett cserélniük elég sok készüléket).
Ha kikapcsolod, neked tölt? Nekem felvillan a led pirosan pár másodpercre, aztán annyi. Semmi nem történik. :hmm:

Nem elérhető Th3viL

« Reply #203 Dátum: 2011, 09 08, 14:12:00 »
Ez az. :ok: Ezt vettem akkor én is észre. De még nem néztem utána. Elképzelhető hogy valami biztonsági progi vagy valami kütyü lehet benne ami leszabályozza a töltést, illetve ezáltal nem melegszik túl töltéskor az E3D? Mert az USA-ban igen sok probléma volt ebből a Sprint-nél (vissza is kellett cserélniük elég sok készüléket).
Ha kikapcsolod, neked tölt? Nekem felvillan a led pirosan pár másodpercre, aztán annyi. Semmi nem történik. :hmm:
Először mikor ma néztem, összedugtam kikapcsolt állapotban, nem világított a led. Aztán rájöttem, hogy csontra kifagyott az egész telefon. Akksi ki-be, utána égett a led töltés közben kikapcsolt állapotban is.
Gondolom rajtahagytad így is egy kicsit hátha mégis töltődik. Bootloaderben sem töltött?

Nem elérhető Banderas76

« Reply #204 Dátum: 2011, 09 08, 15:37:02 »
Először mikor ma néztem, összedugtam kikapcsolt állapotban, nem világított a led. Aztán rájöttem, hogy csontra kifagyott az egész telefon. Akksi ki-be, utána égett a led töltés közben kikapcsolt állapotban is.
Gondolom rajtahagytad így is egy kicsit hátha mégis töltődik. Bootloaderben sem töltött?
Ez érdekes.. :hmm: Először rajta hagytam egy estét. Gondoltam talán tölti, annak ellenére hogy a led nem jelzi. Másnap láttam hogy semmi. Utána aksit kivettem, visszatettem, megint töltöttem volna, de semmi. Bootloaderben is rajta volt a töltőn, de a kernel miatt 5 mp-ként állandóan újraindult, ami miatt még jobban csak szívta az aksit, ahelyett hogy töltődött volna. Ezért is merült le végül csontra. HBOOT alatt nem próbáltam tölteni. De USB-re csatlakoztattam HBOOT alatt, és ott sem láttam hogy a led világított volna. Kíváncsi vagyok, hogy ha helyreállítom a Rom-ot, és a CWM-et, akkor kikapcsolva tölti e az új Rom alatt. Ha nem akkor mégis csak valami beállítás, vagy Rom hiba lesz.

Nem elérhető Banderas76

« Reply #205 Dátum: 2011, 09 08, 17:36:15 »
Láttad már?

Ez igaz szerintem még csak az EVO 4G-s, de 3D-re is már emlegetik... :D

Nem elérhető Banderas76

« Reply #206 Dátum: 2011, 09 09, 13:58:04 »
Ez már jó ár: You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem.. :ok:

Nem elérhető Th3viL

« Reply #207 Dátum: 2011, 09 11, 13:05:45 »
Láttad már?
Ez igaz szerintem még csak az EVO 4G-s, de 3D-re is már emlegetik... :D
Elég jól néz ki! Ki fogom próbálni ha lesz E3D-re is. :ok:
Hogy áll a telefonod? Sikerült működésre bírni?

Nem elérhető Banderas76

« Reply #208 Dátum: 2011, 09 12, 14:00:18 »
Hali. Sajnos a töltő még mindig nem érkezett meg...  Remélem holnap már megjön, mert kezdek ideges lenni. Igaz 1hetet írtak a kiszállítására...  :ima:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #209 Dátum: 2011, 09 12, 14:51:44 »
Vettem egy ilyet, kipróbálom mit bír... :D

Nem elérhető Th3viL

« Reply #210 Dátum: 2011, 09 12, 15:23:57 »
Na, erre kiváncsi leszek én is! Majd várom a beszámolót! :)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #211 Dátum: 2011, 09 18, 14:43:07 »
Root nélküli képernyőmentés program/trükk van ehhez? :)

Nem elérhető Th3viL

« Reply #212 Dátum: 2011, 09 18, 15:06:03 »
Root nélküli képernyőmentés program/trükk van ehhez? :)
Alapból, program telepítése nélkül lehet képernyőmentést készíteni: bekapcsololó gomb nyomva tartása mellett meg kell nyomni a home gombot

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #213 Dátum: 2011, 09 18, 15:11:15 »
Alapból, program telepítése nélkül lehet képernyőmentést készíteni: bekapcsololó gomb nyomva tartása mellett meg kell nyomni a home gombot
Köszönöm, az SGS-ből kiindulva én a vissza gombot nyomogattam vadul. XD

Nem elérhető Banderas76

« Reply #214 Dátum: 2011, 09 19, 13:34:25 »
Végre megjött a töltő és az aksi is.  :D Majdnem egyszerre. Sikerült a PC-ről visszatolnom a recovery-t, beleléptem és visszaraktam a mentést.  Minden működik újra.  :taps: Huh. Nagy kő esett le. Most már kíváncsi vagyok meddig bírja az új aksi.. :D

Nem elérhető Th3viL

« Reply #215 Dátum: 2011, 09 19, 15:50:07 »
Végre megjött a töltő és az aksi is.  :D Majdnem egyszerre. Sikerült a PC-ről visszatolnom a recovery-t, beleléptem és visszaraktam a mentést.  Minden működik újra.  :taps: Huh. Nagy kő esett le. Most már kíváncsi vagyok meddig bírja az új aksi.. :D
Na, tök jó! Örülök, hogy sikerült helyrehozni!
Várom a beszámolót az új akksiról! :)

Nem elérhető Banderas76

« Reply #216 Dátum: 2011, 09 20, 10:09:03 »
Na, tök jó! Örülök, hogy sikerült helyrehozni!
Várom a beszámolót az új akksiról! :)
Bár eddig nem jutottam oda hogy töltőre tegyem, 63%-os töltöttsèggel kaptam meg az aksit, ès így áll. Szerintem nagyon jó választás volt. :taps: De ma feltöltöm este teljesen, reggel leveszem, ès úgy is megmutatom mit bír.. :D

Nem elérhető Th3viL

« Reply #217 Dátum: 2011, 09 20, 10:30:29 »
Most vettem csak észre, a sensation akksi jó az E3D-be???

Nem elérhető Banderas76

« Reply #218 Dátum: 2011, 09 20, 14:33:24 »
Most vettem csak észre, a sensation akksi jó az E3D-be???
Igen. És fordítva is igaz. :ok:

Nem elérhető Th3viL

« Reply #219 Dátum: 2011, 09 20, 16:44:19 »
Igen. És fordítva is igaz. :ok:
Ha jók a tapasztalatok akkor rendelek én is egyet! :ok:

Nem elérhető Banderas76

« Reply #220 Dátum: 2011, 09 24, 23:28:26 »
Ha jók a tapasztalatok akkor rendelek én is egyet! :ok:
Ez az aksi tènyleg nagyon jó.  :ok: 2napot bírt ki nálam. Csereaksinak tökèletes. Az aksitöltő viszont használhatatlan, most cserèlik vissza. Ilyet senki ne vegyen. Nem fèr bele az aksi... :-X

Nem elérhető Banderas76

« Reply #221 Dátum: 2011, 09 24, 23:35:01 »
Íme

Nem elérhető Th3viL

« Reply #222 Dátum: 2011, 09 26, 11:50:59 »
Ez az aksi tènyleg nagyon jó.  :ok: 2napot bírt ki nálam. Csereaksinak tökèletes. Az aksitöltő viszont használhatatlan, most cserèlik vissza. Ilyet senki ne vegyen. Nem fèr bele az aksi... :-X
Akkor lehet hogy én is rendelek egyet! :)

Az előző hét tartalmából: :D
Múlthét csütörtökön beütött a krach. Hazafelé sétáltam, zenét hallgattam mikor arra lettem figyelmes, hogy nagyon meleg a zsebem. Gondoltam nem léptem ki rendesen egy játékból és az zabálja az akksit. Hazaérve újraindítottam a telefont mert csak nem akarta abbahagyni, de semmi javulás. Ekkor már lemerülőfélben volt a telefon. Gondoltam kikapcsolom és úgy töltöm, meglátom mi lesz. Viszont 20 perc töltés után túlmelegedés miatt lekapcsolt az eletronika! Ekkor tudatosult bennem, hogy bizony ez valószínűleg hardver hiba és ebből szerviz lesz. Azért még csináltam egy hard resetet, visszaraktam az eredeti romot, visszazártam a bootloadert, de mint gondoltam ez sem segített. A legizgalmasabb az volt, hogy sikerült -e annyira feltöltenem az akksit, hogy ne haljon be flashelés közben a telefon. Szóval péntek reggel a szervizben kezdtem, ahol gyorsjavítással aznap fél 1-re készen is lett az evo. Alaplapcserével végződött a kaland.
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy a HTC veszített a minőségéből? Hiszen a HD2-m is háromszor volt szervizben, az E3D alig egy hónapos és már meghalt... Viszont az is igaz, van/volt a családban még HTC és azokkal nem volt még baj. Lehet, hogy most csak én vagyok kevésbé szerencsés ilyen téren.

Most, hogy úgyis minden törlődött a telefonomról, kipróbáltam az 1.1-es High Romot. Nem vált be! A gyári rom gyorsabb, főleg böngészés közben érezhető, de a főoldalon való navigálás közben is meg-megreccen... visszaraktam a gyári romot, 1-2 dolgot módosítottam rajta, még egy kis ideig jó lesz, míg meg nem unom. :D
Te milyen romot használsz?

Nem elérhető Banderas76

« Reply #223 Dátum: 2011, 09 26, 14:58:29 »
....
Most, hogy úgyis minden törlődött a telefonomról, kipróbáltam az 1.1-es High Romot. Nem vált be! A gyári rom gyorsabb, főleg böngészés közben érezhető, de a főoldalon való navigálás közben is meg-megreccen... visszaraktam a gyári romot, 1-2 dolgot módosítottam rajta, még egy kis ideig jó lesz, míg meg nem unom. :D
Te milyen romot használsz?
Hali. Örülök hogy nem lett nagyobb baja az E3D-dnek. :ok: Nekem szerencsémre ilyen melegedés még nem jött össze.. :D Kipróbáltam a 3.5-ös Sensés romot, az RCMix Bliss v0.2 -t. De nem vált be, bugos, rendszeresen újraindult stb. Inkább felraktam ezt: KingCobra3D 1.2.1. Igaz reggel óta használom csak, de eddig semmi bajom nem volt vele, és mintha még az aksit is kevésbé fogyasztaná.. Amin még erősen gondolkodok: Romaur v0.4 shooteru 2.3.4 ota 1.20.401.2 , de nem tudom mennyivel tud többet. Várom az RCMix 3.5-ösének újabb változatát, ami már nem csak béta, hiszen az 2.3.5-ös androiddal is fel van "szerelve".  :ok:

Nem elérhető akooos

« Reply #224 Dátum: 2011, 10 03, 19:22:00 »
Van ennek valami valóságalapja szerintetek? :O